Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Acqua Alta @ 2024 12 12, 11:06)
Mukute maciau buvo,bet nieko nepapostino.
Man irgi kazkoks nuovargis buvo,bet toks paaiskinamas.Nes eidavau saturno greiciu po kokius 10 km.Taigi vesu ,galima greiti isvystyti biggrin.gif
Bet emiau primytyvu buda - suvalgyt sauja dziovintu vaisiu.Greito cukraus.Nes dabar gi pasninkas.Reikalai pasitaise.
Man po vasaros visada kalio reikia papildomai.Issiplauna visiskai.

Su šune išeinu retai. Baigsiu mezgimus, varysiu ir aš.
Va kalio buvo normos ribose-sulašino dar. bigsmile.gif
Dar atsiverčiau esveikatą. daktarėlis neįrašęs, kad lašino kalį. Nors realiai sulašino. Įrašyta, kad sulašintas magnis.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: [b!]Šiandien[/b!], 10:20
O tai tu pati cia savo akumuliatoriu elektrolitais pildai? biggrin.gif Pagal analizatoriaus popiera atspausdinta biggrin.gif Paskutinis veterinaras gimtine apleido biggrin.gif
Na ir tegu.Technikai ne prastesni. biggrin.gif
Beje suniskas generatorius yra geriau nei cheminis,kazkaip geriau ikrauna.Turbut saule,vejas lietus ir kiti elementai irgi svarbu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 12 12, 11:18)
O tai tu pati cia savo akumuliatoriu elektrolitais pildai?  biggrin.gif Pagal analizatoriaus popiera atspausdinta biggrin.gif Paskutinis veterinaras gimtine apleido biggrin.gif
Na ir tegu.Technikai ne prastesni. biggrin.gif
Beje suniskas generatorius yra geriau nei cheminis,kazkaip geriau ikrauna.Turbut saule,vejas lietus ir kiti elementai irgi svarbu biggrin.gif

Sakai-blogai darau pildydama? mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai ne.Tu tesiog bandai sau padet kaip sugebi.Ir kaip matai ,fiziologija galima pritempti prie mechanikos. biggrin.gif
Magnio reikia ,labai daug jo yra zalesiuose, o sito siloso as daug valgau.Tai ir netruksta.
Bet elektrolitai akumuliatoriuose dar reikalauja ikrovimo - generatoriaus kokio nors.
Tinka saule ,judesys,jura,miskas.
Pastebejau ,kad kai zmones ima sirgti tomis sezoninem ligom paskutiniai serga ,jei serga sunu vedziotojai.Priespaskutiniai darzininkai ir juros megejai ,beigi zuvies megejai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: [b!]Šiandien[/b!], 10:29
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 12 12, 11:28)
Tikrai ne.Tu tesiog bandai sau padet kaip sugebi.Ir kaip matai ,fiziologija galima pritempti prie mechanikos. biggrin.gif
Magnio reikia ,labai daug jo yra zalesiuose, o sito siloso as daug valgau.Tai ir netruksta.
Bet elektrolitai akumuliatoriuose dar reikalauja ikrovimo - generatoriaus kokio nors.
Tinka saule ,judesys,jura,miskas.
Pastebejau ,kad kai zmones ima sirgti tomis sezoninem ligom paskutiniai serga ,jei serga sunu vedziotojai.Priespaskutiniai darzininkai ir juros megejai ,beigi zuvies megejai.

Žalėsių pardose perkamų nenoriu. Savi pasibaigę. Saulės, kaip žinai, šiuo metų laiku tėvynėje negausiu. Žuvį valgau kasdien, kartais ir ne kartą. Tik ne visą ją galiu vadinti žuvim. Valgyklinė file...., naminės rečiau pasigaminu. Valgyklos moterys juokiasi-žvynais apaugsi. ax.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
ate, tu mezgėja? blink.gif Kaip čia praleidau tokią svarbią informaciją unsure.gif biggrin.gif

Aš jei sulauksiu pensijos, būtinai vėl atnaujinsiu mezgimą. Ir dar skaitysiu knygas. Va, kokios paprastos ir žemiškos svajonės biggrin.gif Belieka sulaukti, jei belaukiant dar nenukels.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2024 12 12, 11:34)
ate, tu mezgėja? blink.gif Kaip čia praleidau tokią svarbią informaciją unsure.gif  biggrin.gif

Aš jei sulauksiu pensijos, būtinai vėl atnaujinsiu mezgimą. Ir dar skaitysiu knygas. Va, kokios paprastos ir žemiškos svajonės biggrin.gif Belieka sulaukti, jei belaukiant dar nenukels.

Nee, aš nemezgėja. Kažkada buvau...
Kavute, o kada į mūsų miestą atvarai? Gal turi tų šokoladinių grožybių ir skanybių. O gal mažam miestely būsi ryt. Aš ten atvarau apie 12 val. Pabūsiu 2-2,5 val. Perkam širdies defibriliatorius. Mokysim žmones kaip naudoti.
taip šiurpu po to darbuotojo atgaivinimo. Išgyveno, atbuvo reabilitacijoj ir ten paskutinę dieną pasišaukė aukščiausias. blink.gif
Atsakyti
ate, nebus nieko be kitos savaitės, nespėju...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2024 12 12, 11:54)
ate, nebus nieko be kitos savaitės, nespėju...

Viskas ok. Darbuokis. wub.gif
Atsakyti

Aš jei sulauksiu pensijos, būtinai vėl atnaujinsiu mezgimą. Ir dar skaitysiu knygas. 

Viena akis megs, kita skaitys? )))

Atsakyti

Mergiotės kaunietės, gal netyčia žinot kur skaniai maitina netoli Rumšiškių?  

Atsakyti