QUOTE(Acqua Alta @ 2024 12 12, 09:34)
Labas rytas.
Oi saintlina ,visai tave suraite,jei reikia sampanieciu gydytis
Is anamnezes aisku ,kad tau reikia antihistaminu.Geriau but moderniu.
Ate ,kaip laikotes?
Vakar buvo silta sauleta diena, tai girliandas pakabinom,plaukus nusikirpom,kol lauke galima.Sluot paprasciau.
O siryt jau vejas ir nebevasara.
Is baliu rengimo patirties ,tai jei tik pradedi klausinet ko kas nori,tai noras daryt baliu praeina visai.Todel darai kaip norisi darytojai ir kvieti svecius.Viskas.Aisku ir paprasta.
Pas mane buvo padekos diena.Su kalakutu,kiniskais linkejimu sausainiukais ir labai geru vynu ir brendziu ,bet labai ribotai.
Ir kalbomis apie indenus ir kaubojus,tiksliau apie seriala yelowstone
Labas ryte,
Ačiū, AA už rūpestį. Viskas su manim ok. Nusipirkau ir geriu magnio glicinatą. Pradėjau miegot ir lyg pradedu išsimiegot.
. Naktį, MB kėlėsi tris kartus šunę išleisti, pajutus kad kažkas slampinėja jos teritorijoj, sakė ir kaukė ir lojo. Mūsiškė labai sargi, joks katinas nepraeis jos teritorija. Jei koks priklydėlis užsuka, staigiai išvaromas. Sklypą katinai perimetru, tvorom ar medžiais apeina.
Aš nieko nei girdėjau, nei jutau, nors visada labai jautriai miegu. Reiškia sveikstu. Kūnas ir galva pradeda ilsėtis.
Įsisukau į mezgimą, reikia gaminukų į kalėdų senelio maišą. Mano supračiu ir noru, ten keliauja, mano, su meile ir geriausiais linkėjimais, pagaminti darbeliai. Nuo lapkričio pradžios jau sudėjau 10 porų kojinių, kepurę ir pirštines. Dar viena pora kojinių ant virbalų ir dar viena ar dvi poros laukia savo eilės.
Šventės tik šeimos rate. Gal broliukas su sūnum ateis. Pas jį sunkus laikas.
Vakar turėjo suprotezuoti du dantukus ant implanto. Kažkas nepasisekė. Nestandartinė esu. Gydytojai nepavyko prisukti. Sakė reikia kažkokių nestandartinių įrankių. pats implantas labai giliai, nesisekė. Važiuosiu trečiadienį dar kartą.
Šiandien toks mielas šaltukas, dar balto sniegelio-idealu būtų.