Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Tikriausiai, kad visą patalpą. Nežinau, bet juk ne tik Regitra neįleidžia į egzaminą, jei pavėluoji. Univeruose taip pat tokia praktika yra.

Aišku, jūsų atveju, skaudu.

Nu mus tai univere ileisdavo tikrai, jei daugiau nei 10 min nevėluoji. Čia kažkokia naujiena man

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: [b!]Vakar[/b!], 18:16
Ne vienam studijavau. Skirtingos praktikos. Ir laaaabai priklauso nuo dėstytojo. Buvo, kad ir užrakindavo auditoriją, o pavėlavusieji tiesiog būdavo neįleidžiami.

Gal Regitra bijo, kad kiti laikiusieji pasakys kam nors. Velniai žino. Matyt, savo argumentus turi, jei jau šitaip elgiasi.

Kartais nesuprasi.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Reiktų dabar teises laikyt, kaži kaip būtų. Teorijos tai neišlaikyčiau turbūt :) 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2025 01 10, 10:14)
<p>Reiktų dabar teises laikyt, kaži kaip būtų. Teorijos tai neišlaikyčiau turbūt smile.gif </p>

Kad ir su važiavimu kažin kaip būtų smile.gif. Vienas toks pilietis po teisių atėmimo turėjo pravažiuoti su instruktoriumi - ne perlaikymui, bet šiaip, tai sakė, kad kabinėjosi ištisai. Tai posūkį per anksti įsijungė, tai per lėtai važiuoja, tai dar kas. Nu, bet gal čia ne kritinės klaidos, laikant ar perlaikant gal neturėtų reikšmės, nu bet pagalvojau, kad aš gal ir vairavimo neišlaikyčiau smile.gif
Atsakyti

su tuo laikymu tikrai reikalai, nes uzvaziavai ant juostos, kritine klaida, o kad ten duobe, tai gali paziuret kaip su tuo pavelavimu 3 min, žodžiu apšviesk ir apsaugok

su parkavimu irgi tai per daug, tai per mažai . žodžiu reikia saugoti teises 😉

Atsakyti

Reiktų dabar teises laikyt, kaži kaip būtų. Teorijos tai neišlaikyčiau turbūt :)

Manau išlaikytum. Aš prieš kelis m ėjau laikyt teorijos dėl motociklo teisių, visai nesimokius. Tik visokius atstumus pasiskaičiau prieš eidama. Ir surinkau 98proc. Kai pastoviai vairuoji, kažkaip is patirties aiškūs tie atsakymai. Va naujokams tai kosmosas. Lb nustebsiu jei vaikas išlaikys is pirmo karto 

Atsakyti

su tuo laikymu tikrai reikalai, nes uzvaziavai ant juostos, kritine klaida, o kad ten duobe, tai gali paziuret kaip su tuo pavelavimu 3 min, žodžiu apšviesk ir apsaugok su parkavimu irgi tai per daug, tai per mažai . žodžiu reikia saugoti teises 😉
Man Būtų šakės su parkavimo užduotimis 🤣
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: [b!]Šiandien[/b!], 11:08

Dėl parkavimo tai man gal tik su šoniniu neaišku kaip būtų. Nes šonu niekad nesiparkuoju, tai įgūdžių nebėr.  Nepasakojau, kaip buvau praradus teises dviems mėnesiams? Seniai jau. Nesustojau prie pervažos. Tai kad atgaut, ir bauda 500 litų buvo, ir kursus reikėjo eit išklausyt, kurie gal dar brangiau kainavo. Susirinko visokie kur be teisių po kelis metus už pabėgimą iš įvykio vietos ar girti vairavę. Ir viena aš tokia durnikė už stop ženklą. Tai ten irgi reikėjo su instruktorium pavažinėt, parodyt įgūdžius )) bet ten visiška baika buvo. 

Užtat po šiai dienai visi mano pažįstami prie pervažų tvarkingai sustoja, nes mane prisimena ))

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: [b!]Šiandien[/b!], 11:21

Saintlina siaubas 🥹

Anidanda, o tai motocikla turi?

Mano teisėse tai berids yra motociklo kazkuri kategorija, kazkaip anksciau laikiusiems automatiskai paliko

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kukuska007: [b!]Šiandien[/b!], 11:31

Turim motociklą, bet realiai stovi garaže jis, mb kokį kartą per metus pravažiuoja 🤣. Jaučiu net nebemokeciau jo vairuot 

Atsakyti

Aš kažkada irgi galvojau apie teises mocui. Bet matyt nerimtai galvojau, kad nelaikiau :)  o jau kai atsirado Lesius, tai tokios durnos mintys išvis atkrito :) 

Atsakyti