Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(saintlina @ 2025 01 15, 21:36)
<p>O čia?</p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://italiskoskoniogurmanai.lt/collections/alyvuogiu-aliejus'>https://italiskoskoniogurmanai.lt/collections/alyvuogiu-aliejus</a></p><p></p><p>Pirkdavau čia. Bet jau aš originalo nuo falsifikato tikrai neatskirčiau smile.gif </p>

Čia geras turėtų būti. Ale brangu...

Va čia kalbama apie tai, kaip atskirti gerą aliejų. Ir šiaip - man buvo įdomu paklausyt
https://www.youtube....ERQOJWGG8&t=95s
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Įprotis?Bet viską kepu ant kiaulienos taukų,išskyrus žuvį.
O vištieną be jokių riebalų karšto oro gruzdintuvėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: [b!]Šiandien[/b!], 09:04

Aš viską kepu ant alyvuogių extra virgin.  Lb retai ant sviesto, kai reikia kitokio skonio 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: [b!]Šiandien[/b!], 09:15