Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(saintlina @ 2025 04 02, 21:50)
<p>Vakar žiūrėjau žiūrėjau Svogūnus ir užmigau. Šiandien vėl žiūriu )))</p>

Man nepatiko,araba mes jau persisotinę,arba jie išsisėmę? ax.gif Mb net nebaigė žiūrėti,išėjo.
Atsakyti

Kiek kartų tą Tamiflu reik gert? Nepasakė nieks.

Vimdo maniškį nuo jo. Bet rašo, kad tik po pirmos dozės gali taip būt, po to kaip ir turi susitvarkyt.

Turėtų būti parašyta informaciniam lapelyje 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Man nepatiko,araba mes jau persisotinę,arba jie išsisėmę? ax.gifMb net nebaigė žiūrėti,išėjo.

Vėl užmigau nepažiūrėjus iki galo )))

Atsakyti

Laba, 

Saintlina, tikiuosi, kad jau perskaitei kaip vartot.

Gali vimdyti, praktiškai visi antivirusiniai bjaurastis yra kepenims.

Pavargus labai, tai grįžau iš reabilitacijos ir nuparpiau gerą posmą.

Atsakyti

Ar reikia nukirpti pernykščius levandų stiebus?

Atsakyti

Šiltnamyje turbūt kažkur po pakeliama lyave yra nudvesusiu pelių. Kvapas siaubingas, neįsivaizduoju ką daryt. 

Atsakyti

Dėl levandų ir man įdomu. Reik paieškot info.

Atsakyti

Pou, kaip ranka? 

Atsakyti

Dėl levandų ir man įdomu. Reik paieškot info.

Va ką sako chat gpt:

Taip, pernykščius levandų stiebus rekomenduojama nukirpti pavasarį, kai baigiasi šalnos ir prasideda aktyvus augimas. Štai kodėl tai naudinga:

1. Skatina naują augimą – pašalinus senus stiebus, augalas išleidžia daugiau naujų ūglių.

2. Palaiko formą – levandos linkusios iškristi į šalis, todėl genėjimas padeda išlaikyti kompaktišką, tankią formą.

3. Gerina žydėjimą – genėtos levandos žydi gausiau ir ilgiau.

4. Apsaugo nuo sumedėjimo – senesnės levandos gali per daug sumedėti, o tai mažina jų gyvybingumą.

Kaip genėti?

Nukirpkite pernykščius stiebus apie 2/3 jų ilgio, bet ne iki pat sumedėjusios dalies (levandos iš plikos medienos nebeatsigauna).

Jei augalas labai senas ir sumedėjęs, genėkite švelniai – geriau mažiau, bet kasmet.

Genėti geriausia ankstyvą pavasarį (kovo–balandžio mėn.), bet galima ir rudenį po žydėjimo, jei žiemos būna švelnios.

Taigi, jei levandos dar neapgenėtos, dabar yra puikus metas jas atnaujinti!

Žodžiu, rytoj genesiu 😁

Atsakyti

Laba, aš levandas geniu kasmet po trečdalį. Vienais metais daigiau nukirpau, sunkiai vadalojosi. Vyras aną savaitę apkirpo su mano priežiūrą. Galima taip formą pataisyt.

Saintlina, reabilitacija vyksta, tai pablogėjo, nes labai skaudūs masažai- daro tarpus tarp riešakaulių, po masažo šlapia aš. Kineziterapija intensyvi, lazeris ir t.t. yra ką veikti. Pitmadienį pas chirurgą.

Atsakyti

Pou, net skamba skaudžiai.. 

Atsakyti