Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Dabar vėl snyguriuoja.
Pou,ačiū lūpą išsigydžiau,beveik iš karto užsitraukė.
Dabar vėl patarimo reikia.MB jau buvo išrašyta plečiančių,mano mamos vaistų,cavinton.Man pėdos užeina kaip su adatomis bado,stovint,einant.Gal ir man jau plečiančių pagal amžių reikia? smile.gif Pradėjo šiek tiek spaudimas šokinėti nedidelis 147/79.Man jau virš 140 pajaučiu iš karto pykinimas,galva.Triveram nebe visada padeda.Nors geriu kas rytą.Captoprilį pusę po liežuviu sučiulpiau,iš karto praėjo. ax.gif
Atsakyti

Ingrida, paprašyk pas gydytoją platesnių tyrimų, kad skydliaukės hormonus, kalį, cukrus padarytų. Kartais išsiderina. Bet kaip pastebėjau, mano Mamai nuo kraujospūdžio kas kokius 7-10 metų reik šiek tek pakoreguot.

Tie plečiantys kartais tinka, kartais ne. Reikia kraujagyslių tyrimą atlikt. pvz. Man neurologė darė ir uždraudė plečiančius gerti, nes sakė  kad kraujagyslės ir taip išsiplėtusios.

Atsakyti

O man šiandien sloga belekokia užėjo. Jaučiu nuo beržų žiedadulkių, nes visa terasa geltona. Jausmas kad tuoj sprogs galva nuo snargliu, nieko dirbt net negaliu. Tikiuosi kad ne užsikrečia kuom nors

Atsakyti
Anidanda bet yra buvę alerginė sloga?
Ačiū Pou,palauksiu birželio mėnesio,galima kentėti.Noriu paiilsėti nuo gydytojų.Tada vėl maratonas prasidės.Vaistų iki to laiko turiu. ax.gif
Atsakyti

Taip, man beržas yra alergija, dažnai būna pavasarį paūmėjimas. Ir šiaip nuolat užeina slogos nuo kokių gyvūnų ar dulkių. Bet čia taip staiga žiauriai suėmė. Egipte buvau sveikutele, tik grįžau ir kapiec. Radau dar kelias cyrrus tabletes, ikaliau, žiūrėsiu kas bus. Nes opexa tai nei kiek nepadėjo 

Atsakyti

Man vakar pas dantistę tris kartus nuskausminančius leido. Ir vistiek negalėjo iki galo sutvarkyt, nes visiškai šalia nervo. Bet kažkaip nelabai po to jaučiausi.. net sunku pasakyt kas ne taip, bet atsigavau tik į vakarą, pragulėjau visą dieną. O paskui dantį ėmė skaudėt, mergelė savo tabletę nuo skausmo atnešė. Kažkokiam kosmose nuo tos tabletės buvau iki ryto tai tikrai.  Užmiginėjau sėdėdama dar iki pietų. Gerai, kad į darbą nereikėjo šiandien.  Ir viskas dėl danties, kurio iki vizito net neskaudėjo ))

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: [b!]Vakar[/b!], 19:17

Tai gal tau kokio gabapentino, ar lyricos vyras Dave nuo skausmo. Tie tai visiškai isskraidina I kosmosą, jei nepratus😁

Atsakyti

Įtariu, kad Skudexa tai buvo. Bet nežinau, daug kokių nuskausminančių anas prikaupęs. Aš kai jokių vaistų negeriu, nedaug reikia turbūt.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Ką padovanoti mamai 85 metų proga?Galva neišneša. ax.gif Vaikia irgi klausia,na nežinau,sakau naujų kojų jai reikia. mirksiukas.gif
Atsakyti

Saintlina, man taip pat į anestetikus organizmas reaguoja. Lyg negera, lyg širdis keista būna, negaliu net tiksliai įvardinti.

Tai Skudexa normaliai. Man buvo jos davę kažkada, kai cista žandikauly buvo ir niekaip skausmo nenumalšinau. Na ir po operacijos esu gavus. Geri "ratukai".

Ingrida, aš tai už įspūdžius, o ne daiktus. Jei kojų naujų reik, tai gal į sanatorija būt gerai?

Atsakyti