Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labu dienu,

Saintlina, gali būti, kad dėl to, jog aš tiesiog prisirašius prie Klinikų padalinio, o tyrimą darė Klinikose. Bet centras tai ne Klinikų, jis vidurio Lietuvos ir kažkoks ten.

O, Ingrida jau pavasarį šaukia 🌞 Šiandien.  tokia graži diena 🌞

Atsakyti

O, Ingrida jau pavasarį šaukia 🌞 Šiandien.  tokia graži diena 🌞

pastaruoju metu dienos nuostabios. O ir šilta kaip dienom.. Vilniuj +7 buvo šiandien. 

Kaip gerai, kad medeliai kaime nubalinti :) ten naktim šąla kaip reikalas (šiąnakt -13 buvo), o dieną prieš saulę šyla kaip tikrą pavasarį.

Atsakyti

Amadėja, tokios mažytės vazonuose, kur kompaktiški krūmeliai? Aš galvojau, jos dekoratyvinės.
Ne tokios mažos... kur būna pirkti paprikytės pusės sprindžio dydžio, o krūmas auga  kokių 50 cm.jų.gal ir didesnis 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 25 vasario 2025 - 23:12

Amšiejus visuomet kala, kad balinti reikia, kad vasarį kamienai būtų balti.

Mes rudenį nubalinam iki rudeninių pliaupimu, nes ten neįvažiuosi.

Atsakyti

Labas rytas, o, vakarykštė mano žinutė tik dabar atsirado 😁

Gražios dienos!

Atsakyti
Labas rytas.
Nubalinti sausį kamienai,ramu. ax.gif
Atsakyti

Man taip fražu tie tokie skysti kiaušinukai, bet valgyt feee. O va MB tik tokie skanūs.

Nesuprantu, kaip aš vaikystėj žalią kiaušinį galėdavau išgerti.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2025 02 26, 09:49)
<p>Man taip fražu tie tokie skysti kiaušinukai, bet valgyt feee. O va MB tik tokie skanūs.</p><p>Nesuprantu, kaip aš vaikystėj žalią kiaušinį galėdavau išgerti.</p>

Gogol mogel nedarydavai?Aš vaikystėje pas močiutę kaime,apsivėmiau nuo jo,tai daugiau pažiūrėti negaliu. ax.gif
Kažkaip kiaušiniai man nelabai meniu,va sūnus ištisai valgo.Ar dėl sporto,ar marti mažai gamina?
Atsakyti

Ingrida, tiesiog žalią išgerdavau.  Viau.

Man keptas dar nieko, bet va virtus tai tik per Velykas valgau. Labai retai šiaip užsimanau.

Manau, kad dėl sporto valgo sūnus. Gi jei norėtų, pats pasigamintų ką nors kito ar užsisakytų.

Atsakyti

O man skanu tokie nesukepę kiaušiniai. Šitas foto dar per skystas, dar kokių 10-15 sekundžių apverstą pakepčiau )) bet pilnai iškepę jau man neskanu, turi būti skystokas trynys. Na, kaip Benedikto kiaušinių :)

Pas mus daug kiaušinių sueina. Sūnelis ištisai kepasi, vos ne kasdien. Ir tikrai ne dėl sporto, nes nesportuoja. Tiesa, pastaruoju metu vis eina iš lanko pašaudyt :) mergelė sako - tegu eina, vis kažkoks sportas )))

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti