Labas rytas.
Pas mus vė kubilo kaminas ant žemės,tik tiek matosi žalos.Klausiausi vėl iki trejų vėjo,paskui aprimo.
Labas rytas, o aš visus smagumus pramiegojau, jei ir buvo.
Vakar buvom spektaklyje, grįžom namo, pažiūrėjom Auksinį protą ir užmigau. Dabar tik pabudau...
Kukuška, aš tą Venerą taip pat mačiau. Labai įspūdingai atrodė.
Susitikom su sūnumi vyresniuoju, tai kaip atrodo jis, nerealiai. Vieni raumenys, 90 kg. Dar niekad toks pasportaves nebuvo. Nesuvokiu, iš kur pas ji tiek valios geležinės tokiam reikalui. Lb gražiai atrodo vaikinas. Martele nesportuoja visiškai tuo tarpu
Čia šiaip, pasigirt norėjau, jei ką 😄
Aš irgi mažai miegojus. Bet ne todėl, kad vėjo klausiau. Kaime nakvojom, visą naktį Lesius į lauką/iš lauko vaikščiojo. Į duris krepšt krepšt ir krepšt krepšt. Jei ne tas vėjas, turbūt būtų miegojęs lauke. Daba viduj per šilta, išlenda laukan - ten vėtra sniegą nešioja.
Daba va vėjas aprimo, saulė išlindo, laksto sau patenkintas.
Elektra dingus nebuvo.
Žaibuoja , griaudi
Labas rytas.
Oho pajūry,pas jus visi metų laikai prabėga. Sninga.
Žaibuoja , griaudi
Orui visai kukū
Orui visai kukū
Snd jau ramu gražu, balta. MB norėjo pakeist padangas mano auto, bet meistrai kažkur nukiso ta specialų atsuktuva, tai vargsta. Jaučiu teks rytoj varyt per pusnis su Ms padangom. Nu gal nuvalys kažkiek kelius, vakar tai nevalyta buvo
Kepam kugeli kamade 😋, ta proga kad į lauką tapo įmanoma išlyst
Snd jau ramu gražu, balta. MB norėjo pakeist padangas mano auto, bet meistrai kažkur nukiso ta specialų atsuktuva, tai vargsta. Jaučiu teks rytoj varyt per pusnis su Ms padangom. Nu gal nuvalys kažkiek kelius, vakar tai nevalyta buvo
Kepam kugeli kamade 😋, ta proga kad į lauką tapo įmanoma išlyst
Oj oj su ms ne kažką...
Oj oj su ms ne kažką...
Pavyko pakeist, uždėjo MB dygliuotas, bus ramiau
Oj oj su ms ne kažką...
Pavyko pakeist, uždėjo MB dygliuotas, bus ramiau
Pavyko pakeist, uždėjo MB dygliuotas, bus ramiauTikrai ramiau, nes aš šįryt su žieminėm gerai pačiuožiau...