Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Apėjau,kas apšąlo tai aktinidijos,pūkeniai,Šviedris leido lapelius jau nušąlo,iš 5 medlievų,vienos lapeliai apšąlę. unsure.gifAuskarėliai vėl nugeibę,vakar buvo atsigavę.
Iš obelų,kanfietnaja,turbūt pramečiuos,keli tik žiedai,nors genėta buvo? ax.gif

Aktinidijos apšąlo uždengtos, kad jas kur. Bus vargo su jom..

Atsakyti

Ingrida,baltas, man rods. Nė vienos uogo, pilna žiedų, bet neužmezga, viską numeta. Gal reika apdulkintojo.

Amadėja, karkvabalių lervos neleidžia užaugti. 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Tikrai vienas šilkmedis auga nėra apdulkintojo jokio.Kažkoks stebuklas? bigsmile.gif

Vakar visą pavakarę prasidarbavome prie pienių vyno.Pririnkau du kibirus žiedų.Paskui sumalti razinas,nulupti 10 apelsinų,išimti kauliukus,sumalti,užpilti virintu karštu vandeniu,dabar vėsta.Galvojame dėti pusę cukraus,pusę medaus,turime sočiai. mirksiukas.gif
Atsakyti

Ir man mistika. Pas tetą augo sode, pilna uogų. Kai pirkau, klausiau ar nereikia antro, sakė, tikrai ne. Na o dabar turim be uogų, nors žiedynų pilna.

Oho, išties daug darbo. Kartą ragavau, bet man labai nepatiko kvapas :(

Atsakyti
O man labai patinka pienių vynas,turi tokio kartumo. smile.gif

Grįžome,sakiau nepirksiu jokių gėlių,bet Depe,kai pamačiau serenčius na taip gerai pritręšti,gražūs žiedai nesusilaikiau.Kainos nebuvo,kaip serenčiams nemaža kaina,bet žiedai užbūrė. mirksiukas.gif Antradienį nulį rodo dar naktį su pomidorais susilaikysiu dar.Bet serenčius sodinsiu,tik,kad lietaus nei lašo.Sausa,sausa. blink.gif

Gerą darbą padirbome,nuvežėme senam žmogui 18 maišų skaldos ir suvežiojome iki kapo ir supylėme.Nes matau jau mūms atkišti užpakaliai,o čia 86 metai iš viso.Suorganizavau greitai greitai ir sutvarkėme.Na klubams,nugaroms nelabai mūsų,bet ką darysi ,maišai ne lengvi. ax.gif
Atsakyti