Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Priedas  IMG_20241127_132220.jpg   143,66KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  IMG_20241127_132147.jpg   80,9KB   0 Parsiųsta kartų

Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 11 27, 11:53)
Sena pamaiva biggrin.gif

Visumoj ant manes ji atrodo grazesne,didesne,nemoku maivytis ir nemegstu kitu zmoniu zvilgsniu,nukreiptu i mane.Mokausi nekreipt dabar.

QUOTE(Pou @ 2024 11 27, 12:05)
<p>Luety, čia ta graži skraistė, kur rodei? Jei taip, tai ko nesimaivyt? Reik save mylėt.</p>

Nemoku graziai fotkint.Ant zmogaus ji kitaip atrodo,didele tokia.MB isvyko maisto supirkt,saldytuvas tuscias,o as fotkinu ant kur papuoletik ne ant saves.
Papildyta:
Kaip idomiai,per nauja versija rodo visas 3 nuoraukas,per sena tik viena

Pridėta:

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2024 11 27, 12:41)
Oi suvargsit. Tikiuosi bent ne kongresu rūmuose. Nes ten siaubas kokios nepatogios kėdės. Esu buvus 5 val trukmės operoj Faustas, tai eina peklon, neištvėrėm, nuo pusės išėjom 🤣

Pas.kus bute tokia irgi dviguba, o name atskiros. Tai nepalyginsi, gyvenime nebepirkciau 2in1. Atskira nei kiek neglamzo, kaip tik išlygina. Net marškinius </p>

Ne, ne kongresuose smile.gif Operos ir baleto teatre, ten kėdės tikrai neblogos.
Va, kad aš dėl paskutinės operos ir noriu ))) neišeis nuo pusės išeit. Nebent ateit nuo pusės smile.gif

Būtų vietos bute, tai aišku, kad atskirą džiovyklę pirkčiau smile.gif
Atsakyti

Pas mane stovi ant skalbyklės. Meistras kuris statė leido . Kažkada buvo padėklas, dabar sakė nereikia, nieko tokio, kad džiovyklė viršuje . PS džiovyklės nėra sunkios.

Atsakyti

Luety  nervini :wub:  . Man labai gražu :4u: .  Pažiūrėti , ant kitų. Bet ne  mano.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: [b!]Šiandien[/b!], 15:47

As irgi galvojau ne mano,nors ant kitu labai buvo grazu ziuret,man atrodydavo,kad salius/skraistes nesioja tik bobutes,o as dar jauna  :D​ ,bet Ispanijoj pajury labai daug moteru su ivairiom skraistem/skarom apsigobe,nes nesalta,lengva nusiimt,uzsudet prie oru kaitos.

Atsakyti

Tu zemesnio ugio,gal ne labai tiktu,nezinau.Dabar dar noriu ta jo antra skara nusimegzt kiauriarasciu,ieskau siulu,jo siulomi brangu man

Atsakyti

Tu zemesnio ugio,gal ne labai tiktu,nezinau.Dabar dar noriu ta jo antra skara nusimegzt kiauriarasciu,ieskau siulu,jo siulomi brangu man

Blogai man  :D  :D  :D​ 

Atsakyti

Priedas  IMG_20241127_135601.jpg   638,63KB   0 Parsiųsta kartųVa toki salika

Atsakyti

Gerai tau,kodel blogai.Rusai turi gera apibudinima "маленкая собака всегда щенок", tik nesupyk,cia apie patarle tik :D​ 

Atsakyti

O apie mus dideles ir stambias sako"Эта корова,"  :D​ 

Atsakyti

Luety juokauju :wub:  .

Dėl ūgio visai nekopleksuoju, normalus dar tad mano ūgis 164... 

Šeimoj mažiausio ūgio, tarp draugių mažiausio ūgio. Tai kai netingi  primena, nepiktai :P  :D​ .

Atsakyti

Kaip tau ta antra skara?

Atsakyti