Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ingrida, sausio vidury. Tai ir galvoju, kaip čia su tom rankovėm bus. Nes pjaus ir kaulą, raiščius tvarkys. Manau, kad popa bus. Plius įtvarą uždės iškart.

Mes miegamajame turim paprastutį toršerą, kur papildoma lanksti lempa yra. Grožio nelabai, bet labai patogus, kai skaitau ar siuvu kažką.

Atsakyti
Pou, bet su rankovėm vis tiek reiks kažką galvot, nes į polikliniką vis reiks eit nedarbingumo tęst. Bent aš po operacijos kas dešimt dienų turėjau eit. Nesvarbu, jog buvo aišku, kad du mėnesius tikrai į darbą neišleis.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Indrida, pažiūrėjau į įkeltą fotkę ir mintyse Valinskienė uždainavo  "Atėjo žiemiška žiema..."

Saintlina na taip, reiks galvot. Kažkiek nedarbingumo ligoninėj duos, kaži kur reiks pratęsti, nes reabilitacija taip pat Gijoj.

Vėliau, gal ne taip skaudės įkišti tą ranką ir į siauresnę rankovę. Pirmą dieną, tai MB parveš, tai į plonesnį paltuką neužgaunant tilps. O vėliau, kai reis pačiai važiuot į  reabilitaciją, gal jau įtvaro nereiks. Kažkaip nepaklausiau, kada jo nereiks.

Labai keistai ta mūaų eglė tokioj apli koj atrodo, įprato akis prie Rotušės aikštės.

Atsakyti

Saintlina na taip, reiks galvot. Kažkiek nedarbingumo ligoninėj duos, kaži kur reiks pratęsti, nes reabilitacija taip pat Gijoj.

Manau, kad šeimos gydytoja tęs.

Atsakyti

Dar truputis nykštukų ))) ant butelių užsimauna ))

Pridėta:

Atsakyti

Saintlina, faini nykštukai , čia tavo eglė? Gražūs žaisliukai, kaip turėjusiai dvi kates, tai gerai išsilaikė 😆

Atsakyti

Saintlina, faini nykštukai , čia tavo eglė? Gražūs žaisliukai, kaip turėjusiai dvi kates, tai gerai išsilaikė 😆

😁😁😁

Mažai čia tų išsilaikiusių žaisliukų )) perku po truputį tokius, kokius prisimenu iš vaikystės :) 

Atsakyti

Fainuoliai nykštukai  :wub: 

Turiu jau nemažai žaisliukų, niekad visų nekabinu, vienais metais vieni pasiilsi dėžėse, kitais - kiti. Man šįmet labai gražu varvekliai. 

Kažkaip padauginau pomidorų padažo į grybus, gal sutrauks per naktį  :hmm: Darau visuomet iš vakaro, man įsiskonėję skanesni kitą dieną.

Atsakyti

Susigalvojau medaus tortą daryt. Kas čia man daužė galvon?

Kepu lakštus.

Atsakyti
Jau norėjau klausti,darbuojatės?
Žiūriu,gyvas forumas.
Aš ką tik atsisėdau.Nieko su silke nedariau ir žuvimi,rytoj bus šviežesni,atsikėlųs nuo ryto.Susikėliau receptus,apžiūrėjau produktus,ką turiu. smile.gif
Užsileidau ABBA plokštelę ir jau grindis ploviau pagal muziką. mirksiukas.gif
Dar liko mielių sukonstravau mielinį vyniotinį aguonų-riešutų. ax.gif

Mūms šventės tik rytoj išeiginė su vaikais,paskui darbymetis. ax.gif
Atsakyti

ABBA gražuuu.. ❤️

Atsakyti