Grįžau su šukuosena ir makiažu, laukiu baliaus )) mergelė net šuns vest neleidžia, nes lauke dulksna )))
Lesius pažino šeiminikę ?
Aš pritariu Kazlo išminčiai, geriau grožio salonas negu poliklinika
Lesius pažino šeiminikę ?
Aš pritariu Kazlo išminčiai, geriau grožio salonas negu poliklinika
Visada! ))
Gal pas mano mažąją į balių?Šiandien gimė kaip tik prieš 28 metus.Tik,kad ten šukuosenos nereikia,visi svečiai padėlio žaisti.Tiek įsijautė į tą žaidimą,jau ir turnyre su žentu dalyvavo,antrą vietą nuskynė,visai rimtai treniruojasi. Klausiu ką Kanaruose treniruositės irgi,tai sako ten dar pigiau.
Grynai tinginio diena,mezgu ir ilsiuosi.Gal reikės ant treniruoklio bent prasieiti,lauke drėgna,tamsu tikrai.
Marti pareklamavo grubų megztinį,su tokiomis grubiomis pynėmis,tai žentui kažką panašaus mezgu ir sūnui noriu tokio.Gal pataikysiu į šių metų madą?
Labas rytas,
Su žiema brangiosios .
Ir su Advento pradžia kas katalikas
Ingrida pynės ant bangos. Bet aš visada dėl modelio, spalvos ir tt tariuosi. Dovana darbas. MB neturi mano megzto megztinio nei vieno. Bet jam ir nereikia. Kepurę turi. Kojinių bele kiek. Jaunystėje esu kelis numezgusi. Sūnus turi vieną.
Gražaus ramaus sekmadienio!
Labas rytas.
Pguodė buvųsi šeimos gydytoja.MB buvo vizitui,sakė svoris pagal ūgį kataloginis,bet bet mūsų amžiuje jau reikia šiek aptukimo. Vadinasi mano taukai į naudą?
Gal pas mano mažąją į balių?
Tiek įsijautė į tą žaidimą,jau ir turnyre su žentu dalyvavo,antrą vietą nuskynė,visai rimtai treniruojasi.
Įtariu, kad ne Balius šešiasdešimtmečio proga taip nenorėjau, o buvo labai smagu. Ir prisišokom, ir prisijuokėm.
Šian einam su drauge į ekskursiją 'Vilniaus senamiesčio kiemeliai'. Manau, kad bus įdomu. O ir senamiestis jau išpuoštas kalėdiškai, tai smagu bus pasivaikščiot.
Ingrida, smagu kad taviškiai tokį aktyvų hobį turi ir kad abiems patinka.
Prajuokinai su nutukimu Ingrida . Iš kur tie riebalai pas tave. KMI taigi tobulas. Mano MB tai tik po 50 gal KMI normalus. Būdavo minusinis. Man kuriai žiūrint į šokoladą svoris auga gyventi tiek metų su žmogumi kuris nori priaugti svorio yra reikalų
Turiu keletą draugių pakankamai kūdų. Tik kad sveikatos ne prūdai pas jas. Nepavydžiu.
Saintlina, dažnai taip būna su baliais. Pasirodo visai faina giminę susitikti. Ekskursijos pavydu... man patinka .
MB prieš kelioliką metų svėrė virš 90,problemų buvo su nugara,nukrito daug mažaiu dabar sveria nei aš,baigėsi problemos su nugara.
Oras pirmos žiemos dienos,puikus.
Žada sūniukas atvažiuoti,na reikia pyragą kokį sumeistrauti. Gal obuolių?Siaubas kiek dėžių obuolių,o valgau viena.Jaučiu kaip stumsiu pažystamai į turgelį. Nedaeinu kaip ten Auksis laikosi,gal spėsiu šiandien perrinkti? Klientus vaišinu,visas krepšys padėtas terasoje, siūlau namo vežtis,bet ir čia kiek suvalgysi?
Gražios advento dienos.
Luety matei rusaklabės mezgėjos paleidžia nemokamas kepurių pamokas ? Dviejų rūšių kašmyro siūlai jau ištraukti iš dėžių, laukia... galvoju, kad Lietuvoje nebūna labai didelių šalčių , tai jako man nereikia. Nors taip gundaus tamsiai mėlynos spalvos jako siūlais. Mano pūkinukė tamsiai mėlynos spalvos.