Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

tai ka tas vilnius, gi galės grįžti pas mama kotletų savaitgaliais, viskas bus ok. Mano dukros drauge erazmus buvo irgi italijoj, irgi itališkai, tai dukra vyko į svečius į neapoli.

visai kitos galimybės jiems dabar, nei mums buvo, kitas pažįstamas dabar japonijoj, kita mergina buvo pietų korėjoje, nu fainai jiems

Atsakyti
"O aš..." "O man..."
Kažkada "dirbau" su savo mama, kai brolis išsikraustė gyventi toli. "Paliiiiiko... cry.gif"
Pala, mama. Jam ten gerai? Gerai. Jis ten laimingas? Laimingas. Laiminga turi ir tu būt, nes tavo vaikas laimingas. Ir prašau - jokio egoizmo. Viskas, taškas.
Ir man buvo viskas labai normalu, kai maniškės viena po kitos mane "paliiiiiiko..."
Atsakyti

tai ka tas vilnius, gi galės grįžti pas mama kotletų savaitgaliais, viskas bus ok. Mano dukros drauge erazmus buvo irgi italijoj, irgi itališkai, tai dukra vyko į svečius į neapoli.

visai kitos galimybės jiems dabar, nei mums buvo, kitas pažįstamas dabar japonijoj, kita mergina buvo pietų korėjoje, nu fainai jiems

Tai as viską suprantu, bet emocijoms įsakyt kažkaip nesugebu 

Atsakyti

Kavute, tu aišku teisi.  Nu bet vistiek liūdna kai buvo buvo dvidešimt metų vaikas namie, o čia namuose tuščia staiga pasidarė. 

Žinoma, tas Erasmus tai puikios galimybės, kalbos nėr. Tegu tik važiuoja. Maniškis anksčiau svaigo apie Pietų Korėją, o dabar apsistojo ties Suomija. Nežinau kodėl. Ir suomių kalbą pasiėmęs kaip pasirenkamą dalyką. Ale aš irgi studentavimo laikais Suomijoj pusmetį mokiausi, labai man patiko. Labai mielai nuvažiuosiu aplankyt, jeigu tikrai ten erazmuos :)

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2025 01 15, 08:35)
<p>Kavute, tu aišku teisi.  Nu bet vistiek liūdna kai buvo buvo dvidešimt metų vaikas namie, o čia namuose tuščia staiga pasidarė. </p><p>Žinoma, tas Erasmus tai puikios galimybės, kalbos nėr. Tegu tik važiuoja. Maniškis anksčiau svaigo apie Pietų Korėją, o dabar apsistojo ties Suomija. Nežinau kodėl. Ir suomių kalbą pasiėmęs kaip pasirenkamą dalyką. Ale aš irgi studentavimo laikais Suomijoj pusmetį mokiausi, labai man patiko. Labai mielai nuvažiuosiu aplankyt, jeigu tikrai ten erazmuos smile.gif</p>

Matyt, aš prasta mama - man liūdna nebuvo. Visus 12 metų tam gi ruošiesi, aš priėmiau tai kaip savaime suprantamą įvykį ir tiek. Va, nerimo tai buvo.
Atsakyti

Matyt, aš prasta mama - man liūdna nebuvo. Visus 12 metų tam gi ruošiesi, aš priėmiau tai kaip savaime suprantamą įvykį ir tiek. 

ne prasta, o racionaliai mąstanti :) 

Aš 12 metų nesiruošiau. Man tuos 12 metų atrodė savaime suprantama, kad vaikeliukas yr šalia.  Na išeis kažkada, bet apie tai, kas bus, aš gi pagalvosiu tik tada, kai bus. 

Vyresnis kai išėjo, šunį įsigijau. Gal dar vieną koliuką įsigysiu?.. 

Atsakyti

Kavaaa...

Klausimas yr. Tu alyvuogių aliejaus specas. Pasakyk, kaip žinot, kuris kepimui tinkamas. Pasirodo, ne taip mažai prisivežėm ))) 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2025 01 15, 19:27)
<p>Kavaaa...</p><p>Klausimas yr. Tu alyvuogių aliejaus specas. Pasakyk, kaip žinot, kuris kepimui tinkamas. Pasirodo, ne taip mažai prisivežėm ))) </p>

Apstok. Iš kur aš čia specas? Bet kiek susidariau vaizdą, tai tiek nekaitinimui, tiek kepimui (tik ne deginimui) tinka visas geras Extra Virgin alyvuogių aliejus.
Atsakyti

Ačiū! 

Šian mergelė buvo Klaipėdoj. Užvažiavo į turgų. Mėsos skyriuj viena pardavėja klausia - o tai nepatiko mūsų dešrelės? O kur jūsų gražusis šuniukas?  Prisiminė tada mergelė, kad pirkom pas ją dešreles ir mėsą prieš gerus du mėnesius. Vieną vienintelį kartą. Kaip taip prisimena tokius vienkartinius pirkėjus ir net ką konkrečiai pirko??  Ir be šuns buvom, nes ten vidaus paviljone mėsa. O tik paskui nuėjau į mašiną, pasiėmiau šunį ir pasivaikščiojom lauke aplink prekystalius.

Atsakyti
saintlina, tu tik džiaukis, kad daug parsivežei. Man jau turbūt teks atsisiųsti už brangiai, nes dabar iš įsigijimo taškų beliko tik PC, o ten didžioji dalis ar net visi - falsifikatai.
Šiaip aš kepu ant ne parduotuvinių taukų, šiuo metu ant vištų taukų.
Atsakyti

O čia?

https://italiskoskon...yvuogiu-aliejus

Pirkdavau čia. Bet jau aš originalo nuo falsifikato tikrai neatskirčiau :) 

Atsakyti