Nu va,be reikalo gryzom atgal .Pagrinde mums reikejo pasitvirtint savo merijoj sertifikata,kad esam gyvi ir issiust ji i LT uzsienio ismoku tarnyba .Ieinu i puslapi ju,o ten raso,kad nuo s.m.spalio 1d.galima patvirtint vaizdo irasu pries tai uzsiregistravus.Uzsiregistravom rytojaus dienai ta padaryti.Buciau zinojus,buciau ta galejus padaryt ir is Ispanijos.Visa kita galima atlikt internetu,kaip.mokesciu mokejima ir t.t.Nu bet labai dziaugiuosi,kad jie tai sutvarke,daug patikimiau ir lengviau bus dabar .Siuntimas ir laukimas gaus negaus,kainuodavo daug nervu ir pinigu.
Aš dar žemesnė. Bet kai buvau kūdžiokas, nešiojau skraistes ir laaabai gražiai atrodė jos ant manęs. Darbe buvo labai šalta, tai skraistės padėdavo. Draugė buvo kiauraraščiu melsvą man iš moheros numezgus su šakute. Labai, labai daliai atrodydavo ant mano varnos drabužių. Ir pilkę didelę turėjau.
Labai daug komplimentų sulaukdavau. Dabar nenešioju skraisčių, bet jos man labai gražios, patinka.
Luety, taviškė
Kaip Westo tai labai žmogiška, žemiška. Nes visi jo mezginiai iš vabalų pasaulio . Žmogus taip nesugalvotų.
QUOTE(Luety @ 2024 11 27, 16:52)
<p>As irgi galvojau ne mano,nors ant kitu labai buvo grazu ziuret,man atrodydavo,kad salius/skraistes nesioja tik bobutes,o as dar jauna ,bet Ispanijoj pajury labai daug moteru su ivairiom skraistem/skarom apsigobe,nes nesalta,lengva nusiimt,uzsudet prie oru kaitos.</p>
As nesioju skaras nuo vaikystes iki dabar.Esu bobute, dar ir prijuoste nesioju, dar blogiau bandau ir kitas bobutes ikvepti jas nesiot.
Vienas senelis isvadino vienuole Vargsas senelis
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 11 27, 18:26)
As nesioju skaras nuo vaikystes iki dabar.Esu bobute, dar ir prijuoste nesioju, dar blogiau bandau ir kitas bobutes ikvepti jas nesiot.
Virtuvėj aš irgi su prijuoste(žiurstu) 😊 darbuojuos.