Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Pas mane verbenos atsprogo šįmet, pernai dvi turėjau, pavasarį nukirpau iki šaknų, vakar žiūriu, atsproginėja.

Vakar MB žolę nupjovė sklype, gražu dabar, tik šalimais sklypo statytojo kai kur liko dar išmaknota. Kaimynai vakar atėjo, sakė dar savo krūvą išveš, kur dalis pateko ant mūsų žemės. Susipažinau, patiko žmonės.

Atsakyti

Laba.

Pas mus tai vėl  NE vyšnių, trešnių, obuolių, kraiušių metai. Vėl viskas nušalo. Nežinau dėl šiluogių. Jos paprastai atsparesnės būna ir kol kas tik su žiedpumpuriais. Ir dėl agrastų nesu tikra, nes šitie buvo užmezgę jau. Viska, kas žydi, gerokai apšalo jau po šeštadienio nakties, o šiandien nusibaigė visai. Ore buvo -6, tai prie žemės aišku daugiau. Ir nuo vidurnakčio iki paryčių. 

Kaip visuomet vėl viską pirksim. Kam augint išvis?

Atsakyti

Mes jau mažai ką auginam, atsisakėm ir braškių, žemuogių, česnakų, morkų. Liko tik svogūnai, agurkai ir pomidorai. Na ir prieskoninės.

Gėles auginu :)

Gal naujoj vietoj ateity labiau augs. Labai tikiuosi. Vakar ten vėjo nėra, nuvažiavom į sodą, kaip truktelėjo, laukuose įsibėgėja greit.

Atsakyti
Apėjau,kas apšąlo tai aktinidijos,pūkeniai,Šviedris leido lapelius jau nušąlo,iš 5 medlievų,vienos lapeliai apšąlę. unsure.gif Auskarėliai vėl nugeibę,vakar buvo atsigavę.
Iš obelų,kanfietnaja,turbūt pramečiuos,keli tik žiedai,nors genėta buvo? ax.gif
Atsakyti

Mano gėlių taip pat yra panykusių, bet yra ir gražiai žydinčių. Kai kas matau, kad numirojo.

Atsakyti
Astilbės kai kurios apšąlo,tik dabar pamačiau,kad ir palaiščiau vakar.
Klaikiai atrodo aktinidijos,pajuodę lapeliai. blink.gif
Daug kas sakė šilkmedis apšąlo,mano tik sprogsta lapeliai,kiek užmačiau,jis pas mane trimetrinis.Iš abiejų pusių obelys,tai jis,kad saulę pasiektų kaip dėjo į aukštį. mirksiukas.gif
Atsakyti

Astilbes visas gautas buvau susodinus į vazonus, o vazonus visus sutempiau į patalpas. 

Atsakyti

Šilkmedis pas mus dėl grožio, pilna žiedų, bet neužmezga. Anyta vis kėsinasi jam charakiri padaryt, bet aš neleidžiu :) Man labai patinka medžiai.

Bets dar vos vos taikosi sprogti.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2025 04 28, 15:04)
<p>Šilkmedis pas mus dėl grožio, pilna žiedų, bet neužmezga. Anyta vis kėsinasi jam charakiri padaryt, bet aš neleidžiu smile.gif Man labai patinka medžiai.</p><p>Bets dar vos vos taikosi sprogti.</p>

Gal nepastebite uogų?Jos gi labai nedidelės?Juodas ar baltasis šilkmedis?Man tai tos uogos nelabai,va lapų arbata labai skani. wub.gif
Atsakyti

Aš žinau, kaip atrodo uogos, MB jas mėgsta, tas medis jam dovana buvo :)

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2025 04 28, 16:00)
<p>Aš žinau, kaip atrodo uogos, MB jas mėgsta, tas medis jam dovana buvo smile.gif</p>

O juodasis ar baltasis šilkmedis?Juodojo uogos didesnės.Pas mane baltasis,tai gal mėnesį krenta uogos. mirksiukas.gif
Atsakyti

Mes jau mažai ką auginam, atsisakėm ir braškių, žemuogių, česnakų, morkų. Liko tik svogūnai, agurkai ir pomidorai. Na ir prieskoninės.

Gėles auginu :)

Gal naujoj vietoj ateity labiau augs. Labai tikiuosi. Vakar ten vėjo nėra, nuvažiavom į sodą, kaip truktelėjo, laukuose įsibėgėja greit.

O kodėl atsisakėt čenskų? Gi su jais jokio vargo, kaip ir su morkom

Atsakyti