Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Man tai jaunystėj akys puikios buvo. Po 30 m pradėjo trumparegystė vystytis, manau kad nuo kompo

Trumparegystė yra įgimta. Nors pas mus giminėj aš viena akiniuota :) O mano vaikų regėjimas abiejų kaip mano.

Dabar sako, kad nuo kompo, o mums vaikystėj sakydavo, kad skaitymu akis sugadinom )) 

Tą serialą ir aš žiūrėjau. Jau tas vaikinukas kaip vaidina... ir čia pirma jo rolė aplamai. 

Labai sukrečiantis, labai. Iki pat galo tikėjau, kad kažkas kito išaiškės.

Atsakyti

Trumparegystė yra įgimta. Nors pas mus giminėj aš viena akiniuota :) O mano vaikų regėjimas abiejų kaip mano. Dabar sako, kad nuo kompo, o mums vaikystėj sakydavo, kad skaitymu akis sugadinom ))  Tą serialą ir aš žiūrėjau. Jau tas vaikinukas kaip vaidina... ir čia pirma jo rolė aplamai.  Labai sukrečiantis, labai. Iki pat galo tikėjau, kad kažkas kito išaiškės.
Na man neigimta, lb gerai gi iki tol regėjau. Tai darau išvadą kad susigadinau, nes buvo laikas kai prie PC dirbdavau po 14 val. To seno modelio monitoriaus. Ir pas mus giminėje nėra nei vieno trumparegio, vyresnis sūnus toleriagyste ir astigmatisma turi, nuo mažens buvo su akiniais. Dabar nebenesioja, sakė ir taip gerai mato

Aš 4 serijas vakar pažiūrėjau, kaži yra daugiau jų?

Mane tai ir vaikinuko, ir tėvo vaidyba kažkas tai tokio Wau, neįmanoma neapsiverkt buvo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 28 kovo 2025 - 11:16

Nėr daugiau. Tik tos keturios serijos.

Atsakyti

Nėr daugiau. Tik tos keturios serijos.

Aš žiūrėjau angliškai, tai biski nesupratau, kaip ten su tuo peiliu buvo? Draugas davė? Kodėl?

Atsakyti

Aš žiūrėjau angliškai, tai biski nesupratau, kaip ten su tuo peiliu buvo? Draugas davė? Kodėl?

Aš irgi angliškai :) nžn kodėl. Todėl, kad tipo draugas? Ar jie ten visi tą merginą laikė jau kaip ir prostitute ir taip jai ir reikia?

Nes ir jis pats, kaip man pasirodė, taigi ir tikėjo, kad nieko blogo nepadarė. Nes nieko iš jos gero.

Mokykloj atmosfera irgi košmariška. Policininkas girdi kaip jo vaiką vadina ir jokios reakcijos. 

Labai slegiantis filmas.. 

Atsakyti

Aš irgi angliškai :) nžn kodėl. Todėl, kad tipo draugas? Ar jie ten visi tą merginą laikė jau kaip ir prostitute ir taip jai ir reikia? Nes ir jis pats, kaip man pasirodė, taigi ir tikėjo, kad nieko blogo nepadarė. Nes nieko iš jos gero. Mokykloj atmosfera irgi košmariška. Policininkas girdi kaip jo vaiką vadina ir jokios reakcijos.  Labai slegiantis filmas.. 
Turbūt paaiškės per būsimas serijas tie motyvai. Mokykla tai tipiška šiuolaikinė, jaučiu dauguma UK tokios. O ir Lietuvoj turbūt nelabai skiriasi 

Man tai šokas, kad ten 13 m vaikai, o tokie interesai. Aš tokio amžiaus dar su lėlėm žaidžiau 🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 28 kovo 2025 - 15:38
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas 🌞

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na jau visos laukuose? mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas, Ingrida, na ir ankstyvas paukštis 🌞

Šiandien į sodą važiuosim, vakar šiek tiek pabimbinėjom Raseiniuose. Koks išpuoselėtas miestas 🌷

Atsakyti

Pas mus šiandien visą laiką lijo, tai prasedejau troboj. Užuolaidas isskalbiau ta proga, sūnelis burbejo, kaip mes jas kabinsim, kai jis išsikraustys, nes jam, kaip aukščiausiam šeimoj, visada šis darbas atitenka 😁.  vakar ir langus issiplovem, ir kiemą pasitvarkem ir dar pajūriu pasivaikščiojom, nuostabiai šilta ir saulėta buvo. Bet kaip rytoj reiks atsikelti į darbą, neįsivaizduoju. Žiauriai užknisa tas laiko sukiojimas  

Atsakyti
Jo per žinias sakė,kad pajūry bus lietus.Pas mus ,kad ir nelijo,bet toks apniūkęs dangus.
Parsivežėm 100 tujų,turėsiu ką veikti. smile.gif
Marti įdėjo instagramoje ,kaip Los Angele su sūnumi važiavo taksi be vairuotojo.Geras , vairas sukiojasi pats ir vairuotojo vieta tuščia. bigsmile.gif bigsmile.gif Kai grįš,reikės paklausti koks jausmas? mirksiukas.gif Ar nesinorėjo griebti už vairo? biggrin.gif
Atsakyti