Labos,
Kaune lietus šuorais vaikšto . MB važiavo labai anksti kraujo priduoti , tai lyjo labai . Priverčiau pasidaryti mokamą tyrimą, nes draudimas baigiasi. Nors tiek panaudos. Aš ėjau apie 8 , tai jokio lietaus.
Muka Man gyvenime pasisekė - visada turėjau labai puikius kolektyvus. Nes kur blogai aš nebūnu . Mano sveikata man brangiau. Dirbti ir taip sunku mano srityje , jei dar kolektyvas nemielas, tai pragaras ne darbas.
Ps pasipasakosiu istoriją. Paskutinėje kelionėje kažkelintą dieną gidas manęs paklausė kuo aš dirbu . Aš jo paklausiau ką jis mano kuo aš dirbu. Ir abudu labai juokiamės . Kas mane tikrai nudžiugino , nes labai dažnai darbas uždeda štampą.
Muka ar užraugei kopūstus ? Aš galvoju vakare. Kaip visada nedaug, 2 troilikus.
Nea labai stengiuosi nedėjuoti, galbūt taip atrodo iš postų. Tiesiog sunku smegendėžėje bendrauti man su žmonėmis.
Dusiuk raugsiu gal sekmadienį, kopūstai nupirkti, dar morkas kelias. Tikrai daugiau nei 5 litrus neraugiu, geriau dažniau paraugti, juolab kopūstų visad yra.
Tik prisimenu ,kad per pandemija daktare zaidei.Tavo kokia nors profesija turbut dalima pritempti prie duomenu mokslininkes. Va sita momenta tik prisimenu.
O ta teviske toli buvo? Ar cia nedidele emigracija?Sprendziu ,kad augalus planuoji perkelt
O jei taip tai turime naujakure,kaip idomu
Nereikia būti senbuve. Neseniai bendravom temoj ta tema. Tėviškė LT. Niekada nebovau emigravus. Šiaip iš visos mano giminės tik du emigravę. daktarė su vardais ir IT irgi pasikaustęs. Jiems Lt jau buvo per ankšta. Patys tiesiog iš miesto į priemiestį, gal į kaimuką. Mano specialybė žemėtvarka. Tik ją palikau 2007 m. dabartinis darbas vienus gasdina, kitus juokina. Pati-tikiu tuo ką darau. Džiugu, kad jaučiuosi reikalinga, o dar kai susiranda ir pasikviečia, nors niekur nesireklamuoju-reiškia vertina.
Tvarką daromės ir tiek. namą renovavom. Patogiai.
Papildyta:
Mes irgi savaitgaly galvojam raugti. Norėjom šiandien vakare, bet vakar taip išrausė baseinus, taip MB tvarkė nuoširdžaiai, kad šnd kairė plaštaka ištinus. Naktį nemiegojo nuo skausmo. Aš viena kopūstų nededu. Visad dedam į statinaitę, senoviškai. Su kmynais, spanguolėm, morkytėm ir antaniniais obuoliais ant dugno. Dedam apie 30 kg. Užtenka ir mums, ir broliuko šeimynai.
Mes raugiam 3-4 kartus per žiemą , po 2 trijų litrų stiklainius.
Moku ir viena suraugti . Paprastai kartu , nes mergelė geras tarkuotojas. Tokiam kiekiui darbas nesunkus, greitas darbas. Aš biški prikli moteriškė esu - nelabai galiu kitų raugtų žalių valgyti. Pirktus troškinu. Nes nežinau plovė rankas ar ne...
Čia kaip man Turkijoje buvo : važiuojant iš ekskursijos vairuotojas trumpindamas kelią prasuko pro daržovių augintojų kaimą kur šiltnamiai... Tokio bardako net Maroke nemačiau. Po to viešbutyje valgyti daržovių nebesinorėjo.
AA tema ir aplamai draugės reikalingos, kad būtų kam padejuoti . Vyrams nepadejuosi ... O mus moterims nereikia sprendimo , mums reikia išsikalbėti.
Ir aplamai aš ginu moterių teisę dejuoti
Dusiuk, ne dejuoti-išsikalbėti, pasiguost, savęs pagailėt.
Man nuo parduotuvėje parduodamų kopūstų labai didelis draugas tualetas patampa. O va davė Anytos draugė, puikiai pilvas reaguoja.
Nebūtų ranka suvaryta, padaryčiau pati.
Kaunietės, kur perkat kiaulių kojukes šaltienai?
Tiek kad mano charakteris toks,kad man nelabai reikia but kazkam reikalinga.Geriausia ,kai niekam nieko is manes nebereikia.
O ta lietuva tai toks pralaimetas globalus asmeninis karas.Tesiog pralaimejimas.
Vengiu dejuoti ir sprendziu problemas kai jas matau,nepaisant kas nors del to bamba,nebamba.Jau net ir dejuotuojus profesionalus ismokau toleruoti
Bet tuscias dejavimas vistiek kazkaip dar iki manes neatejo, ka galiu spresti,sprendziu.
Vo spanguoles paminejo ,tuoj i kopustus sumesiu , vis bus saldikly vietos. O tai man mano jautuko ketvirtis atejo,reikia sukaisiot.
Mes irgi dvi dienas lapus grebem ir deginom ,savo deguonies gamintoju lapuociu medziu.Bet lyg nieko dar sanariams kol kas.
Pavydziu toms ,kas pacios sau fainos, moka saves pagailet.Netai kad as labai grauziuosiu del savo veiksmu ,bet mano neistaisomu klaidu niekaip neistaisysi,sprendimu nera.Todel verkiu tik del savo pralaimejimu.Nes nera sprendimu.
Pačios raugti kopūstai tikri. Be cukraus ir kitų brudų.
Pou, visą kiaulieną, jei perku, tai tik Norfoj. Ten gera mėsa. Man taip.
Ate, jaučiu ir aš gal iš Norfoj pirksiu. Dar gal Vilijampolės turguj būtų, ten užsukam kartais.
AA, aš spanguoles laikau šlapimo pūslės, inkstų profilaktikai. Vis pagraržiu rerą kartą.
Prikepiau kotletukų su tarkuotom morkom, su bulvėm ir raugintais kopūstais prisikirsim. Ir dar barščių išviriau. Vėlyvo rudens maistas.