Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Senai mus rusais beapšaukė... keli metai jau neklausia.  

Mūsų neapšaukė, bet italas viešbuty atsisveikindamas 'Do svidanja' pasakė ))  ale jis mašinos numerius matė, tai gal pagal juos galus suvedė?

Atsakyti

Nu mano šuo coliukas, pusę grūdo tevalgo, nesuės tiek😆

Be šansų )) maniškis kilą mėsos per dieną suėda, tai neužtruktų šaldiklį ištuštint ))

Atsakyti

Mūsų neapšaukė, bet italas viešbuty atsisveikindamas 'Do svidanja' pasakė ))  ale jis mašinos numerius matė, tai gal pagal juos galus suvedė?

Aha, rusiškai sveikinasi, arba rusiškus meniu duoda 

Atsakyti

Aš tai susinervinu... iš principo :D​ 

Atsakyti

Aš tai susinervinu... iš principo :D​ 

Jo! Supykau ir lietuviškai atsisveikinau ))

Atsakyti

Aš tai visada lietuviškai pradedu kalbėt su įkyriais prekybininkais, pvz kokiam Egipte ar Tailande 😁

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2024 11 23, 20:13)
<p>Draudima perkasi savininkai nuo nemokiu klientu.O kai savininkas kreipiasi i tokius draudejus,tie praso,kad savininkas jiems pateiktu benorincio nuomotis jo busta zmogaus banko isklotines,ar algalapius uz 3 men ir Ispanijos banko sask.nr,bei asmens dokumentus.Tada draudejas nagrineja ir duoda atsakyma savininkui,kuris kandidatas,ju nuomine bus mokesnis Tokiu budu savininkas apsidraudzia nuo nemokiu klientu.Bet tai nera garantiju,bet cia jau draudimo kompanijos reikalas toliau,jei klientas,kiek pagyvenes,nebemoka.Aisku savininkas moka kazkoki mokesti tai draudimo kompanijai . Bent Oropesoj skiria baltijiecius nuo ukrainieciu tikrai.Be to mes visur klausiam nueje,ar yra kalbanciu angliskai,nors truputelu,o ukrai vedasi agenta,kalbanti ispaniskai/rusiskai.Kur paklausia is kur mes,sakom Lituania,o jie atsako aa Litauen,o jaunesni dar prideda-Sabonis.Taip,kad turim skyrimo zenklus. Ukrai garsiai sneka,pliaze geria,zaidzia kamuoliu,sukelia erzelyne,tokie neramus visur . Kraunam ciumadanus,paskutine naktele cia,ryt i kelia.</p>

Luety ,as turbut dar baisiau elgiuosi pliaze.O apie tokias senas bambekles tie aktyvus irgi turi savo nuomone,nelabai teigiama. biggrin.gif
O as dar suprantu ir moku daugybe kalbu savo nuomone isreikst biggrin.gif
Mukute, kaip sekesi priesadventiniam baliuke?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: [b!]Šiandien[/b!], 09:02
Labas rytas,
AA viskas ok, labai nustebusi, kad sutikti jau buve bendradarbiai puola glėbesčiuotis ir dėkoti smile.gif tik neklausiu del ko smile.gif daug visko buvo smile.gif et ir pabarta ir pamokinta ir ne viena ašara nušluostyta.
Mano vyrą popu laiko , net ir Lietuvoje blink.gif dėl ilgos barzdos biggrin.gif o man dzin kuom palaiko mane bele nejudina su šnekoms ir t.t. Per diena viešbutyje sužino visi, kad šitos madam nejudinti biggrin.gif
Žvėriena skanu, retai tenka gaminti nėra medžiotoju ax.gif
Atsakyti

Labos, 

Saintlina,  žinok vakaruose dažnai nustemba, kad mes, homo savietikus, kalbam ne rusiškai. Jiems viskas kas už Varšuvos jau yra egzotika... taigi , ietuviai Vakarų europiečiams ne kažką geresni už ukrainiečius :D .  Nesvarbu, ką į akis meiliai kalba :B 

Kai prasidėjo karas supratau, kad mes nemenkai blaiviau mąstom ir turim vilties. Negu vakariečiai... jų didžiausis problema  avižų pieno late :P 

Turėkime vilties, kad spyris šiknon Europai bus žingsnis pirmyn. Visi jau persigande, ore persiverčia ir spalvas pakeičia :D . Jau tai mačiau... pionierių vadovės į tikybos mokytojas. Pagal poreikį.

Ispanijos sunkūs laikai laukia. Jie  2 pr neskiria gynybai.  Ponas T to tikrai neleis... reiks susiveržti diržus. 

Gana apie politiką sekmadienio rytą.

Muka :4u: .  Ne už meilumą myli... už teisybę. 

Mezgu kažkiek. Vakare teatras. 

Gražaus sekmadienio  :4u: 

Atsakyti
Taip taip ,visu laukia sunkus laikai, tik ne gimtines lietuvos, cia laikai bus superlengviausi. biggrin.gif
Jus rimtai tikit ,kad nuo supervalstybiu su gynybiniais pramoniniais kompleksais, kur ginklai jau veikia pagal neskelbtus fizikos desnius, galima apsiginti pagal 2- 3 %.
Dabar paziuresiu kiek meiles uz sita nemalonia tiesa cia gausiu biggrin.gif
Dusia, o tai kokia kalba tu uzsienyje kalbi? Suspejai ismokt angliskai ar vokiskai? Na saunuole, sveikinu. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: [b!]Šiandien[/b!], 10:30

Aš moku truputi angliškai. Keliauju su brangiausiu, jo darbinė kalba anglų. 

Kelionėse jis mane ir prižiūri :D 

O kas sako kad Lietuvoje bus lengvi laikai? Niekada ir nebuvo. Kas norėjo lengvesnių pabėgo.  Dabar ir ten nebe lengvi... kur yra, kur dar bus.  O pas mus nėra lengva. Ir jau nuoširdžiai nežinau kur reikėtų bėgti, kad būtų lengva? Gal Amerika vėl taps svajonių šalis?

Atsakyti