Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Luety , dėl siūlų  kandžių ... Šaldiklis, vienintelis būdas.  Jei atsirado . Kad neatsirastų  - levandų eterinis. Tamponėlį suvilgai ir padedi šalia . Aš tai vos ne kas mėnesį tamponelius keičiu. Vasarai , kai išvažiavau kaimam muiliukų su levandom pridėjau, jie ilgiau kvapą laiko.  Žiemai su dėžėm į balkoną išnešu. Kai tokios siūlų kainos tai gaila. O jie brudai akrilo nevalgys , jie išrankūs ...

Man rodos pati viską žinai  :wub:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: [b!]Vakar[/b!], 13:59

Ps Vanagai tai laukiasi ... metų tai virš 50. Manau su pagalba .

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 12 04, 13:58)
<p>Ps Vanagai tai laukiasi ... metų tai virš 50. Manau su pagalba

manau, kad taip. Nes jei tiek metų nesigavo, tai savaime jau kaži ar pavyko.

Nors mano draugei po pirmo vaiko sakė, kad nebeturės. O po dvidešimt metų taukšt taukšt - du netyčiukai pametinukai. Bet jai 40+ buvo.
Atsakyti

Dusia sakė, kad negali, kai abiems virš penkiasdešimt ))) Aš ja tikiu!!!)))

Nu Margaritai drobiazko 52, o nėščia 😁

Atsakyti

Nu Margaritai drobiazko 52, o nėščia 😁

Yra šiais laikais būdų  , ir gerų .

Atsakyti

Arba šventa dvasia padėjo . Kaip biblijoje Sarai ? Kažkas ten buvo tokio kiek pamenu. 

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2024 12 04, 12:53)
Anidanda,viruso paleidimas cia tik smulkmena is viso okeano,suzinosit dar daugiau greitai,visos ylos lenda is maiso.Nesiplesiu..

Jei lauks, kol paskelbs eLeRTė ar delfi, gali ir nesužinot biggrin.gif

Pasninkas gerai, tik man pagal komandą nesigauna. Turiu pati pribręst. Labai tikiuosi, kad tas po naujako nutiks.
Atsakyti
Svarbiausia ,kad temos narems vistiek mes esam samokslo teoretikes ir praktikes.
Sakiau ,virusas geriau uz poligrafa. biggrin.gif
Ko tai ta entropija baisiai greit vystosi.Koreja, francija,nyderlandai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: [b!]Vakar[/b!], 15:31
QUOTE(kavasucitrina @ 2024 12 04, 14:43)

na tai jūs papasakosit smile.gif
Atsakyti

Arba šventa dvasia padėjo . Kaip biblijoje Sarai ? Kažkas ten buvo tokio kiek pamenu. 

Ne būtinai dvasia. Kol moteris turi menstruacijas, tol gali pastoti. O Vyrai tai is vis iki gyvenimo galo be problemų. Nėra čia kažkokio stebuklo 

Atsakyti

Pasninkas gerai, tik man pagal komandą nesigauna. Turiu pati pribręst. Labai tikiuosi, kad tas po naujako nutiks.

Tai nieko, sm mamikes prieina prie slaptų pasaulio duomenų, užtat viską žino tiksliai 🤣

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 12 04, 15:30)
Ko tai ta entropija baisiai greit vystosi.Koreja, francija,nyderlandai biggrin.gif

o kodė tave tas taip džiugina? Nemanau, kad bet kokie neramumai aplink gali kelti teigiamas emocijas.
Ir Korėjoj jau kaip ir baigėsi šaršalas.
Atsakyti