Labas rytas.
Ingrida, tikiuosi, ne viena sodinsi.
Pas.mus vakar vakare vamzdis trūko. Meistras keitė skaitiklius rudenį, apžiūrėjo, šlangutes rekomendavo pasikeisti. Viskas buvo ok, o vakar ne ok. Linksma naktis buvo. Šian apspangus visa vaikštau. Numigau dieną, kaimynao remontą daro, prikėlė.
Pylėm, tik taip įdomiai, juos vanduo atitekėjo į koridorių, ant plytelių, kažkokiu tarpu tarp sienų ar komunikacijų angomis.
Kaimynė atlėkt padėt, aš nukėkiau, kad joa vyras užauktų vamzdžius rūsy.
Šakės mano rankai vėl. Aną savaitę pajaučiau gerėjimo lūžį. Šian ištino vėl. Iki kauliukų vandens buvo, kur jau ten žiūrėsi, toks stresas, fontanu, kad dėjo. Gerai, kad prie mūsų. Šnypšt pradėjo, MB pačiupinėjo, kas vykšta, kaip šovė. Gerai, kad nesužeidė.
Apdraudusi, bet ten išskaita. Dar nežinau to nuostolio, kol kas grindys nekokios, žiūrėsim, gal išgaruoa drėgmė ir viakas bus ok.
Ingrida, mano Vaikas pirštą susilaužė prieš savaitę, taip pat gipse.
Tikiuosi, kad Mamai bus lengvas ir greitas sveikimas ❤️
Ale ir duodi, gi sunku šitiek daug. Pailsėdama tik dirbk 💖
Šalčiai ateina porai dienų, tai gal pridenk.
Ir pas mane yr buvę tokia situacija su vamzdžiu. O vyras išvažiavęs, vaikas nedidukas.. bet kažkur bute buvo galima užsukt vandenį. Tai bėgo tik kol vyrui prisiskambinau ir pasakė kur užsukt. Paskui jau avarinei skambinau.
Pou, kaip gaila dėl rankos..
gal pailsėjus pagerės?..
saintlina, 31 Kov 2025 - 19:32, parašė:
saintlina, 31 Kov 2025 - 19:32, parašė: ![]()
<p>Ingrida, dėl mamos tai siaubas. Tokiam amžiuj jau sunku su gipsu.</p>
Saintlina, tualete yr papildomas ventiliukas, o va virtuvėj yra kaip yra. Reiks kažką galvot.
Išsitepiau tepalais, išgėriau ibuprofeno. Kai kurių pratimų neleido daryt, tkk raumenia dilbio išmankštint. Tikiuosi, kad atsigaus. Kaip tik nuo šiandien vėl reabilitacija, tai kai kurios proemonės mažina uždegimą. Svarbu, kad nebūtų vėl kur įplyšę.
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė