Man Lietuviškos žiemos per daug
AA kai nemezgu labai geras būdas.
Apie filmus:
Ps per LRT rodo serialą Fargo . Sunkus. Bet geras... Geri aktoriai. Filmas geras, pagal kurį serialą kūrė, tik labai sunkus. Ne iš tų kurį norisi daug kartų žiūrėti .
Kas skaitėte knygą Šiogūnas , tai 2024 metais pastatė serialą. Pirmas dvi serijas pažiūrėjau , gal visai nieko. Yra Linkomanijoje.
Jau beveik 2 val kelyje.Kol kasuz 150km sone bus Saragosa,bet madinos termometras rodo lauke esant 11 silumos.Gal sugedo,nesitiki.
Labas rytas...
Ps per LRT rodo serialą Fargo . Sunkus. Bet geras... Geri aktoriai. Filmas geras, pagal kurį serialą kūrė, tik labai sunkus. Ne iš tų kurį norisi daug kartų žiūrėti .
Kas skaitėte knygą Šiogūnas , tai 2024 metais pastatė serialą. Pirmas dvi serijas pažiūrėjau , gal visai nieko. Yra Linkomanijoje.
Fargo mačiau Teliaplay. Aš serialų nelabai žiūriu, bet pabandysiu kokią seriją pažiūrėt. O vdrug užsikabinsiu?
Šiogūną skaičiau. O Linkomanija dar egzistuoja? 😮
Jau beveik 2 val kelyje.Kol kasuz 150km sone bus Saragosa,bet madinos termometras rodo lauke esant 11 silumos.Gal sugedo,nesitiki.
Labas rytas...
Lyg girdėjau, kad Europoj koks tai ciklonas ir gerokai atvėso. Kai kur ir sniego privertė.
Dusia ,patarimas kaip kalbu mokytis senatveje.Koki netflixa uzsistatyt
Aš per Netflixą nerandu ką žiūrėt. Užsisakius jau gal prieš metus. Pradžioj kažkaip visokius filmus žiūrėjau. Dabar už nieko neužsikabinu. Ir serialas joks neužkabina. Ai, va Outlander naujas serijas pradėjo rodyt, tai tą žiūrėsiu ))
Nors pas mus dar bėda, kad mergelė nesupranta angliškai, o rusiško garsinimo praktiškai nebėr. Galima būtų ukrainiečių kalbą nustatyt, bet tada aš nesuprantu ))
Dusia, gal į 'Senjorus' eisit vakare? Papasakok po to kaip įspūdžiai.
Iki Fr liko 2 val.Labai vejuota,bet sauleta,rodo 17 silumos.
Waze veda gerai,ramiai.
Labas rytas.
Luety,jau namie?
https://sveikauk.lt/...dzRfKeWDHUYSelA
Vakar kepiau,gaila tik šokolado becukrio neturėjau.Šiaip greitas,skanus pyragas.
Retroactive.Toms kas tobulinasi angliskai.Bandysiu paaiskinti kaip as suprantu.
Zodziu gyvenu ir valgau cukru ,nes valdzia nieko nesako apie jo kenksminguma,bet cukraus karteliai susipyksta ir nebemoka atkatu ir koks nors drasuolis pareiskia,kad cukrus kenksmingas nuo duantru metu .To pasekoje visi nuo tu metu moka baudas uz trucijima.
Ateinanciom dienom bus daug retroactive.
Siais metais bandysiu svogunu poru ir dziovintu slyvu garnyra.Vietoj morku.Porai pas mus parduodami tokiais kuliais kaip senoveje linai.Senoveje, 1987 musu dievo metais, adomynes kolukyje