O tu nenori bent kartais " neturėti laiko" visam šitam aptarnavimui?
Noriu. Tada mano vyresnėliui skambina.
Noriu. Tada mano vyresnėliui skambina.
Tai reikia susitart su juo kad ir jis neturėtų laiko😁
Mano mama irgi buvo mėgėja tokių bajeriu. Gerai kad aš toli. Tai vyresnelis kentėjo kol nusprendė neturėt laiko. Ir nepadėjo jokios gražios kalbos, kad gal reikėtų teises laikytis (tada dar nei 60 m nebuvo jai), kad gal reikėtu tada masos mašinos kur be teisių važinėt ir pan. Paskui ėmė draugaut su vienu kaimynu, tai db jis ją vežioja. Bet jau irgi vis užsimena jai, kad gal reiktų kokio elektrinio triračio 🤣.
Nesuvokiu, kaip žmonės nori būti nuo kitų priklausomi
Tai užsimanė lesius plaukus nusidazyt gal 🤣
Aha. Nes garsiai išsakiau mintį apie parodą )))
Čia toks galingas įvykis šunų tarptautinėj federacijoj įvyko, kolius gal po penkiasdešimt metų pripažino darbine veisle (bent jau parodose ir varžybose gali varžytis darbinėse kategorijose). Tai mums dabar daug perspektyvų atsivėrė, tik dabar jau nebežinau, ar noriu.. tiek buvau užsidegus prieš porą metų ir niekur negalima buvo. O daba šuniui tuoj septyni metai, nežinau jau ar būtų kaifas po Europos renginius važinėt..
Bet va pasakiau, kad kovo mėnesį į tarptautinę parodą gal ir nueitume, nes ji Vilniuj, šalia namų.
Na domiuosi, čia penkmečio planas, antras šuo
tad greit nebus. Man patinka kad jie lb sveiki, maži ir nelepus. O lakstymui turim daug erdvės ir sąlygas. Galės eit su mb I medziokles 😁
tik gps reiks nusipirkt ir ant antkaklio prikabint nes erdvė labai puiku, tik jiems kai instinktas įsijungia, lekia ten, kur jis veda.