na, aš irgi turiu minčių, kad čia gali pasikartot sviesto/margarino, kiaušinių ir t.t istorijos..
na, aš irgi turiu minčių, kad čia gali pasikartot sviesto/margarino, kiaušinių ir t.t istorijos..
labos
AA čia apie cukrų, ar cimusą patobulinta
Labos,
Luety saugios kelionės.
Mano darže labai gražūs porai užaugo. Dabar paslėpti šiltnamyje. Nes daže man neišgyvena per žiemą. Du vnt žyduoliais išėjo, gal veislė, gal karštis? Pirmą kartą porai žyduoliais išėjo...
Spektaklis "Senjorai " geras. Gal geriausias emocine prasme. Ir juoko ir skaudulio. Jei jau mane neturinčią ašarų pravirkdė... Ilgai žiūrovai sustoję plojo.
Kol vaikai neparvažiuoja nejaučiu jokio noro diedui pyragus kepti .
Va kraują pasidarė Antėjoje, netoli 50 rodiklių, kaip jaunuolis. Ir jokių sąnarių neskauda. Tai gal gerai užlaikau?
Pou su gimtadieniu
Sveikatos ir dar kartą sveikatos Tau ir Tavo šeimai
atvirukas-su-daug-roziu.png 175,26KB 0 Parsiųsta kartų
Pou su gimtadieniu nestokok laimės – šypsokis ir džiaukis gyvenimu!
AA lyg ir tavo aplink šią datą gimtadienis Tegul viduje ir toliau liepsnoja tas nenuilstantis ir vis pirmyn vedantis ieškojimo bei atradimo jausmas!
Kas tas cimusas?
O siaip mukute tai as tau seniai sakiau,keisk darba.
Bus ir vilkas sotus ir avis sveika, suesti bus atpirkimo oziai
Cimusas gal tiksliau cimesas tas patiekalas kur su morkom taip žydai jį vadina yra kelios versijos pavadinimo.
Kodėl turiu keisti darbą visur gerai kur mūsų nėra....
Amžius nėra kelionės tikslas, bet kelionė. Linkiu garbingos ir kupinos gerų nuotykių kelionės. Su gimtadieniu.
AA, o tai pas tave balius ar nebalius? Bet kokiu atveju šampanietis vistiek nepakenks su cukrum, t.y. torčiuku
Labai ačiū už sveikinimus