Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Pas mus kaime niekas neturi kačių. Ateina viena kartais is kažkur toli. Galėtų daugiau aplink būt, o tai apeje pelėm visi galai 

sunku net įsivaizduot, kad gali nebūti kačių :) 

Atsakyti

sunku net įsivaizduot, kad gali nebūti kačių :)

Naujas kvartalas. Apskritai tik 6 namai mūsų gatvelėj kol kas. 7tas statomas dabar. Ir visi be kačių. Net ir šunų tik mūsų, pas kitą 2 šicu, ir dar pas vieną ciau ciau. Ir vienas žmogus vištų turi. Kiti be gyvūnų iš vis 

Atsakyti

Kavute, o tavo tie kačiokai visi ir gyvena tavo teritorijoj?

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2025 04 15, 09:55)
<p>Kavute, o tavo tie kačiokai visi ir gyvena tavo teritorijoj?</p>

Ne, mažieji vienas po kito dingo. Gal lapės sugaudė. Motina sterilizuota ir jau beveik pas mus namuose gyvena. Pagailo man jos žiemą. O kačių šiaip tai nemėgstu...
Atsakyti

Kava, tai ir priglausk kaip šeimos narį. Tada jau jos sveikatą ir saugumą galėsi sužiūrėt, kas natūraliai ir jums svarbu.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2025 04 15, 14:52)
<p>Kava, tai ir priglausk kaip šeimos narį. Tada jau jos sveikatą ir saugumą galėsi sužiūrėt, kas natūraliai ir jums svarbu.</p>

Tai kad ji nenori namuose visą laiką būti. Ypač dabar, kai šilta. Ir į kraiko dėžę nedaro. Tik lauke. Paėda namie, pernakvoja namie, o šiaip tai vis į lauką veržiasi. Gavus nuo blusų, erkių, o šiaip vis ruošiuosi pas vet. nusivežt, kad apžiūrėtų, bet neprisiruošiu.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Ingrida, jau galvojau, kad rytą pradedi su šampano taure. Bet ten vandeniuks, tikriausiai :)

Kaune taip gražiai pakrapino. Šiomis dienomis žaluma ryški, akyse viskas augt, sprrogt pradėjo.

Atsakyti
Gal kaip tik būtų faina pradėti nuo šampano? wub.gif wub.gif
Atsakyti

Gal ir būtų, tik šiandien geriau ne nuo šampano. Man šampanas saulėtos dienos gėrimas :)

Kad papurškena, tai gerai, - mano gėliukės prigis gal, nes pasodinau ir užkepino.

Ingrida, pas tave viskas jau bujoja, tikriausiai. Labai pleti savo grožius?

Anyta davė pomidorų daigiukų, bet dar tokie mažutyčiai. Šįmet nesėjau. Reiks nusipirkti.

Atsakyti

Pas mane kaime narcizų nebeliko. Pažiūrėjau į Ingridos foto, prisiminiau. Pabandžiau pakast - supuvę svogūnėliai. Tiek metų augo ir žydėjo.. Pernai dar iš Vokietijos nemažai parsivežiau. Ir nieko nėr. 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2025 04 16, 09:49)
<p>Pas mane kaime narcizų nebeliko. Pažiūrėjau į Ingridos foto, prisiminiau. Pabandžiau pakast - supuvę svogūnėliai. Tiek metų augo ir žydėjo.. Pernai dar iš Vokietijos nemažai parsivežiau. Ir nieko nėr. </p>

Pas mane keli buvo sužaliavę vasario mėnesį,paskui užšąlo ir narcizai pakaisiau supuvo. ax.gif
Pou,liko sukasti žemę jurginams,kardeliams.Viskas,sakiau daugiau nesiplėsiu šiemet. mirksiukas.gif Užkniso jau kiaulpienes rauti. blink.gif Iš kur jos lenda?
Atsakyti