Žiema nesiliauja stebinti. Važiavau į darbą, septintą ryto rodė +8,5
Ingrida, avižėlės ant stalo... mano vienos mylimiausių gėlių!
Kaži, koks vasaris bus. Man bus reabilitacija, būtų šaunu pėstute vaikščiot, jei sliduma neprasidės.
Kažkaip nesiskaito knygos, o iš bibliotekos atsinešėm nemažai.
Net grįžau pažiūrėti,kas per avižėlės?Šiurpiniai gvazdikai?
Lygtais apstojo lyti?Laukia kelionė į miestą,mb pas šeimos gydytoją dėl medicinės vairavimo,pas stomotologą.O kur daugiau beveik pensininkams važiuoti? Pabodo man vairuoti,nerizikuojame,sako be medicininės neglaiot draudimas? Vėliau kaimyną aplankysime laidojimo namuose,dar vyresnius nei mes pasiimsime kaimynus,be mašinos,reikia pavežioti.Nuseno namas,niekas nebe renka,vokelio,visi atskirai važiuojame.
Aha, šiurpiukai. Pas Močiitę daug augdavo. Ir sinevadai gražu.
Man rods, apskritai negalima vairuot be medicininės. Teisės negalioja.
Pas mus vokelį renka, jei tokia situacija. Bet dabar taip keičias kaimynai...
Aš tų šiurpinių pievoje prisikasiau ir auga puikiai.Kaip ir senavadai paplito pievoje,aplink stulpą lauke auga visokiausių.Pas mane tik balti,nenoriu maišyti.
Na tikiuosi jau gaus medicininę šiandien?
Absurdas pas mus name dabar dedasi.Paskambino viena kaimynė,galvojo,kad nežinau apie mirųsį kaimyną,tada pasakė,kad laukia susirinkimas.Neturime jau gal pusę metų pirmininko,buhalterės.Yra vienas valkata-idiotas nori būti pirmininku,dabar valytoju dirba pas mus.Kažkada buvo jau pirmininku,atsižegnojo visi jau.Dar dabar kiemo vaikai jį vadina pirmininku,pasitenkinimas žmogaus.Nori iš 20 butų 200 valymui,kelių metrų tako,300 atlyginimo,0.3 etato pirmininku.Nupirkti jam kompą,spausdintuvą.Nuo buto gautųsi po 50 kas mėnesį ir dar priklausytume būtų ūkiui,ten mokėti.Žada daryti susirinkimą.Kaimynai buvo suradę administratorių,sužinojo apie tą valkatą ,atsisakė.Jaučiu nepatingėsiu užvažiuosiu į butų ūkį,net nežinau ar man kištis? Kažkaip ,kai nebe gyvenu,nesinori labai kištis.
Sinavadai pas Močiutę rausvai violetiniai buvo, labai švelnios spalvoa. O šiurpiukai tai dvimečiai, man rods. Užsiėja puikiai.
O tai kaip galit priklausyt butų ūkiui it pirmininką turėt? Pirmininkas juk bendrijoje yra. O kai butų ūkis administruoja, tai namui paskiriamas vadybininkas ir tiek iš butų ūkio.
Ate, jei paskaitai kartais, kaip tavo sveikata?
Labai džiaugiuos, Ate, kad pakliuvai. Jei gera, daug ką sučiupinėt gali. Ir ne vien alergijas.
Sveik 💗
Man reik taip pat pas saviškę trepsėt. Prieš covidą ruošėmės pamažu išpravodyt alergiją plėviasparniams. Viskas užsidarį, atsirado kitų reikalų. Reik su savo imujine padirbėt ir dėl visų autoimuninių reikalų.
Vat nuvažiavau į būt ūkį,pas viršininką,viską išsiaškinau.Pas mus bendrija,turi būti pirmininkas,nors visuomeniniais pagrindais.Jei ir priklausytumę butų ūkiui.
Po tiek laiko susitikome su kaimynais šermenyse.
MB neprimato jau neprigirdi viena ausimi.Davė dar medicininę 5 metams,c kategorijai net nedavė medicininės.
Tai jei bendrija, tai reikia pirmininko, bet tada nepriklausot niekam. Mes priklauaom buvusiai Būsto valdai, dabar CIvinity, tai nėra jokio pirmininko. Jie paskiria namui vadybininką, jis rengia susirinkimus ir t.t.
Kaip man okulistė sakė, jei regėjimą galima koreguoti- tai čia dar ne problema.
Labas rytas.
Kaip nekeista,bet mūs atveju pirmininkas reikalingas.Viršininkas vakar sako,tai Jūs būkite pirmininke,pradėjau juoktis,aš nebe gyvenu bute.kur aš prilakstysiu.
Šiandien pagaliau susodinsiu rodododendrus,vakar nusipirku žemių,kasiu duobes. Kiek to kasimo,dviems rododendrams,sunkiai kažko jie pas mane auga. Dabar turėsiu 6.
Labas rytas,
Ingrida, tai gal kiekvienas toks "ūkis" turi savo tvarkas.
Pas Sesę rododendras vienas tik išliko, aš tai neturiu- gal pas save turėsiu.