Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

aš nekovoju visai. Išsijungiu vos galva pagalvę paliečia :)  Mergelė geria vaistus tik tada, kai labai blogai jaučiasi. Dažniausiai ką nors skauda. Labai stengiasi kuo mažiau, tik kai jau kitaip niekaip. 

Pou, aš tave ir tavo močiutę prisiminiau savaitgalį :) mamikė mano sugalvojo tvorą pertvert, nes šita jai bloga. Naktį ji atsibunda, negali užmigt ir tada galvoja ką reik padaryt. Lygiai kaip tu pasakojai. 

Aš retai kada prastai miegu. Nebent kam nors blogai šeimoje ar man koks skausmas ar nerimas. Turiu dar tablečių, prieš pusantrų metų išrašė, kai tas Covidas pritvojęs buvo ir bais blogai su sveikata buvo,- tada nemiegojau, vakare labai blogai su akimis būdavo, tai reikėdavo jas "nuramint".

Oi, čia Jos topas būdavo. Mano Tėtis visuomet sakydavo "Mama, geriau jau Jūs gerai miegotumėt :)". Dar ir dabar prisimena savo Uošvienės "statybas".

Vakar gėlikes pakamšiau į savo "vaikų darželį". Gražus oras, tik vėjuota buvo. Grįžom namo, po kurio laiko, žiūrim riebi erkė siena ropoja. 

O jau miškas gyvas, vakar plyšo nuo garsų, bet taip garsiai, taip gausiai paukščiai čiulbėjo...

Atsakyti

Na ir dar didelį darbą pradėjau. Supykau ant kaimynų dėl tų kačių , supratau, kad jei dar lauksiu, kačių bus ne aštuonios, o minimum dvidešimt. Rudenį jau buvom sutarę, kad veš kaimynka jas sterilizuot, aš pusę sumos sumokėsiu. Ir niekur nevežė. Tipo, šalta sterilizuotas paleist. Vešiu kovą! Žiūriu, praėjo ir kovas, ir balandis tuoj baigsis, krutinu kaimynką - o ji šiam savaitgaliui turi planų, kitą Velykos, gal gegužį.. 

Paskambinau į prieglaudą ir išdėsčius situaciją išgirdau, kad jie apmokės sterilizaciją, man reik tik sugaudyt ir pristatyt į Varėnos vet.kliniką. Aišku, ten irgi eilė, užsirašiau tik balandžio 25.  Kaži kaip čia sugaudyt seksis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 14 balandžio 2025 - 10:15

Saintlina, kai pas mus kieme pradėjo tas kates gaudyt, tai tuoj šėrėjos išlindo. Alasas didžiausias, kates sunaikins. Kol išaiškino viską, nors buvo info iš anksto iškabinta, visos katės pabėgo. Atvyko kitą kartą, sugaudė, vėliau išleido. Kuo puikiausiai tie katukai dabar gyvena, kiekvienam kieme yra jų nameliai. Ausytės dalis nukirpta, kurios jau po procedūros.

Atsakyti

Saintlina, kai pas mus kieme pradėjo tas kates gaudyt, tai tuoj šėrėjos išlindo. Alasas didžiausias, kates sunaikins. Kol išaiškino viską, nors buvo info iš anksto iškabinta, visos katės pabėgo. Atvyko kitą kartą, sugaudė, vėliau išleido. Kuo puikiausiai tie katukai dabar gyvena, kiekvienam kieme yra jų nameliai. Ausytės dalis nukirpta, kurios jau po procedūros.

tai taip, miestuose veikia PSP programa. O į kaimą nieks nevažiuoja gaudyt. Pačiam reik.  Laimė, kad prieglauda nors pačią sterilizaciją apmokės, abo po 70 pinigų septynias ar ašuonias kates jau kažkaip daugoka. Čia irgi ausytę pakirps, kad matytųsi. Visos rainos, ką tu jas atskirsi paskui, kuri sterilizuota, kuri ne.

Atsakyti

Pas mus kieme du juoduliai.

Tai aišku, kad gerai. Didelis pinigas jau gaunasi. O kur tu jas visas sutalpinsi? Nes gi ir narvelių reik bent kelių, tokiam tuntui.

Atsakyti

Pas mus kieme du juoduliai.

Tai aišku, kad gerai. Didelis pinigas jau gaunasi. O kur tu jas visas sutalpinsi? Nes gi ir narvelių reik bent kelių, tokiam tuntui.

skolinsiuos. Gal po dvi į vieną tilps? 

Atsakyti

Tilpti, tai tilps, bet kaip jas ten dvi sukišti, kad pirmoji nesibrautų lauk. Yra kažkokių proškių katukams, kur prieš vet duoda, kad mažesnis stresas būtų. Ar tai purškalų. 

Atsakyti
saintlina, pasiskolinčiau iš prieglaudos gaudyklę, vieną pagauni - į patikimą vietą padedi, gaudai kitą. Jei alkanos bus, turėtum greitai sugaudyt. O paskui vien į tą gaudyklę kokias 3-4 sukištum. Bent ta, kurią aš turėjau, tai didelė buvo.
Atsakyti

saintlina, pasiskolinčiau iš prieglaudos gaudyklę, vieną pagauni - į patikimą vietą padedi, gaudai kitą. Jei alkanos bus, turėtum greitai sugaudyt. O paskui vien į tą gaudyklę kokias 3-4 sukištum. Bent ta, kurią aš turėjau, tai didelė buvo.

mes turim gyvaspasčius. Kiaunę kažkada gaudėm. O tikrai, toj gaudyklėj dar galima vežt. Pas mane tai nėr labai didelė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 14 balandžio 2025 - 14:56

Labu,

su nemiga tik vaistų pagalba kovojat?

Aš tai per visą gyvenimą išbandžius lb daug ką. Ir nepadeda niekas. Kaip užeina epizodai, taip praeina. Nu dabar jau užsitęsė ilgokai, nuo naujų metų, tai jau vargina stipriai. Savaitgaliais nieko nedarau, kada užmiegu, tada gerai, ryte yra laiko pamiegot. Nu darbo dienom tai nėra ką daryt, tenka vaistus gert, negaliu dirbt nemiegojus, pavojingi instrumentai pasidaro  

Atsakyti

Pas mus kaime niekas neturi kačių. Ateina viena kartais is kažkur toli. Galėtų daugiau aplink būt, o tai apeje pelėm visi galai 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti