Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Amadėja* @ 2024 12 03, 13:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Anidanda" data-cid="73172407" data-time="1733224034"><div><p>Man irgi šiandien galvą skauda, nėra energijos. Manau dėl oro čia, slėgis turbūt nukritęs.</p><p>Skaitėt tyrimo išvadas dėl COVID-19 atsiradimo? Nustatė, kad jį laboratorijoj dirbtinai sukūrė kinai, kas aš visada ir sakiau </p></div></blockquote><p>Ir matyt kažkaip netyčia išsprūdo jis.</p>

Įvairūs dalykai kuriami tam, kad būtų naudojami, o ne iš neturėjimo ką veikt. Tai sukūrė ir panaudojo. Ir nieko keisto.
Atsakyti
Vandens liejiko era.
Pirmas pozymis - visiskai nauji moraliniai vektoriai.
Pagarba ir padorumas - atmesta.
Nugaletojus teisia.
Apsimetinejimas ir klasta - pats laikas to mokytis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: [b!]Vakar[/b!], 15:06

Tai taip. Įdomu ką dar jie ten prikure turi

Visokio velnio ir ne tik jie...

Atsakyti

Įvairūs dalykai kuriami tam, kad būtų naudojami, o ne iš neturėjimo ką veikt. Tai sukūrė ir panaudojo. Ir nieko keisto.

Nu abejoju...Greičiau personalo klaida dirbant su virusu. Užsikrėtė kažkas ir paplatino, o plitimas itin greitas, tai ir nesugaudė.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2024 12 03, 20:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kavasucitrina" data-cid="73172438" data-time="1733230707"><div><p>Įvairūs dalykai kuriami tam, kad būtų naudojami, o ne iš neturėjimo ką veikt. Tai sukūrė ir panaudojo. Ir nieko keisto.</p></div></blockquote><p>Nu abejoju...Greičiau personalo klaida dirbant su virusu. Užsikrėtė kažkas ir paplatino, o plitimas itin greitas, tai ir nesugaudė.</p>

O tai kam jį apskritai kūrė? Neseniai eLeRTė įrodinėjo, kad niekas tyčia virusų nekuria, kad tai ilgas ir brangiai kainuojantis procesas ir bla bla bla. O vis tik kažkam ir kažkodėl kūrė, nors ir brangus procesas. Manau, kad investuojama daug todėl, kad siekiama gauti daug daugiau. Šiuo atveju viskas labai logiškai susidėlioja.
Atsakyti

O tai kam jį apskritai kūrė? Neseniai eLeRTė įrodinėjo, kad niekas tyčia virusų nekuria, kad tai ilgas ir brangiai kainuojantis procesas ir bla bla bla. O vis tik kažkam ir kažkodėl kūrė, nors ir brangus procesas. Manau, kad investuojama daug todėl, kad siekiama gauti daug daugiau. Šiuo atveju viskas labai logiškai susidėlioja.

Tai eksperimentuoja su virusais,  su antivirusinėm priemonėm. Neaišku koks ten tikskas toj labėj buvo... ten kaip maži bandymų poligonai. Gi taip vystosi mokslas. Nebūtinai ten buvo blogų tikslų, gavisi feilas, o labių su visokiais virusais pasauly daug, plius jie ir patys mutuoja. 

Sąmokslų teorijos sąmokslų teorijom, bet aš padaulio pokyčio po to covido dabar nebejaučiu. Liko keli geri dalykai, kad ir platesnės darbo nuotoliu galimybės, kažkiek tam tikrų  med.paslaugų nekontaktinių išliko, mažiau gyvų eilių visur. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2024 12 03, 21:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kavasucitrina" data-cid="73172467" data-time="1733253171"><div><p>O tai kam jį apskritai kūrė? Neseniai eLeRTė įrodinėjo, kad niekas tyčia virusų nekuria, kad tai ilgas ir brangiai kainuojantis procesas ir bla bla bla. O vis tik kažkam ir kažkodėl kūrė, nors ir brangus procesas. Manau, kad investuojama daug todėl, kad siekiama gauti daug daugiau. Šiuo atveju viskas labai logiškai susidėlioja.</p></div></blockquote><p>Tai eksperimentuoja su virusais,  su antivirusinėm priemonėm. Neaišku koks ten tikskas toj labėj buvo... ten kaip maži bandymų poligonai. Gi taip vystosi mokslas. Nebūtinai ten buvo blogų tikslų, gavisi feilas, o labių su visokiais virusais pasauly daug, plius jie ir patys mutuoja. </p><p></p><p>Sąmokslų teorijos sąmokslų teorijom, bet aš padaulio pokyčio po to covido dabar nebejaučiu. Liko keli geri dalykai, kad ir platesnės darbo nuotoliu galimybės, kažkiek tam tikrų  med.paslaugų nekontaktinių išliko, mažiau gyvų eilių visur. </p>

Mokslas didžiąja dalimi yra biznis. Mokslinius tyrimus kažkas turi finansuoti. Ir finansuoja tas, kam tai naudinga. Kam buvo šiuo atveju naudinga – akivaizdu. Daugiau neturiu ką pasakyti. Kas ką nori, tas tą mato.
P.S. negyvos eilės paprastai manęs nedžiugina. Ir labai maloniai nustebino gyva eilė gauti psichiatro pažymą med. vairuotojo sveikatos patikrai. 1 viduj, 1 laukia ir aš. Max 10 min ir aš su pažyma. Nesvarbu, kad neištariau nei žodžio, kad nesulaukiau jokio klausimo - čia jau kitas dalykas. Bet paskaičius išrašą sužinojau, kad nusiskundimų neturiu, kad piktnaudžiavimą alkoholiu ir kt. psichotropinėmis medžiagomis neigiu. Na, gal jie užduoda klausimus ir skaito atsakymus mintimis. Tiek to. Tas pasėdėjimas kokias 2 min ir patylėjimas gi tik 4 eur vertas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: [b!]Vakar[/b!], 22:44

Man tai dėl medicininės liepė pildyt didžiausią anketą gal iš 50 klausimų. Ir dar paskui papildomai klausė. Sūnus irgi dabar ėjo, tai irgi pildė tą klausimyną 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Geras virusas.Geriau uz poligrafa.
Kaip sekasi advento pasninkas? Niekas su manim?
As jau nuo praeito penktadienio be alko, be baliu ,be nereikalingo maisto.
Pora nereikalingu baliu - neisiu.
Atsakyti

Labas rytas,

AA aš tai ne pasnininke... nors ir į vieną grand balių atsisakiau eiti, dėl susklosčiusių aplinkybių, reikia išnaudoti Eglės sanatorijos kuponus  :rolleyes:. O kas nereikalingas maistas tavo manymu? :hmm: 

Pou kaip makufeliukas, Saintlina zaraza neišlindo?

Gražios dienos  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos,

galva lyg geriau, tik toks papykinimas išlikęs. Bet dar ne vakaras :)

Tepu aš su pipirmėtės eteriniu aliejumi sprandą ir smilkinius, - jei pagaunu laiku, tai labai man nuo migrenos padeda.

Atsakyti