Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Neįtikėtina :blink:

Vėsu visą dieną buvo 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas,

Merginos, o jau ką nors darže darot?

Atsakyti

Pasejau morkų, ridikėlių, petražolių 

Atsakyti

Labas rytas,

šį savaitgalį šalnos stiprios nusimato, o taip žydi sodai, išskyrus obelis. Gaila, jei nuvirins.

Pas man namuose po langais alyva jau kvepia, matyt, ankstyva.

Aš tai dar tik šiltnamį krapų ir salotų pasėjau, svogūniukų pakaišiojau. Salotos išdygo tik kelios, krapai bujoja.

Atsakyti
Labas rytas.
Nuostabiai sodai žydi. wub.gif Bata balta.Jei nenušals vyšnios,slyvos kiek nusimato daug. ax.gif

Man atrodo ne klubas man,nugara vistiktai.Ryte vos iš lovos išsikepurnėjau.Iš vakaro irgi kol užmigau.Nežinau net ką naudoti nuo skausmo?Gal kokie pleistrai yra?Iškentėsiu gal iki birželio?
Atsakyti

Ingrida, pas gydytojus kreipkis, jei manai, kad nugara.

Pleistrai yra, gali olfen užsiklijuoti. Bet aš tikrai pas gydytojus lėkčiau. Būk gera, paskambink gydytojai, pasitark. Reikia patikrinti.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2025 04 25, 08:13)
<p>Ingrida, pas gydytojus kreipkis, jei manai, kad nugara.</p><p>Pleistrai yra, gali olfen užsiklijuoti. Bet aš tikrai pas gydytojus lėkčiau. Būk gera, paskambink gydytojai, pasitark. Reikia patikrinti.</p>

Pou,kad telefonu galėčiau bendrauti irgi eilė.Reiktų laukti porą savaičių vistiek.Birželį eilinis patikrinimas.Pratempsiu.Bandysiu pleistrą nusipirkti.Ačiū,Tu jau kaip gydytoją,visada patari. wub.gif wub.gif
Atsakyti

Ingrida, bet čia sveikata. Reik pasitikrint ar nieko blogiau.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2025 04 25, 09:59)
<p>Ingrida, bet čia sveikata. Reik pasitikrint ar nieko blogiau.</p>

Nusipirkau olfeno pleistro,matysime,ar čia tikrai nugara?Prisiklijavau ant stuburos,bus matyt.
ax.gif
Vitaminų akims,magnio B6,netikiu tais vstaminais,bet o gal jaunystę gražins.
Atsakyti

Ingrida, tavo kubilas masazinis? Jei taip, pasikurenk ir masažuok nugarą kasdien. Po to padaryk tempimo pratimų.

Atsakyti