Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Saintlina, man atrodo, kad čia tiesiog kitur esmė. Tikrai kipišas ne nuo tavęs ir ne dėl tavęs.

Aš suprantu, kodėl dalis išėjo ir nenori bendrauti. Nepatikau aš, kitos moterys. Sisteminės, aš dar ir konservatorė. Blogis. Blogis dėl to, kad lygiai taip pat pateikiam savo nuomonę ir ją ginam. Neveidmainiauju aš. Taip, Ate, gal aš neišmintinga, nes nenorėjau patylėti. Dėl to ir klausiau, - po kiek metų bendravimo jau tampi sava ir turinti teisę pasisakyti. Niekada? Nes metų čia ne vienerius temoje praleidau.
Ir niekas čia nekvestionuoja kitų teisės susikurti naują temą, kurioje bendrauja savos ir savesnės, nes čia yra puolamos. Išeina, pasisakydamos, kad mus palieka, kad dabar galim kalbėti ką norim.
Tai ir kalbam. Tiesa pasakius, nieko blogo nekalbam. Ar dabar turime pasikeisti ir nekalbėti apie politiką, gyvenimą. Juk dėl to ir išėjo dalis dalyvių, nes požiūriai nesutapo.
Tada vėl Dusia pakomentuoja, kad šlykštu ir kad padarė viską, jog šią temą uždarytų. Nu ok.

Žinot, po to, kai dalis išėjo, jaučiausi, kad mano kažkur klaida, kad galėjau nusileisti, "negirdėti", kur buvo parašyta netiesa, kad tie žmonės man išties yra svarbesni, nei kažkokie įsitikinimai ir neverta iečių laužyt absol dėl niekų. Bet mažytis bet. Kažkodėl vienas galima įžeidinėti, bet joms nevalia įsižeisti, o kitoms galima viskas. Jaučiaus trupinį, lyg širdy šiktelta.
O va dabar, tiesa pasakius, labai negražu.

Atsakyti

Ui, kol atsakiau, jau neaktualu ))

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: [b!]Vakar[/b!], 16:59
Mes eglutes savaitgalį nupuošim. Labai mielai laikyčiau iki vasario, bet eglutė labai byrėt pradėjo, o ir po operacijos nesugrabaliosiu žaisliukų. Savo brangenybes paprastai pati susidedu smile.gif Norisi apsitvarkyti, kad būtų kuo paprasčiau vėliau būtų.

Ingrida, kaip ten tavo ponia su 5 šuniukais?

Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2025 01 09, 16:55)
Ingrida, o tavo moherinis gal zinai kokio storio siūlas ir kokiais virbalais mezgi? turiu 200 gramu ir nežinau, ar kazkas pavyktu, nes jau sitam buciau pritrukus, bet gavau dar dasipirkti🙃</p>

Aš prie moherio dedu dar merino siūlą plonutį,patikimiau,kad netystų.Dar tuose 200g koks metražas?Mezgu 3- arba 4 numeriu virbalais.

Mergaitės,Jūs gal daugiau problemų neturite? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Man sename name sugedo nuotekos,tik pusę metų,vis pastebime,kad nemeta vandens,mb patikrina šiandien rozetė viduje sudegė.O namuke trys metai be problemų veikia ir va tau Augustas.Ir dar telefono nekelia įmonės savininkas,kuris statė. unsure.gif
Atsakyti

pou, neimk i širdį, nors aš tave suprantu, vistik jus ir gyvai pažįstiamos kazkiek, jei neklystu

dar klausimelis tau, gal zinai koki neurologa, kuris na moketu zvelgti placiau ir norėtų rasti atsakymus, o ne tuk simptomus slopinti? buciau dekinga ir kitoms, jei ką žinote 

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2025 01 09, 17:07)
Mes eglutes savaitgalį nupuošim. Labai mielai laikyčiau iki vasario, bet eglutė labai byrėt pradėjo, o ir po operacijos nesugrabaliosiu žaisliukų. Savo brangenybes paprastai pati susidedu smile.gif Norisi apsitvarkyti, kad būtų kuo paprasčiau vėliau būtų.

Ingrida, kaip ten tavo ponia su 5 šuniukais?

Aš dar laikysiu per sausį namuke eglutę ir lemputės svečiams mirksės lauke,pas mus dar šventės tęsiasi.
Rezervavo mano ponia,4 naktims vasario pabaigoje iki kovo 1.Lauksime šuniukų.Na jei atsiveš savo patalynę,kilimus,kaip žada problemų gal nebus.Šanukas už tai laimingas po kalnus laipo šiltai.
Pou tai kada ligoninėn? 4u.gif
Atsakyti

Aš prie moherio dedu dar merino siūlą plonutį,patikimiau,kad netystų.Dar tuose 200g koks metražas?Mezgu 3- arba 4 numeriu virbalais.

Mergaitės,Jūs gal daugiau problemų neturite? 4u.gif4u.gif4u.gif
Man sename name sugedo nuotekos,tik pusę metų,vis pastebime,kad nemeta vandens,mb patikrina šiandien rozetė viduje sudegė.O namuke trys metai be problemų veikia ir va tau Augustas.Ir dar telefono nekelia įmonės savininkas,kuris statė. unsure.gif

pas mane merinas su trupučiu kašmyro, 100 gr 750 metro, turiu 200, tai 1500 m viso, kazin pavyktu m dydzio megztukas?

Atsakyti
Kukuška, Klinikose pats pačiausias Vaitkus, bet iki jo kaip iki mėnulio. Ir dar - jie visi turi tam tikras specializacijas. Man atrodo, kad svetainėje galima pasiskaityti, kurioj srity jie dirba.
Buvo žiauriai gera neurologė, bet jau kokie 6 metai, kaip nutekėjus į kitą šalį. Mane ji Žemgulytei paliko. Tikrai stipri.
Kartais galima paieškoti, kur jie privačioj dirba.

Ingrida, na bus šeimininkė, tai šuniukai jos atsakomybėj. Tik gal prieš atsisveikinant "priimkit" namuką. Nežinau, kaip dabar nusistovėjus tvarka: ar užstatą imat, ar apžiūrit.

Netikrą eglutę gal dar palikčiau, bet vienu kartu šįmet sutvarkysim. Dar dalį papuošimų paliksiu, nykštukai, snaigės dar gali pabūt smile.gif

Trečiadienis ta diena.
Atsakyti
Pou, nors po tavo postu citavau, atleisk, ne apie tave kalbėjau.
Kokia tu bebūtum, esi mielas žmogutis. Mano nuomone-teisingas wub.gif . Kol paskutinių peštukių čia nebuvo, gyvenom, kalbėjom ir džiaugėmės.
Visos esam skirtingos, visos pasakom savo nuomonę, diskutuojam. Obettačiau, tokių reikalų nebuvo. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: [b!]Vakar[/b!], 17:29
QUOTE(kukuska007 @ 2025 01 09, 17:15)
>pas mane merinas su trupučiu kašmyro, 100 gr 750 metro, turiu 200, tai 1500 m viso, kazin pavyktu m dydzio megztukas?</p><p></p>

Tikrai pakaks. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Kukuška, Klinikose pats pačiausias Vaitkus, bet iki jo kaip iki mėnulio. Ir dar - jie visi turi tam tikras specializacijas. Man atrodo, kad svetainėje galima pasiskaityti, kurioj srity jie dirba.
Buvo žiauriai gera neurologė, bet jau kokie 6 metai, kaip nutekėjus į kitą šalį. Mane ji Žemgulytei paliko. Tikrai stipri.
Kartais galima paieškoti, kur jie privačioj dirba.

ačiū, radau, kad vaitkus vln privacioj dirba, tik aprašymas truputį ne tas, galvos skausmas ir svaigimas, bet gal bandyti, bent nukreips gal kur jei nepades 

iskarto pagalvojau, kad eduardas, net nusigandau ☺️

Atsakyti
O man tai išvis nesuprast tų dramų. Nu niekaip. Pasiginčiji ir užbaigi. Kurios jau nebeapsikenti - apeini, "nebematai". O dabar net išsiskirsčius dramos nesibaigia. Gal kad rimtesnių problemų nėra, bet tai nėra ir nereikia - kam jų ieškoti? Nu, nesuprantu - taip man ir reikia, ne durnoms suprasti biggrin.gif
Atsakyti