Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Amadeja, o kaip tavo reikalai su tuo dantim ir kiauru sinusu?

Sinusitai nebesikartoja po 4 antibų dozių. Gal susitvarkė.

Atsakyti

Nu va, mane irgi is proto varo visos šventės 😁. Užtat šiemet atsipūsim Ispanijoj. Dar šį savaitgalį atvažiuoja MB sūnus su šeima, irgi reiks sukt galva dėl maisto ir veiklų. Vaikai tai užsiima stalo žaidimais visada 

daug mes jų turim, mano mazius mėgsta žaist, tai gaus kompanijos tam reikalui

Tėčio gimtadienis šeštadienį, tai su broliu užsakėm restoranėlį prie Katedros. Nuvešim pietų, po to miestą parodysim, nes bais gražus, vakaruo pas mus, bet ten jau tik užkandžių reiks ir geriamo kažko.

Tobula išvažiuot 😃

Norėčiau 🥳

Atsakyti

Sinusitai nebesikartoja po 4 antibų dozių. Gal susitvarkė.

O ta dantį suprotezavo kažkaip?

Atsakyti
Labas rytas.
Oi saintlina ,visai tave suraite,jei reikia sampanieciu gydytis biggrin.gif Is anamnezes aisku ,kad tau reikia antihistaminu.Geriau but moderniu.
Ate ,kaip laikotes?
Vakar buvo silta sauleta diena, tai girliandas pakabinom,plaukus nusikirpom,kol lauke galima.Sluot paprasciau.
O siryt jau vejas ir nebevasara.
Is baliu rengimo patirties ,tai jei tik pradedi klausinet ko kas nori,tai noras daryt baliu praeina visai.Todel darai kaip norisi darytojai ir kvieti svecius.Viskas.Aisku ir paprasta.
Pas mane buvo padekos diena.Su kalakutu,kiniskais linkejimu sausainiukais ir labai geru vynu ir brendziu ,bet labai ribotai. biggrin.gif Ir kalbomis apie indenus ir kaubojus,tiksliau apie seriala yelowstone biggrin.gif
Atsakyti

O ta dantį suprotezavo kažkaip?

Ne...aš bijau net pagalvot 😁

Atsakyti

Oj, tai, jei balius pas mus bus, tai bus kaup noriu, bet ten pas tą vyro sesę 2 dukros su antrom pusėm ir galimai nori jie šventes tėvų namuose. 

Dar visų pirma reik kažkaip nesusirgti 😁

Jaučiu bando kažkas kibt 🙈

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 12 12, 09:34)
Labas rytas.
Oi saintlina ,visai tave suraite,jei reikia sampanieciu gydytis biggrin.gif Is anamnezes aisku ,kad tau reikia antihistaminu.Geriau but moderniu.
Ate ,kaip laikotes?
Vakar buvo silta sauleta diena, tai girliandas pakabinom,plaukus nusikirpom,kol lauke galima.Sluot paprasciau.
O siryt jau vejas ir nebevasara.
Is baliu rengimo patirties ,tai jei tik pradedi klausinet ko kas nori,tai noras daryt baliu praeina visai.Todel darai kaip norisi darytojai ir kvieti svecius.Viskas.Aisku ir paprasta.
Pas mane buvo padekos diena.Su kalakutu,kiniskais linkejimu sausainiukais ir labai geru vynu ir brendziu ,bet labai ribotai. biggrin.gif Ir kalbomis apie indenus ir kaubojus,tiksliau apie seriala yelowstone biggrin.gif

Labas ryte, smile.gif
Ačiū, AA už rūpestį. Viskas su manim ok. Nusipirkau ir geriu magnio glicinatą. Pradėjau miegot ir lyg pradedu išsimiegot. biggrin.gif. Naktį, MB kėlėsi tris kartus šunę išleisti, pajutus kad kažkas slampinėja jos teritorijoj, sakė ir kaukė ir lojo. Mūsiškė labai sargi, joks katinas nepraeis jos teritorija. Jei koks priklydėlis užsuka, staigiai išvaromas. Sklypą katinai perimetru, tvorom ar medžiais apeina. rolleyes.gif biggrin.gif Aš nieko nei girdėjau, nei jutau, nors visada labai jautriai miegu. Reiškia sveikstu. Kūnas ir galva pradeda ilsėtis.
Įsisukau į mezgimą, reikia gaminukų į kalėdų senelio maišą. Mano supračiu ir noru, ten keliauja, mano, su meile ir geriausiais linkėjimais, pagaminti darbeliai. Nuo lapkričio pradžios jau sudėjau 10 porų kojinių, kepurę ir pirštines. Dar viena pora kojinių ant virbalų ir dar viena ar dvi poros laukia savo eilės.
Šventės tik šeimos rate. Gal broliukas su sūnum ateis. Pas jį sunkus laikas.
Vakar turėjo suprotezuoti du dantukus ant implanto. Kažkas nepasisekė. Nestandartinė esu. Gydytojai nepavyko prisukti. Sakė reikia kažkokių nestandartinių įrankių. pats implantas labai giliai, nesisekė. Važiuosiu trečiadienį dar kartą.
Šiandien toks mielas šaltukas, dar balto sniegelio-idealu būtų.
Atsakyti

Oi saintlina ,visai tave suraite,jei reikia sampanieciu gydytis biggrin.gifIs anamnezes aisku ,kad tau reikia antihistaminu.

Turbūt suveikė, nes bent iš ryto tai kiek geriau ))) na, jeigu ką, dar beveik pilnas butelis to vaisto liko :D 

Dėl antihistaminų kaži.. aš nežinau kad būčiau kam alergiška.

Atsakyti
Baisiausia diagnoze - alergija savo gyvenimui.
Man nuo glicino labai eme svoris dideti,teko tabletes rozems ir kt augalams istirpint.Turiu pasakyt ,kad tikrai eme nekontroliuojamai augti.Ir net zydet.Tiesa kai labai reikejo daug energijos,tai tas glicinas labai padejo.Taip pat ir pasiflora,bet salutinis poveikis tas svorio didejimas.Bet as ne del miego juos geriau.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 12 12, 10:33)
Baisiausia diagnoze - alergija savo gyvenimui.
Man nuo glicino labai eme svoris dideti,teko tabletes rozems ir kt augalams istirpint.Turiu pasakyt ,kad tikrai eme nekontroliuojamai augti.Ir net zydet.Tiesa kai labai reikejo daug energijos,tai tas glicinas labai padejo.Taip pat ir pasiflora,bet salutinis poveikis tas svorio didejimas.Bet as ne del miego juos geriau.

Ne miegui geriu. Tiesiog pasižiūrėjau tyrimus. Gerokas magnio trūkumas. Nesulašino, tik įrašė, kad sulašino. Nuovargis toks, kad vaikštau neatsibudusi. Atsikeliu pavargusi. Nusipirkau, geriu. Apetitas dingo. Try...a kas trečią dieną mirksiukas.gif biggrin.gif . Jaučiuosi lengvesnė. matysim kas vyks. Jei svorį prišaukinės-keisiu. Nežinau ar nuo magnio, ar šiaip kas pasitaisė, bet pradedu išsimiegot. Kuo džiaugiuosi.
Atsakyti
Mukute maciau buvo,bet nieko nepapostino.
Man irgi kazkoks nuovargis buvo,bet toks paaiskinamas.Nes eidavau saturno greiciu po kokius 10 km.Taigi vesu ,galima greiti isvystyti biggrin.gif
Bet emiau primytyvu buda - suvalgyt sauja dziovintu vaisiu.Greito cukraus.Nes dabar gi pasninkas.Reikalai pasitaise.
Man po vasaros visada kalio reikia papildomai.Issiplauna visiskai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: [b!]Šiandien[/b!], 10:07