Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Man savo levandas teks dar po savaitės genėt. Į kaimą nevažiuosim šį savaitgalį. 

Nieko, pas mane jos dar nekruta iš vietos, o dabar atvėsimą žada.

Atsakyti

Priedas  IMG_5193.jpeg   72,42KB   0 Parsiųsta kartų

Prasiejom Su šuniu paplūdimiu. Taip gerai smegenys pailsejo, kažkoks stresinis laikas man, miegu blogai, klientai nervuoja 😁. Vėjas didokas, bet giedra, saulėta, net nesitiki kad bus tas baisusis atsalimas. 

Atsakyti

Man Karklėj toks akmenynas pajūry atrodo, o Anidandos nuotraukose gražiausias smėliukas :wub:

Atsakyti

Man Karklėj toks akmenynas pajūry atrodo, o Anidandos nuotraukose gražiausias smėliukas :wub:

Čia Nemirsetoj netoli laivų gelbėjimo stoties. Ten puikus pliažas, lb platus, smėlis baltas, minkštas. Ir su šunimis galima pliazintis. 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atidengiau langus,galvojau bus jau sniegas,kol kas ramu.Naktį galvojau,reikia susirinkti kabančius bent vazonus,bent tuos išgelbėti. ax.gif
Atsakyti

Mačiau rytinį video iš Zarasų - visiška žiema, pūga, viskas balta.

Vilniuj ryte -1 ir saulutė. Važiuojam Kaunan.

Atsakyti

Kas čia dabar darosi, vėjas iš kojų verčia. Užsnaudžiau, pabudau nuo gaudimo,- langai ant ventiliacijos paaukti.

Tinginys, kad užėjęs, košmaras. Reik kopūstų sriubą išvirt, nupirkau šviežią kopūstuką, šoninės gabaliuką.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Išsitraukiau ir aš šonkauliukus vakar,virsiu sriubą,per svečius jau pasiilgau kažko šilto. smile.gif
Atsakyti

Aš sriuba vakar viriau, burokėlių. Bet mes sriubiniai esam, verdu 2-3 k per savaitę kokią nors. Šiandien MB gamins plovą kamade su briediena,  tai įdomu ar valgomas bus, keistas man tos mėsos skonis.

Vėjas vakar ir šiandien lb žvarbus, susalau kol medelius patresiau. Šiltnamyje sudyge pavasarinės daržovės, bet nzn kaip jos augs, kai taip šalta. Na ir kvapas ten nuo padvesusiu pelių žiaurus, viena radom, išmetėm, bet įtariu yra daugiau jų, nes visi nuodai pastoviai suedami. Neįsivaizduoju kaip atsikratyt šitų parazitų, visa ziema visam sklype nuodijam ir nuodijam, ir vistiek atsiranda. I namą kol kas neįeina, bet tai baisu kad prasigraus viena dieną ir čia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: [b!]Vakar[/b!], 12:10