Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labu,

kašis vakar super, bet jau taip sunkiai sekėsi žiūrėt, knapsėti pradėjau :), nusitrepsėjus buvau.

Šiandien į koncertą eisim vakare, tai galutinis sutvarkymas atidedamas. Tie daiktai kažkaip išsitrauko, dėžučių visokių pridėliota dovanoms, eglutė yra, - reiks kokį vakarą Kalėdų seneliu pabūti.

Atsakyti
https://www.youtube....h?v=FUIgSGk9nH0
Labas rytas.
Atsakyti

AA, kodėl toks kūrinio pasirinkimas? Šiaip smalsu

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Du oleandrus apkabinėjau žaisliukais,lemputėmis,pabus vietoje eglės.
Bent vėjo nebėra.
Atsakyti

Tai viskas gi tinka, Ingrida. Mes darbe kažkada puošėm kininę rožę :)

Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2024 12 18, 09:35)
<p>AA, kodėl toks kūrinio pasirinkimas? Šiaip smalsu</p>

Telemetrija, kukushka.
https://www.youtube....h?v=8Y4_2Qa0QQs
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 12 18, 10:02)

Pasiilgai?
Atsakyti

Siaubo dainos ... jatau kaip nepasiilgau. 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 12 18, 10:57)
Siaubo dainos ... jatau kaip nepasiilgau.

taigi.. koks normalus žmogus gali karo pasiilgt?
Atsakyti

As tai labai pasiilgstu saules tamsiuoju periodu, tai šiandien man smagu. O šiaip kaip visada, kaip sako, svarbiausia, kad nebūtų karo

Atsakyti
Kas sako?
Atsakyti

Nepuošiu eglutės, anei jokios šakos, nekabinėsiu ir nedėjinėsiu jokių kalėdinių cackių pacackių anei fintikliuškų. Dar tokių čia bus? biggrin.gifŠiaip tai čia man ne naujiena, dažniausiai taip būna.

Labas rytas,

nu dabar vel sukelsiu kipisa,turbut? :D Truputi domejausi energetika daiktu.Kas yra gyva eglute?Medis,kuri nupjove,ateme gyvybe.Jis jau skleidzia nekrotine energija,pasrinesus toki medi,ar saka i namus,tu namuose paskleidi nekrotine/neigiama energija.Todel kvapas cia nei prie ko,egle yra nukirstas medis.Cia tik tai,apie ka as skaiciau.

As turiu negyva,pernai dar puosiau,mano gal 50 cm aukscio,bet puosiau jau nenorom,del anuku.Dabar anukai dideli,tai nezinau,nu taip nenoriu as tu butaforiju.

Drasiai tu cia. :D  :D  :D .

Atsakyti