Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Oi anksti dar Valentinkė. biggrin.gif
Atsakyti

Širdelė ant puodelio😍

Vakar baisiai susinervinau, žiūrėdama rungtynes. Na jau taip nesiseka vyrams.

Aš jau savo ranką nuo vakar mankštinu.

Atsakyti

Aš jau savo ranką nuo vakar mankštinu.

Kaip sekasi?

Atsakyti

Pablogėjo. Ištino, skauda. Bet taip ir sakė, kad bus. Šiek tiek kineziterapijos krūvį sumažins.

Lauke dieną kokia žvarba buvo. Veidą nugairino.

Atsakyti

Pablogėjo. Ištino, skauda. Bet taip ir sakė, kad bus. Šiek tiek kineziterapijos krūvį sumažins.

Lauke dieną kokia žvarba buvo. Veidą nugairino.

Į priekį Pou,juk sugis ,padės reabilitacija? :4u:  :4u: 

O aš puikiai pasikapščiau gėlyne,po pietų,saulutė vakarų užšildė.Gulbių pulkai migruoja. :wub: Dabar išsigiedrijo,buvau lauke,mėnulis šviečia,žvaigždės matosi,šals. :rolleyes:​ 

Atsakyti

Ingrida, būna viaaip, bet aš tikiu, kad man bus gera. Namuose vis groju pratimus. Pirštus ir įtvare pamankštindavau. Masažistė nuatebus šiandien, kad jų labai gera jėga, nes paprastai kaip šniuriukai, sakė, būna.

Bet atversti delno negaliu, čiut pasukus, ranka drebėt pradeda, ir plėšt pradeda, skauda, spargsi. Nereik visko iš karto norėt.

Panevėžy nebuvo vėjo?  Man visas veidas raudonas buvo, kol namo partrepsėjau.

Atsakyti

Panevėžy nebuvo vėjo?  Man visas veidas raudonas buvo, kol namo partrepsėjau.

Iki pietų labai nemalonu buvo lauke,vėjas.MB plovė kubilą,išleidinėjo vandenį,gaila buvo žiūrėti.Po pietų nurimo vėjas,saulutė užšildė,vakare išsigirdrijo,šals tikrai.

https://www.part.lt/...de97339e924.jpg

Anidanda turiu Knopkę,mėnesiui prižiūrėti.Kiek taviškis valgo?Maniškė labai mažai,ryte skanukus liepta duoti,paskui vos ne per prievartą,daviau kepto faršo,šeimininkė sakė galima žmonių maisto,nes sausiako net neliečia.

Atsakyti

Nedaug valgo. Ypač sausiako. Faršą tai rytų kol sprogtu turbūt. Bet šiaip jiems 50 g sauso maisto per dieną užtenka 

Atsakyti

Kokia mazgė 😍

Atsakyti

Ingrida, manau dabar ji neėda, nes stresas kad paliko šeimininkai. Po kelių dienų turėtų pradėt. Pvz mes jei saviškį nuvežame mamai, kelias dienas nevalgo nieko beveik. O jei mama is mūsų namų pasiima ir išsiveža, tada valgo geriau. Gal jie nerimauja palikti? O kai "pagrobia", tada kitaip kažkaip įsivaizduoja viską 😄. Kai paliekam namie vieną ar su sūnumi, tai irgi neėda praktiškai. 

Atsakyti

Katėms yra pastos raminančios, gal ir šuniukams yra, kad būtų lengvesnė adaptacija, jei ilgesniam laikui mazgė palikta?

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Šiąnakt jau geriau išmiegojome.
Anidanda kur miega Jūsiškis?Čia tik po kaldra.
Atsakyti