Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pou,sveikatos.Gerai žiemą sugysi,pavasariop jau galėsi kalnus versti? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Labu,

Ingrida, tikiuosi. Kol kas tie kalnai dar tolimi. 3 savaites ranka nejudinama, tik čiut į šoną galiu plaštaką pakreipt. Kad sugytų kaulas ir viskas, kas išknebinėta. O paskui bus darbas. Dar nežinau, koks rezultatas gavosi. Tikiu, kad geras.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2025 01 21, 11:57)
<p>Labu,</p><p></p><p>Ingrida, tikiuosi. Kol kas tie kalnai dar tolimi. 3 savaites ranka nejudinama, tik čiut į šoną galiu plaštaką pakreipt. Kad sugytų kaulas ir viskas, kas išknebinėta. O paskui bus darbas. Dar nežinau, koks rezultatas gavosi. Tikiu, kad geras.</p>

Pavasarį gerai viskas gyja.Darbai dar toloka,sugis,viskas bus gerai. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
JAV pasitraukia iš PSO?
Stipru. Įdomu. O tai kas jiems diriguos per kitą pLandemiją? unsure.gif
Atsakyti

Kavute,jie patys sau ponai bus.Jie ne tik is PSO pasitrauke,pasitrauke ir is Paryziaus klimato kaitos,ir grieztai pripazino tik dvi lytis,moters ir vyro ir dar daug  daug ko.Pavydziu tavo dukrai ten gyvenanciai.Pajus greit Amerika first.

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2025 01 21, 13:30)
<p>Kavute,jie patys sau ponai bus.Jie ne tik is PSO pasitrauke,pasitrauke ir is Paryziaus klimato kaitos,ir grieztai pripazino tik dvi lytis,moters ir vyro ir dar daug  daug ko.Pavydziu tavo dukrai ten gyvenanciai.Pajus greit Amerika first.</p>

Dar mano broliui pamiršai pavydėt biggrin.gif
Jo, skaičiau apie visus pasirašytus dekretus. Kol kas viskas skamba net kažkaip neįtikinamai, sakyčiau... Atrodo, kaip taip gali būt. Bet žiūrėsim, kol kas smagu, sveikas protas lyg ir grįžta. Bet aš dar nepavydžiu, dar man kažkaip viskas netikra, nesaugu, negarantuota... Po kiek laiko gal pavydėsiu rolleyes.gif
Atsakyti

Pasiemiau naują pasą ir pasirodo nuaifotkinau jame su viena iPods ausine 🤣

Atsakyti

Pas mus ambasadoj patys fotografuoja ir pasako kas ne taip,o jei atsinesi savo nuotrauka,tai irgi apziuri ir pasako kas negerai.

Atsakyti

Tai pas mus irgi jie patys fotkina ir apžiūri. Bet va niekas nepamatė 😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: [b!]Vakar[/b!], 16:12