Dabar mano zieminis rudas paltas ,nr 3 , jau toks gerokai panesiotas visgi 10 metu,bet pirksiu kai rasiu butent toki.Visa gyvenima toki nesioju.
Ir i kaledinius balius pries adventa neiciau.Bet cia as , as gi anarchiste,man kaledos apie gruodzio 20 prasideda, o cia isvis ramu.Musulmoniskas krastas.
Mukut, tiesiog darbo dalis tokie renginiai. Reikia. Nes ne paskutinis žmogus esi.
Nei ten skurdas toj UK, nei ką. Tinginystė ir socialinių įgūdžių stoka.
Taip taip ,ponia vyriausioji inkvizitore.Visi zasliai ir apie zaslius asocialai ,nera ko pasamdyt ,visa UK su luety priesaky sutriai.Ot greita tu visus teisti.Ypac tv paziurejus.
O mukutei as seniai sakiau keist ta superelitini darba. Nei jai paciai ten labai patinka, nei gera ateitis ten sviecia.Yra ir kitu infokanalu , netik LRT pragarovizija.
AA yra gyvenime situacijų kaip yra žodis reikia, negi tau niekad taip nėra buvę? O dėl darbo keitimo visur gerai kur mūsų nėra.....
kokia ryški pilnatis ........mėnulis -blynas.
Šiandien sklypą lyginti atvažiavo. Nukasta velėna visas didžiausias duobes užpylė. Atvežto juodžemio 10 mašinų ko gero neturėsim kur padėt. Teks alpinariumą daryt.
O šunė bobcato labai bijo. O aš darbe, negaliu paguost. Sakė žiauriai stresuoja.
Reikia zmogu i ligonine nuvest ,reikia senutei maisto nupirkt ,reikia istroskusiam vandens paduot.Na ir nebutinai tokiu kilniu dalyku reikia.
Bet ,man nesuprantama jusu minkstoji galia, privalomi baliai, koncertai ir kitas repertuaras toje temoje.
Vartotojiskojo pramogu verslo as atleiskit nesuprantu.
Ate,alpinariumas nuo zodzio alpes. Dolomitines alpes. Koks dar juodzemis.Kas vel per lapsus linqua
Esu dolomita is Nemunelio upes keitus i bulbas sante ,kaune
Mano pareigos tokios aukštos? Sunkiai susitvarkysiu.
O Žasliiose nieko nepažįstu, sunku kažką pasakyti.
Tarybio žmogaus mentalitetas, kas užsinietiško tad gėris .
O Lietuvoje viskas blogai.
Muka, Tavo baliai advento laikotarpiu žeidžia žmonių religinius jausmus ? Rask darbą musulmoniškoje kompanijoje, kad Kalėdų nešvęstų!
Ate, pasiskleis ta žemė ir nebebus tų kalnų. Pas jus taigi žema vieta.
Dusia gi sakei ,kad nieko nera ko pasamdyt.
Siaip tai pasamdyt ka nors ir cia sunku.
Ai gal gerai man ir ant lietuvos
Ate tik nepilk kalniuko, potom vargsi... oho tikrai daug žemių dukrai ėmėm 3 berods, sklypas 7 arai.
Bendradarbės dukrai 2 savaites nustatinėjo vėjaraupius, vakar pamačiau iškart pasakiau vėjaraupiai, tai gydytojai šiandien nustatė, tai kike žmonių apkrėtė.....
Puikiai žinau, kad man niekas už tai medalių neduos. Kančia, nemėgstu tokių sambūrių, bet yra reikia.
Muka, gal nieko neapkrėtė?
Visi vaikystėje persirgę taigi.
O ir užkrėsti galima tik pradžioje, paskui, kai išberia jau neužkrečiama.
AA, kad aš nieko nenorėjau samdyti. Apie ūkininkaujančią giminę kalbėjau, kitam Lietuvos krašte. Samdyti man reikėtų iš artimesnio kaimo, o jis ne Žasliai.
Muka, tada pas Ate logiška 10... pagal dydį.