Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Saintlina, ir aš galvojau arba medaus arba šokoladinį. Bet Vyras apibarė, kad ranka pablogės. Tai nupirkom. Ką jau. Bet vis tiek iškepsiu šią savaitę kokį nors pailsėjus.

Ir šaltienos neleido daryt. Šįmet Mama ir Sesė daugiau padarys Kūčioms, Kalėdoms. Aš daugiau pagalbininkė būsiu ryt ką bors papjaustyt. Šiandien tinginius padariau ir grybus ištroškinau, kad įsigertų.

Ryt baltą mišrainę Kalėdoms padarysim, želė. Pas Mamą nueisiu, padėsiu dar gal ką papjaustyt.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 12 23, 20:55)
<p>ABBA gražuuu.. ❤️</p>

Man geriausia dirbasi. wub.gif Yra dar italų viena plokštelė,kitos jau reikia klausyti įtemptai. ax.gif
Pou,pasisaugok,jau Tau dabar tikrai ne darbymetis. ax.gif
Pas mus vaar atvažiavo svečiai su koli trumpallaukiu,juodai -baltu,išjunginįjo nakčiai vsias lemputes.Dieną kažkur išvažiavo kelioms valandoms,dabar grįžo,plieskia visos lemputės susijunginėjo.Man smagu,jei švenčia.Jaučiu dėl šuns viską buvo išjungę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: [b!]Vakar[/b!], 21:24
Iki šiol viską kūčiom ir kalėdom gamindavo mama. Aš nebent kalėdom kokį pyragą ar torčiuką. Šiemet beveik viską aš. Bet tai kiek čia mums reikia... Cieli 3 kūčiavotojai ir kalėdotojai...
O man šitas prieššventinis - šventinis laikotarpis iki po naujų metų kasmet sunkus. Liūdnas. Depresiškas. Bet ir tai praeis.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2024 12 23, 21:29)
Iki šiol viską kūčiom ir kalėdom gamindavo mama. Aš nebent kalėdom kokį pyragą ar torčiuką. Šiemet beveik viską aš. Bet tai kiek čia mums reikia... Cieli 3 kūčiavotojai ir kalėdotojai...
O man šitas prieššventinis - šventinis laikotarpis iki po naujų metų kasmet sunkus. Liūdnas. Depresiškas. Bet ir tai praeis.

Va ir Kavutė išlindo.
Kodėl liūdnas?
Pas mane tik mažosios nebus,dagiau visi vietoje kol kas. wub.gif
Aį dabar svarstau,kaimynė prieš du metus skambino,nenori kalėdaujančio kunigo,pasakiau-ne.Dabar galvoju gal jau senatvė gal ir gerai būtų buvęs?Gal kitais metais? Nesame mes tiek tikintys,bet pašventinti namą gerai būtų.
Atsakyti

Ingrida, pjaustyt galiu, va sukiot per riešą- šūdamaka. Bet viskas gerai. Manau, kad be šaltienos bus ką valgyt.

Kava 💗 Praeis.

Atsakyti

Susigalvojau medaus tortą daryt. Kas čia man daužė galvon?

Kepu lakštus.

oj kokia velyva tu kepėja 😁

As tai per pietus išsikepiau lakštus dviem tortams, tik vietoj medaus dėjau rududu, paziuresiu kas gausis

Kavute, šventės toks reikalas , vieniems lengviau, kitiems sunkiau, bet praeis, laikykis. Tuoj dienos pradės ilgeti, ir kažkaip išjudėsime 

Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2024 12 23, 22:01)
Va ir Kavutė išlindo.
Kodėl liūdnas?
Pas mane tik mažosios nebus,dagiau visi vietoje kol kas. wub.gif
Aį dabar svarstau,kaimynė prieš du metus skambino,nenori kalėdaujančio kunigo,pasakiau-ne.Dabar galvoju gal jau senatvė gal ir gerai būtų buvęs?Gal kitais metais? Nesame mes tiek tikintys,bet pašventinti namą gerai būtų.

Nežinau, kodėl. Gal ta tamsa beveik visą parą veikia. Pradėjus ilgėt dienai ir nuotaikos pagerėja. O ir šiaip kažkokia beprasmybė...

Pas mus vis kažkas seniau kokius 2 metus iš eilės vis atvažiuodavo paklaust, ar nenorime kalėdojančio kunigo. Pasakydavau, kad dirbam, nieko namuose neras. Nu čia tokia gera "atmazkė" būdavo. Po to jau neatvažiuodavo, neklausinėdavo. Aš tai tikinti, bet religiniai visokie reikalai ir ceremonijos man nelimpa...

Jo, Pou, praeis, svarbu išlaukt.

kukuska, laukiu tų ilgėjančių dienų ir gervių pargrįžtančių. Su jų grįžimu viskas į savo vietas stoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: [b!]Vakar[/b!], 22:21
O aš aptingau vietoje tortų iškepiau Beatos varškės pyragą,kasmet kepdavau šokoladinį tortą,nu aptingau,gerai bus varškės pyragas,didelis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Beje, Ingrida, o ką tau namo pašventinimas duos? Ar tas šventinantis kunigas kažkokių stebuklingų galių turi? Jei taip, tai kur jų įgavo, kas jas įpūtė? Mano supratimu, tai kunigas eilinis žmogus, baigęs tam tikrus mokslus. Nu, aš pvz. vienokius mokslus baigus, tu gal kitokius, o jis teologijos. Daugiau mes niekuo nesiskiriam. Ir iš to pačio molio, ir taip pat nuodėmingi. Ir anam niekas neįpūtė kažkokių galių, pvz. nuodėmes atleist ar piktas dvasias atbaidyt. O gal tas vanduo, kuriuo krapina, kažkokių galių turi? Nesuvokiami man dalykai.
Atsakyti

Psio, baigiau su lakštais )) 

Ryt reiks anksti į kaimą važiuot. Nes Harį Poterį noriu pažiūrėt begamindama, o kaime tv neatsisuka )))

Atsakyti

oj kokia velyva tu kepėja 😁

As tai per pietus išsikepiau lakštus dviem tortams

Aš tik penktą iš darbo išėjau ))

Atsakyti

Tai kad tu dirbi turbūt?

Jei ne, varyk kur prie jūros. 

Atsakyti