Na tai liuks sumas žinote
Aisiu šian į teatrą - Kitas kampas. Gero juoko dozė. Niekad nebuvau tokiam improvizacijų teatre, tai neturiu supračio ko tikėtis.
Dusiuk,priminei apie božole.Gal prastai matosi,bet koks skaidrus,skanus tikrai pienių vynas.Išpilščiau apie 30 butelių. Prašau į svečius,degustacijai.
Dar išpilščiau šaltalankio pernykščio,geras irgi skons ir aišku juodųjų serbentų.
Įdomus skonis bresta bananų vynas.Iš melionų jaučiu gausis ššššššššš.
Saintlina,smagaus žiūrėjimo.
Nežinau kaip pas Jus DPD dirba,antrą siuntą gražina siuntėjui.Paklausiau kas pas juos dirba,jei nesugeba atvežti?Jau adresą patikslinome,vistiek neatveža,vienkiemis?
Turime ir mes adresą.Nu gi visi kurjeriai randa.Jaučiu kažkoks naujas priimtas ,nemoka naudotis navigacija.Gi klientai randa visi pagal navigaciją.Atsiranda per pusmetį koks bambukas,bet čia retai taip būna.
https://www.part.lt/...0252c003c23.jpg
Dusiuk,priminei apie božole.Gal prastai matosi,bet koks skaidrus,skanus tikrai pienių vynas.Išpilščiau apie 30 butelių. Prašau į svečius,degustacijai.
Dar išpilščiau šaltalankio pernykščio,geras irgi skons ir aišku juodųjų serbentų.
Įdomus skonis bresta bananų vynas.Iš melionų jaučiu gausis ššššššššš.
Saintlina,smagaus žiūrėjimo.
Nežinau kaip pas Jus DPD dirba,antrą siuntą gražina siuntėjui.Paklausiau kas pas juos dirba,jei nesugeba atvežti?Jau adresą patikslinome,vistiek neatveža,vienkiemis?
Matyt tavo regiono kurjeris muilina, pas mus į namą dpd be problemų viską pristato, nors ten naujas kvartalas, o va o mano ofisą tai keistuolis pristato, man dažniausiai neskambina, jei manęs veranda, siuntą pas ofiso kaimynus palieka. Tai gerai kad kaimynai man pasako🤣
Ate , o zole sesit kokia nors patrumpintu stiebu,nes ta paprasta, tai bus amzinas pjovimas lietingu sezonu.
Labas rytas,
nežinau. Tiksliau nepamenu kokį mišinį sės. Sakė žmogus, bet jau nepamenu. Manau, kad trumpą. Tik mano MB pedantas. Kokia ji bebūtų, pjauna kas savaitę, dar ir dažniau. Buvo paprasta pieva su daug samanos. Žolė mulčui keliauja. Visada trūksta. , čia kai man pjauti niekas neduoda. , galiu taip kalbėt.
Labas rytas.
Oras atvėso,norisi kažko mielinio.užmaišiau mieles,kepsiu bandeles su kopūstais.Varškės,lašinukų neturiu,tai sugalvojau pabandyti su kopūstais.Juk kepa žmonės?Pas rusus populiaru?
As kai pati pjaunu , tai prie ta menesi kai cia zole uzauga tris kartus visam sienui, nupurskiu stiebo trumpintoju kvieciams .
As jau pastebiu savo postus su sprendimais pastoviais. Savo postu neatitikima i temos konteksta. Noriu verkt.
Ingrida ,reikia kopustus su kazkuo riebiu ir svogunais pirma apkepti.Skaniausia su zasu ar anciu taukais.
Kitas nesaldus idaras -moliugai su feta ,gali but ir kitas suris.
As kai pati pjaunu , tai prie ta menesi kai cia zole uzauga tris kartus visam sienui, nupurskiu stiebo trumpintoju kvieciams .
As jau pastebiu savo postus su sprendimais pastoviais. Savo postu neatitikima i temos konteksta. Noriu verkt.
Ingrida ,reikia kopustus su kazkuo riebiu ir svogunais pirma apkepti.Skaniausia su zasu ar anciu taukais.
Kitas nesaldus idaras -moliugai su feta ,gali but ir kitas suris.
Taip, AA, mano MB turi sveikatos problemų. Pats juda, supranta, kad, jei sustos, sustings ir liks sėdintis arba gulintis. Juk niekas nevaro. Pats laiką ir darbus planuojasi. Tik darboholikui sunku , o pedantui dar ir neįtinka niekas. Galiu tą darbą daryti, kartais pastumdau žoliapjovę, trimerio neimu pat, bet esu tausojama , o sūnui neduoda, net nežinau kodėl. Jei žino, kad atvažiuos, stengias viską susitvarkt, kad galėtume ilsėtis.
Ingrida, esu kepusi pyragėlius su troškintais šviežiais kopūstais. Tiesiog buvo likę jų tiek, kad vienam žmogui pavalgyt mažai. Skanu. Labai patiko. O troškinti kopūstai skanu tada, kai turi riebalo. Mūsų kaime sako-kopūstas turi blizgėt. Tada skanu.
Paskambino ūkininkas-po pietų atveža pusę ėriuko. Turėsiu ką veikt.