Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Manau ,kad visas pasninkas issiprestu grizus i gamyklinius parametrus.Ir tai nera jokie religiniai isitikinimai.
Tesiog tebuna viena svente.O ne dvidesimt.
Bet tai utopija.Nes gyvename vartotoju valdzioje.
O siaip tai etropija esamuoju momentu biggrin.gif
Kur luety? Umine depresucha istiko lietingajame albione?
As irgi nusipirkau bergamotes ea,aik tu sau kokia galinga earl gray gavosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: [b!]Šiandien[/b!], 08:38
QUOTE(Muka @ 2024 12 04, 08:24)
Saintlina zaraza neišlindo?

kaip ir Pou - toks lengvas pykinimas jaučiasi, bet jei nekreipt dėmesio, tai ir pamirštu. Pilvą vakar buvo susukę, bet šian jau nieko. Tai gal neišlindo zaraza ))

Pasninkas turbūt geras dalykas. Bet kai kam valios trūksta. Reiktų kažkaip nusistatyt.
Atsakyti
Man pasninkas tai ne apie maista.Na kiek visokiu meduoliu ,kuriu ir taip nemegstu,atsisakymas sveciuojantis.Tai daugiau atsisakymas sveciuotis.Atsisakyt alko,visai.Atsisakyt puosmenu ,iki kiek galima arciau kaledu.
O svente prasideda rytoj su sv.nikolajaus stebukladario diena.Nuo rytojaus - visas menuo koncertu,mugiu,baliu.
Kaip nors isvengti to -jau pasninkas.
Atsakyti

Mano adventas jau prasidėjo seniau :) 

Svarbiausia negraužti artimo savo, o tai taip skanu :D 

Ingrida, ne miesto šurmulio  žmonėms reikia, o komforto. 

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 12 04, 10:11)
Man pasninkas tai ne apie maista. Tai daugiau atsisakymas sveciuotis.Atsisakyt alko,visai.Atsisakyt puosmenu ,iki kiek galima arciau kaledu.
O svente prasideda rytoj su sv.nikolajaus stebukladario diena.Nuo rytojaus - visas menuo koncertu,mugiu,baliu.
Kaip nors isvengti to -jau pasninkas.

ai, tai tuomet aš irgi tokio pasninko laikysiuos smile.gif jokių koncertų ir balių nebenusimato.
Koks nors ten pasivaikščiojimas po šviesų parką ar pan nesiskaito, manau.
Atsakyti

O čia dalinuosi  FB išmintimi :

Albertas Skurvydas
Trumpai!
Saulė gamina vitaminą D,
Ežero bangos - ruduosius riebalus,
Judėjimas - miokinus,
Verslas - pinigus,
Mąstymas - žinojimą,
Melas - agresiją,
Agresija - melą,
Kavos puodelis - džiaugsmą,
Pasitikėjimas - ramybę,
Tyla - viską apibendrina!
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 12 03, 06:50)
pas mus nelyja. Bet apniukę.
Ale aš savo ryžą saulytę turiu su savim darbe smile.gif

Kažko mane pykina.. ar nebūsiu baliuj kokio virusiuko pasigavus?

Labas rytas,

kol perskaiciau... ax.gif uzdusau net.
Saintlina,jei moteris iki menopauzes pykina,gali but nestumas dar ne tik roto,noro... bigsmile.gif

Anidanda,viruso paleidimas cia tik smulkmena is viso okeano,suzinosit dar daugiau greitai,visos ylos lenda is maiso.Nesiplesiu..

AA pasiilgo manes.Aciu.Ne nedepresucha,saule sutvirtino ir ta sriti,gyvenu svajone balandi vel pabegt tenai,taupau money,jei neives skaitmenini UK,tai dar suspesim.O paskui jau,kaip Dievas(globali vyriausybe biggrin.gif )leis.
As radau daug nesumegztu siulu ir kandys eme skraidyt,tai issigandau,puoliau naikint.Per 2d.beveik numezgiau studentei anukei liemene.Buvo 300g siulu,daugiau niekas neisejo.
O siaip einu pasivaiksciot beveik kasdien,alko negeriu,bet nu va sausainiukai manes niekaip nenori palikt,As neperku,MB vis cia,arba jis kepa arba perka.Ir mane gundo.Kazkaip pas mus atvirksciai seimoj,Ieva-MB. biggrin.gif
Siandien verdu Ghi sviesta,pasiilgau jau jo kvapo.
nesirkit,mankstinkites rytais,Lietuvoje siemet buvo daug saules,vit.D turetu pas jus visas but aukstumoj.
Nemegstu tamsaus,tylaus miegojimo.Man turi but truputi taip tamsu,kad pripratus akims dar matyciau bent konturus kambaryje.O visiska tyla mene vercia isitempt nuo kiekvieno bilst.O kada mieste gyvenu,tai tie bils nejaudina,nes tai vyksta visa nakti.Esu sugadintas urbanizacijos vaikas.Nors gimiau po karo,kai masinu nebuvo,bet pirmas tevu namas,kur mane parsiveze,buvo mieste prie pat gatves. bigsmile.gif
Saunuolis Albertas Skurvydas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: [b!]Šiandien[/b!], 12:56
Luety, kad tave kur ))))))
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 12 04, 11:01)
Luety, kad tave kur ))))))

O ka?Negali taip buti? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
O tai saintlina dar ne tokia sena?Atsiprasau, uz issireiskima.
Luety ,jau dabar zmones is ispanijos skundziasi,kad tu nauju taisykliu nesupranta,tai bus didelis bardakas link pavasario.Labai rekomenduoju praplesti akirati ir ieskojimu zemelapi.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2024 12 04, 13:22)
O ka?Negali taip buti? bigsmile.gif  bigsmile.gif

Dusia sakė, kad negali, kai abiems virš penkiasdešimt ))) Aš ja tikiu!!!)))
Atsakyti

Dusia sakė, kad negali, kai abiems virš penkiasdešimt ))) Aš ja tikiu!!!)))

Man taip gydytoja sakė. 30 metų dirbusi klinikose. Paklausė , kokio amžiaus vyras. Ir sakė , kad būtų stebuklas, jei  ... Na nebent kaimynas jaunas papultų  :D .  46-48 dar yra vilties. 50+ nebe. O šiaip koks geris yra kaip viskas pasibaigia . Gyvenimas prasideda  :wub:  :wub:  :wub:​  

Na mano daugiabutis tikrai netriukšmingas. Mama atvažiuodavo ir sakydavo - kaip tylu pas jus... Nors kaime pas sesę  gyveno . O ten kaimynas traktorių pakūrė. Gaidžiai gieda, šunys loja ir tt. 

Negyvenu " ant gatvės"  ir Kaune, kur troleibusai po langais nuo 5 ryto važiuoja. 

Vasara taigi triukšmo kaime žymiai daugiau :) Tik jis baltas. Nes pas mus paukščių bele kiek gyvena. 

Atsakyti