Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Pou @ 2025 01 09, 12:35)
Dėl ko aš atėjau, matyt, tuo metu, kai atėjau, supratot. Nes paklausiau ar galiu prisijungti. Atėjau pamačius pažįstamų nickų. Numirus bičių temai, kur bendravom su Saintlina, Ate, Ex ir kt., su kuriomis bendravom/ bendraujam FB ar gyvai, trūko pašnekesių apie šiltnamius, pomidorus, daržus ir t.t., - dėl to ir pasibeldžiau į Židinio temą.
Ir nepasakysiu, kad temoje nesisekė bendrauti net ir nesutampant nuomonėms. Atėjo Saintlina, atėjo Ex.

O toliau buvo, kaip buvo. Apsilankė ir iš dar kitų temų norinčios pabendrauti. Ir bus, kaip bus. Kažkas liks, kažkas išeis. Gal gyvens, o gal ir mirs tema.

Laba,
blogai, kai ateina iš kitų temų, kur tik rietynės. Tą toną ir čia atsinešė. Pradžioje laikėsi, kai apsiprato, parodė tikras save.
Žodžiu-marios skirkitės ...... atplaukia.
Marios ir duoda kelią.
unsure.gif ax.gif
Atsakyti

Po teisybei, tai nuo manęs čia kipišas užsikūrė.  Viešai atsiprašau. Galiu galvą pelenais apsibarstyt. Savaitgalį, nes dabar pelenų neturiu :D

Atsakyti

Tu skarelę ant akių užtrauk. 

Kodėl jau čia taip kalta tapti nori?

Kol nebuvo paskutinių dviejų okupantų, puikiai bendravom. :B  :hmm:​ 

Atsakyti

Tu skarelę ant akių užtrauk. 

:ninja:  :ninja:  :ninja: 

Atsakyti

:ninja:  :ninja:  :ninja:

Va taip va. Gera, mergaitė. :angel2:  :D​ 

Atsakyti

Va taip va. Gera, mergaitė. :angel2:  :D​ 

:D :D

Net nykštukus namie nurinkau iš to gerumo nesvietiško. Nes visi su skare.. tfu, kepurėm ant akių )))

Baigėsi pas mane kalėdos  :cry2:​ 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2025 01 09, 16:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ate42" data-cid="73176057" data-time="1736431460"><div><p>Va taip va. Gera, mergaitė. angel.gif  biggrin.gif​ </p></div></blockquote><p>:D biggrin.gif</p><p>Net nykštukus namie nurinkau iš to gerumo nesvietiško. Nes visi su skare.. tfu, kepurėm ant akių )))</p><p>Baigėsi pas mane kalėdos  cry.gif​ </p>

Jau baigėsi turbūt visur.
Pilka kasdienybė. mirksiukas.gif
Atsakyti

na kazkaip Saintlina pataupyk tuos pelenus, cia ivyko kaip mano vyras vadina bobos sindromas, pati pasakau, pati isiskaudinu . Bet kai ties 50 prasideda susirink zaislus ir von is mano kiemo, tai kazkaip na nekazka

Atsakyti

ate42, 09 Sau 2025 - 16:18, parašė: Jau baigėsi turbūt visur. Pilka kasdienybė. mirksiukas.gif
Galima pradėt ruoštis Valentino dienai!

Pridėta:

Atsakyti

o pas mane kaledos baigsis tik savaitgali, va 😊

Atsakyti

super, pas Saintlina net valentinas su nykštuku 😂

Atsakyti

ta proga kad jau cia, tai pasigirsiu. pabaigiau megztinį, jetau, kaip seniai nemezgiau didelio daikto, džiūsta ir tikiuosi patiks tam kam skirta. ir pagalvojau, kaip Luety per kelias dienas numezgė, tai omg

Ingrida, o tavo moherinis gal zinai kokio storio siūlas ir kokiais virbalais mezgi? turiu 200 gramu ir nežinau, ar kazkas pavyktu, nes jau sitam buciau pritrukus, bet gavau dar dasipirkti🙃

Atsakyti