Tai reikia kazkaip prie bent pakenciamumo pritempt.
Nauji rubai ir batai? Visai tinkama terapija.
oi ne ... rūbai ir batai manęs nežavi visai. Užteks senos sunkelės Man bus pritempimas, greitai baigsis ir juk ne amžinai
Chi chi, man irgi balius ant nosies ))) ir net ne darbo, o giminės. Visaip kaip spardausi, kad nenoriu, betgi mamikė užsiartačinus - kaip tai nenori????? čia gi tavo giminė!!!!! Tai turbūt nepavyks atsifutbolinti. Jaučiu, mama pati labai nori ten, o jei aš nevažiuosiu, nieks nenuveš
Va man tai tikrai reiktų ir suknelės, ir batų, ir šukuosenos. Hrrrrr...
Va man tai tikrai reiktų ir suknelės, ir batų, ir šukuosenos. Hrrrrr...
Aš mėgstu stebėti žmones... tai darbiniai baliai irgi visai smagu būdavo
Dėl giminės, draugų ir tt. Visada važiuoju. Kol yra pas ką. Geriau važiuoti pas gyvus negu ...
QUOTE(Dusia37 @ 2024 11 19, 11:43)
<p>Mano pareigos tokios aukštos? Sunkiai susitvarkysiu. </p><p>O Žasliiose nieko nepažįstu, sunku kažką pasakyti.</p><p>Tarybio žmogaus mentalitetas, kas užsinietiško tad gėris .</p><p>O Lietuvoje viskas blogai.</p><p></p><p>Muka, Tavo baliai advento laikotarpiu žeidžia žmonių religinius jausmus ? Rask darbą musulmoniškoje kompanijoje, kad Kalėdų nešvęstų! </p><p>Ate, pasiskleis ta žemė ir nebebus tų kalnų. Pas jus taigi žema vieta.</p>
Tai jau paskleidė kiek reikėjo. Buvau grįžus. pietų vyrams nuvežiau, paprašiau dar aukščiau pakelt. Dar po žiemos sukris ir prieš sėjimą, manau sulygins. Mb nenori sklypo kelt, o aš paprašiau, kad tiesiog nuolydį mažesnį padarytų. Nuolydis į vakarus. Paklausė darbininkas.
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2024 11 19, 11:57)
<p>Ai gal gerai man ir ant lietuvos </p>
<p>Ate tik nepilk kalniuko, potom vargsi... oho tikrai daug žemių dukrai ėmėm 3 berods, sklypas 7 arai. </p>
<p>Bendradarbės dukrai 2 savaites nustatinėjo vėjaraupius, vakar pamačiau iškart pasakiau vėjaraupiai, tai gydytojai šiandien nustatė, tai kike žmonių apkrėtė.....</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Ate tik nepilk kalniuko, potom vargsi... oho tikrai daug žemių dukrai ėmėm 3 berods, sklypas 7 arai. </p>
<p>Bendradarbės dukrai 2 savaites nustatinėjo vėjaraupius, vakar pamačiau iškart pasakiau vėjaraupiai, tai gydytojai šiandien nustatė, tai kike žmonių apkrėtė.....</p>
<p> </p>
<p> </p>
Sklypas 20 arų. Išmetu kiemą, įvažiavimą- apie 17 lieka. daug iškasė nuo kiemo, kur trinkas dėsim. Dar lieka visa ūkinė zona. Ten irgi nekelsim. Obettačiau- manau išlyginsim. Juk dabar velėną supylė, sukris per žiemą gerokai.
Atsidarau komp,ogi įsakymas generalinio-kalėdinė premija. Pradžiugino, o dar su lapkričio atlyginimu. taip, kad kalėdos prasideda. Valiooooooo
Oho kokie užmojai čia pas tave kaip matau suplanuoti jua kitų metų darbai
QUOTE(ate42 @ 2024 11 19, 13:00)
Atsidarau komp,ogi įsakymas generalinio-kalėdinė premija. Pradžiugino, o dar su lapkričio atlyginimu.
kai mokesčius nuskaičiuos, mažiau smagumo liks Bet vistiek malonu
Nieks nežino kiek ji jau apkrėtė. MB nesirgęs buvo kaip žaninomės, bet jau kaip apsirgo jazau jazau kaip sunkiai Tiesa ji sirgusi vaikystėje, bet labai lengva forma, matyt imuniteto neįgijo...tai dabar va apsirgo....
Na matai Ate kaip fainai
QUOTE(saintlina @ 2024 11 19, 14:08)
kai mokesčius nuskaičiuos, mažiau smagumo liks Bet vistiek malonu
Kai kasmet būdavo tik simboliškai ir balius....kuriame neesu per savo kadenciją dalyvavus, tai smagu. O ir atskaičius mokesčius- maloniai nustebino.
O aš su savo naujienomis.Atėjo mrt atsakymas ,vakar vakare,liga neprogresuoja,patologinio SI židinių neatsirado,daugiau viskas nroma,mioma virš 30 metų 15 mm gyvena,lai gyvena.Gyvenimas toliau gražus.
Gruodžio 2 laukia echoskopija,sausio 23 mamograma.Jei viskas bus gerai,pusmetį ramu.
Gruodžio 2 laukia echoskopija,sausio 23 mamograma.Jei viskas bus gerai,pusmetį ramu.
Ingrida džiaugiuosi už tavo rezultatus
Ingrida, super