Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Acqua Alta @ 2024 11 25, 09:03)

na, aš irgi turiu minčių, kad čia gali pasikartot sviesto/margarino, kiaušinių ir t.t istorijos..
Atsakyti
et tu brutus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: [b!]Šiandien[/b!], 10:07

labos :)

AA čia apie cukrų, ar cimusą patobulinta :)

Atsakyti
Kas tas cimusas?
O siaip mukute tai as tau seniai sakiau,keisk darba.
Bus ir vilkas sotus ir avis sveika, suesti bus atpirkimo oziai
Atsakyti

Labos,

Luety saugios kelionės.

Mano darže labai gražūs porai užaugo. Dabar paslėpti šiltnamyje. Nes daže man neišgyvena per žiemą. Du vnt žyduoliais išėjo, gal veislė, gal  karštis? Pirmą kartą porai žyduoliais išėjo...

Spektaklis "Senjorai " geras.  Gal geriausias emocine prasme. Ir juoko ir skaudulio. Jei jau mane  neturinčią ašarų   pravirkdė... Ilgai žiūrovai sustoję plojo.

Kol vaikai neparvažiuoja nejaučiu jokio noro diedui pyragus kepti  :D  :D  :D .

Va kraują pasidarė Antėjoje,  netoli 50 rodiklių, kaip jaunuolis. Ir  jokių sąnarių neskauda. Tai gal gerai užlaikau?

Atsakyti

Pou su gimtadieniu   :birthday2:  :birthday2:  :birthday2:

Sveikatos ir dar kartą sveikatos Tau ir Tavo šeimai  :wub:  :4u:​ 

Priedas  atvirukas-su-daug-roziu.png   175,26KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Pou su gimtadieniu :birthday2:  :birthday2:  :birthday2:  :birthday2: nestokok laimės – šypsokis ir džiaukis gyvenimu! 

AA lyg ir tavo aplink šią datą gimtadienis   :birthday2:  :birthday2:  :birthday2:  :birthday2:  :birthday2: Tegul viduje ir toliau liepsnoja tas nenuilstantis ir vis pirmyn vedantis ieškojimo bei atradimo jausmas! 

Atsakyti

Kas tas cimusas?
O siaip mukute tai as tau seniai sakiau,keisk darba.
Bus ir vilkas sotus ir avis sveika, suesti bus atpirkimo oziai

Cimusas gal tiksliau cimesas tas patiekalas kur su morkom :) taip žydai jį vadina yra kelios versijos pavadinimo.

Kodėl turiu keisti darbą  :hmm: visur gerai kur mūsų nėra....

Atsakyti
The preachers, fake and proud
Their doctrines will be cloud
Then they'll dissipate
Like snowflakes in an ocean
Atsakyti
Švenčiančioms šią dieną gimtadienį..........
Amžius nėra kelionės tikslas, bet kelionė. Linkiu garbingos ir kupinos gerų nuotykių kelionės. Su gimtadieniu.
Atsakyti
Pou, glėbys tau sveikatos gimatadienio proga ir visa ko geriausio 4u.gif birthday.gif happybday.gif

AA, o tai pas tave balius ar nebalius? Bet kokiu atveju šampanietis vistiek nepakenks smile.gif su cukrum, t.y. torčiuku smile.gif bis.gif leb.gif
Atsakyti