Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Nu va,be reikalo gryzom atgal :D​ .Pagrinde mums reikejo pasitvirtint savo merijoj sertifikata,kad esam gyvi ir issiust ji i LT uzsienio ismoku tarnyba .Ieinu i puslapi ju,o ten raso,kad nuo s.m.spalio 1d.galima patvirtint vaizdo irasu pries tai uzsiregistravus.Uzsiregistravom rytojaus dienai ta padaryti.Buciau zinojus,buciau ta galejus padaryt ir is Ispanijos.Visa kita galima atlikt internetu,kaip.mokesciu mokejima ir t.t.Nu bet labai dziaugiuosi,kad jie tai sutvarke,daug patikimiau ir lengviau bus dabar .Siuntimas ir laukimas gaus negaus,kainuodavo daug nervu ir pinigu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: [b!]Vakar[/b!], 16:25

Aš dar žemesnė. Bet kai buvau kūdžiokas, nešiojau skraistes ir laaabai gražiai atrodė jos ant manęs. Darbe buvo labai šalta, tai skraistės padėdavo. Draugė buvo kiauraraščiu melsvą man iš moheros numezgus su šakute. Labai, labai daliai atrodydavo ant mano varnos drabužių. Ir pilkę didelę turėjau.

Labai daug komplimentų sulaukdavau. Dabar nenešioju skraisčių, bet jos man labai gražios, patinka.

Luety, taviškė  :wub:​ 

Atsakyti

Kaip Westo tai labai žmogiška, žemiška. Nes  visi jo mezginiai iš vabalų pasaulio  :D . Žmogus taip nesugalvotų.

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2024 11 27, 16:52)
<p>As irgi galvojau ne mano,nors ant kitu labai buvo grazu ziuret,man atrodydavo,kad salius/skraistes nesioja tik bobutes,o as dar jauna  biggrin.gif​ ,bet Ispanijoj pajury labai daug moteru su ivairiom skraistem/skarom apsigobe,nes nesalta,lengva nusiimt,uzsudet prie oru kaitos.</p>

As nesioju skaras nuo vaikystes iki dabar.Esu bobute, dar ir prijuoste nesioju, dar blogiau bandau ir kitas bobutes ikvepti jas nesiot.
Vienas senelis isvadino vienuole biggrin.gif Vargsas senelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 11 27, 18:26)
As nesioju skaras nuo vaikystes iki dabar.Esu bobute, dar ir prijuoste nesioju, dar blogiau bandau ir kitas bobutes ikvepti jas nesiot.
Vienas senelis isvadino vienuole biggrin.gif Vargsas senelis biggrin.gif

Virtuvėj aš irgi su prijuoste(žiurstu) 😊 darbuojuos.
Atsakyti

Labas rytas,

Skraistės, šaliai mano aistra, turiu jų nemažai (uošvienė numezgė), dar ir dabar už nugaros darbe ant kėdės pončas ryškiai raudonas. Taip kaip buvau kūda gražiau atrodė, dabar kaip bačka, ale man patinka, tiesa vienas pončas nz mašinos bagažinėje  :ax: Žiūrstus irgi dėviu, mamukas mano į virtuve be žiūrsto ni ni, taip man naminiškai atrodo  :wub:  :cray: Visai kažkaip suskydusi, labai graudinuosi paskutiniu metu, kaip sakoma gerai į tulika mažiau lakstysiu  :lol: 

Luety labai graži skraistė ir gerai tegu žiūri kiti o tu nosį užrietus, jos juk tokio neturi ir neturės.  :mirksiukas: 

Dovanos beveik visos užsakytos, kad tik ateitų iki 12.07, nes mamukas siuntinį ruošia broliui. Paskui užsiimsiu su čia vietinėm dovanom. pamislinau gerai, kad yra kam dovanoti....o ne tik sau mieliausiai ...

AA kažkaip visą vakarą apie tavo parašytą sakinį mislinau, tikrai dievo dovana būti dviese....

Ką mergai valgysit kalakutą? Aš tai ne  :ax:​  

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pas mane nuotykiai tęsiasi su DPD.Ale ryte pusę šešių dar jie drįsta siūsti žinutę. bigsmile.gif Vakar pasiskambino vienas kujeris,pasirodo ne savo adresu pasiėmė mano siuntą.Šiandien žinutė,vėl tikslinkite adresą,telefoną.Žinutę sugebėjo atsiūsti man į telefoną,siuntos niekaip.Vakar ir langą atvežė ir dvi siuntas kiti kurjeriai,čia nežinau,gyvename kažkokioje pelkėje neranda.Jei būtų paskambinęs,būčiau jau atšaukųsi,užsisakiau tą pačią siuntą į paštomatą. ax.gif Galėčiau paskambinti valdžiai susakyti,ką galvoju,bet jei jaunas ,tegul dirba.Gaila kažkaip. ax.gif

Luety,spalva labai graži. wub.gif wub.gif
Kažkaip reikia žentui spėti nuegzti megztinį iki gruodžio 7.Dar tik nugarą baiginėju,laiko lieka tik vakarais. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2024 11 28, 08:29)
<p>Labas rytas,</p><p></p><p>Skraistės, šaliai mano aistra, turiu jų nemažai (uošvienė numezgė), dar ir dabar už nugaros darbe ant kėdės pončas ryškiai raudonas. Taip kaip buvau kūda gražiau atrodė, dabar kaip bačka, ale man patinka, tiesa vienas pončas nz mašinos bagažinėje  ax.gif Žiūrstus irgi dėviu, mamukas mano į virtuve be žiūrsto ni ni, taip man naminiškai atrodo  wub.gif  cray.gif Visai kažkaip suskydusi, labai graudinuosi paskutiniu metu, kaip sakoma gerai į tulika mažiau lakstysiu  lotuliukas.gif </p><p>Luety labai graži skraistė ir gerai tegu žiūri kiti o tu nosį užrietus, jos juk tokio neturi ir neturės.  mirksiukas.gif </p><p>Dovanos beveik visos užsakytos, kad tik ateitų iki 12.07, nes mamukas siuntinį ruošia broliui. Paskui užsiimsiu su čia vietinėm dovanom. pamislinau gerai, kad yra kam dovanoti....o ne tik sau mieliausiai ...
</p><p>AA kažkaip visą vakarą apie tavo parašytą sakinį mislinau, tikrai dievo dovana būti dviese....
</p><p>Ką mergai valgysit kalakutą? Aš tai ne  ax.gif​  </p>

Siaip kalakutiena as ir taip valgau,nes skanu.
Mukute tavo suskydimas vadinasi menopauze.Kai estrogenas ir estradiolis pakeiciami kortizoliu,todel jau rasiau kaip isitaisyt izoliacini sluoksni nuo tu emociju.Bet buvo atsakyta,kad net herbalistika nepriimtina.Nezinau kas sake, bet va del atminties tai tiksliai nieks nepadeda.Ir beje menulis arti,saule skorpione,tai tos su higso bozonais labai atviros visiems radio dazniams. biggrin.gif
O lactofilter nuo sanariu tikrai paturbino motorini aparata ,su saturnu suvaikstom jau savo 10 km laisvai.Ir labai pagerina emocine bukle.
Ingrida, jei matau kad tau reikia kreiptis i kurjeriu ofisa ir tegu padaro nuolatinio kliento taska.O ne ant zemos kvalifikacijos personalo putot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: [b!]Šiandien[/b!], 08:36
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 11 28, 08:28)

Ingrida, jei matau kad tau reikia kreiptis i kurjeriu ofisa ir tegu padaro nuolatinio kliento taska.O ne ant zemos kvalifikacijos personalo putot.

Tiek nesisiunčiame,kad tašku taptume.Sutapimas,daugiausia viską pasiimu iš paštomato.Teko dirbti šitą darbą,na jei navigacija nemoka naudotis žemiausios kvalifikacijos personalas,vadžia nepadės.Klientai visi randa mus su navigacija,juk irgi laukuose gyvename.Nepateisinu dirbančio tokio darbo,navigacija pagrindinis arkliukas tokio darbo. ax.gif
Atsakyti
O as turiu taska.Nezinau kiek pas jus minimumas turi but ,kad gaut taska, bet manau imanoma.Pasiputojus forumuose problemos neispresi.Reikia asmeniskai kalbet su vadybininku.
Vakar skaiciau kaip pasitikeje satnav nuskrido nuo nebaigto tilto ir numiro.
Kazkodel visi dirba su dirbtiniu intelektu ir pamirsta naturalu perdeta kvailuma. Kvailumas atitolina jus nuo dievo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: [b!]Šiandien[/b!], 08:54
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 11 28, 08:53)
O as turiu taska.Nezinau kiek pas jus minimumas turi but ,kad gaut taska, bet manau imanoma.Pasiputojus forumuose problemos neispresi.Reikia asmeniskai kalbet su vadybininku.

Pasiguodžiau. ax.gif Geriausia iš paštomatų pasiimti. mirksiukas.gif
Dar pas mane salotos auga šiltnamyje,surfinijų vienas kitas žiedas,rudbekijų.Vakar pusę dienos skyniau nužydėjusias gėles,rudbekijas dar palikau.
Atsakyti

Labos,

Turiu daug šalikų, baktusų, kepurių.   Megztos skaros nei vienos. Namie šilta. Paskutinis ofisas kuriame sėdėjau karštas  buvo... nereikalingi. Kažkada jaunystėje teko sėdėti vėsiame ofise, tai turėjau skarą, pončą ir liemenę.  Šiemet jau nusimezgiau didelį vilnos šaliką, kepurę ir baiginėju baktusą ( susigundžiau nevykusiai forma, nežinau ar bus smagus). Ps,toms kam visada šalta- eikit pasportuoti. Nebešalsit nei namie nei ofise.

Žiurstų turiu kelis. Netgi savo siūtų. Retai naudoju. Nebent daug gaminu, kepu kokį pyragą.

Saintlina kaip vakar spektaklis? Gyva? Kaip Mergelė?

Atsakyti