Na tai liuks sumas žinote
Aisiu šian į teatrą - Kitas kampas. Gero juoko dozė. Niekad nebuvau tokiam improvizacijų teatre, tai neturiu supračio ko tikėtis.
Dusiuk,priminei apie božole.Gal prastai matosi,bet koks skaidrus,skanus tikrai pienių vynas.Išpilščiau apie 30 butelių. Prašau į svečius,degustacijai.
Dar išpilščiau šaltalankio pernykščio,geras irgi skons ir aišku juodųjų serbentų.
Įdomus skonis bresta bananų vynas.Iš melionų jaučiu gausis ššššššššš.
Saintlina,smagaus žiūrėjimo.
Nežinau kaip pas Jus DPD dirba,antrą siuntą gražina siuntėjui.Paklausiau kas pas juos dirba,jei nesugeba atvežti?Jau adresą patikslinome,vistiek neatveža,vienkiemis?
Turime ir mes adresą.Nu gi visi kurjeriai randa.Jaučiu kažkoks naujas priimtas ,nemoka naudotis navigacija.Gi klientai randa visi pagal navigaciją.Atsiranda per pusmetį koks bambukas,bet čia retai taip būna.
https://www.part.lt/...0252c003c23.jpg
Dusiuk,priminei apie božole.Gal prastai matosi,bet koks skaidrus,skanus tikrai pienių vynas.Išpilščiau apie 30 butelių. Prašau į svečius,degustacijai.
Dar išpilščiau šaltalankio pernykščio,geras irgi skons ir aišku juodųjų serbentų.
Įdomus skonis bresta bananų vynas.Iš melionų jaučiu gausis ššššššššš.
Saintlina,smagaus žiūrėjimo.
Nežinau kaip pas Jus DPD dirba,antrą siuntą gražina siuntėjui.Paklausiau kas pas juos dirba,jei nesugeba atvežti?Jau adresą patikslinome,vistiek neatveža,vienkiemis?
Matyt tavo regiono kurjeris muilina, pas mus į namą dpd be problemų viską pristato, nors ten naujas kvartalas, o va o mano ofisą tai keistuolis pristato, man dažniausiai neskambina, jei manęs veranda, siuntą pas ofiso kaimynus palieka. Tai gerai kad kaimynai man pasako🤣