Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ingrida kokios geros žinios Tavo kieme :wub:  :4u:  :4u:  :4u: 

Kitos žinios ne tokios geros . Vilnius kaip Silicio slėnis ?

Labai neblogas oras šiandiena mano kaime buvo. Netgi saulė buvo išlindusi. Susitvarkiau ką reikėjo. Jei nenuvažiuosiu iki pavasario tai nieko tokio. Brangiausias tai dar važiuos, o aš nežinau ar noriu.

PS eksperimentui pasėjau 16 graikinių riešutų ir penkis kaštonus. Sudygs ar supus ? Sėjau šiltnamyje į pjuvenas .

Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2024 11 19, 13:27)
Kai kasmet būdavo tik simboliškai ir balius....kuriame neesu per savo kadenciją dalyvavus, tai smagu. O ir atskaičius mokesčius- maloniai nustebino. wub.gif

Kąąą??? nedalyvavus? O tai kaip su tuo "reikia"? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 11 19, 17:10)
eksperimentui pasėjau 16 graikinių riešutų ir penkis kaštonus. Sudygs ar supus ? Sėjau šiltnamyje į pjuvenas .</p><p></p><p></p>

Vienas iš riešuto jau gal dešimtmetį skaičiuoja.Tiesiai į žemę pasodintas.Dar derliaus nesulaukiau,bet nemažas.Šiek tiek ne vietoje auga,kitų medžiu apsuptyje. ax.gif

Gavau pranešimą į telefoną,apie didelį vėją? ax.gif Svečiai rytoj atvažiuoja pusę aštuonių,reikės keltis kokią šeštą šilumą pakūrenti.Kaip nepramigti?Bus budėjimas,žadintuvo nemėgstu,nepasitikiu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: [b!]Šiandien[/b!], 17:44
Dusia, nepagavau - kodėl Silicio slėnis?..
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2024 11 19, 18:15)
Kąąą??? nedalyvavus? O tai kaip su tuo "reikia"? unsure.gif

Ne, ne. Jei nenoriu, tai ir nereikia.
Atsakyti

Klausiau  tokio vieno veikėjo...   jei rasiu laidą atsiųsiu. Na nelaimės su paaugliais. Ten skaudūs skaičiai. Statistika.

Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2024 11 19, 18:29)
Ne, ne. Jei nenoriu, tai ir nereikia.

Vuo, draugė biggrin.gif Nors kai buvau jauna ir senesnės ciocės sakydavo, kad reikia, tai ir klausydavau - gera ir paklusni kažkada buvau biggrin.gif Paskui galvoju - pala pala, na ir kas čia per reikalas? Ir tada nusprendžiau, kad NEreikia. Kas pasikeitė? Ogi niekas.
Atsakyti
Anidanda, žiūriu, Ramanausko humoro net eLeRTė nesuprato biggrin.gif
Atsakyti

Anidanda, žiūriu, Ramanausko humoro net eLeRTė nesuprato biggrin.gif

Aš tai lrt nesupratau )) čia gi ne jų laidoj nuskambėjo.

Atsakyti

Na nelaimės su paaugliais. Ten skaudūs skaičiai. Statistika.

Aaa, čia apie tai.. baisu iš tikrųjų. Vakar kai pamačiau to berniuko brolio postą.. Dar savo vaikiui rodžiau ir klausiau ar nepažįsta. Labai užkabino jau kad dingo, o šiandien ir pažliumbiau  :cray: Kas čia darosi? 

Atsakyti
Su jaunimo tiek fizine, tiek psichine sveikata yra blogai. Labai blogai.
Atsakyti

Saintlina, aš taip pat. Nes kai Žemaitaitis pakalbėjo apie žydus, tai va, į Seimą išrinko, smagiai reiškiasi toliau. Ir ne tik apie žydus pasisakė.  Smagu.

Atsakyti