Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2024 11 18, 13:53)
O nuvažiavus 10-12 km visą dieną ofise sėdėti ne kažką kvapas bus . Reikia darbe dušo .  Ir persirengti .</p><p>Antras dalykas nesaugu , ne visur dviračių takai įrengti .</p>

tiap, šitas irgi tiesa.
Atsakyti

Vakar per teliką kalbėjo , kad Uk mokyklose mokytojai vaikam rūbus skalbia. Tėvai nebeturi pinigų skalbimui ...  Ar tokia didelė tinginystė ar finansinis raštingumas žemiau nulio ?  Prisiminiau istorijas apie Versalį . Prieš pabaiga ten irgi buvo žiauri smarvė. Taip rašo .

Atsakyti
Jo jo ,saugumas joms dar kazkoks galimas biggrin.gif Idomu kuo skiriasi lietuviskas ispindejimas nuo jusu minimo uzsienietisko.
Atsakyti

Jo jo ,saugumas joms dar kazkoks galimas biggrin.gifIdomu kuo skiriasi lietuviskas ispindejimas nuo jusu minimo uzsienietisko.

Dar rūbus skalbiam . Ir pampersų gatvėse nemėtom...

Bet čia tik laiko klausimas, Europėjam .

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 11 18, 12:38)
<p>Gal kam pavyko bute išlaikyti per žiemą <span>sandovilė? </span></p><p><span>Man numiršta. Kabo dabar balkone, bet lapai gelsta. Kambary anais metais dar greičiau numirė, šilta pas mane. </span>
</p><p></p>

https://www.part.lt/...b2e87df9883.jpg
Dar vis žydi namuke,vėsu,kai svečių nėra.O per žiemą išsilaikė sename name,net vasario mėnesį,kai savaitę nebuvome ir niekas nekūreno ir oleandrai,KINROŽĖ.Man atrodo kuo vėsiau laikyti ir retai laistyti.Pavasarį kažkaip paipalojosi sunkiai,paskui ilgai grojančių trašų,rugpjūtį,kad dėjo tai dėjo,dar dabar žydi.
Praneša baisius orus. blink.gif
Atsakyti

Vakar per teliką kalbėjo , kad Uk mokyklose mokytojai vaikam rūbus skalbia. Tėvai nebeturi pinigų skalbimui ...  Ar tokia didelė tinginystė ar finansinis raštingumas žemiau nulio ?  Prisiminiau istorijas apie Versalį . Prieš pabaiga ten irgi buvo žiauri smarvė. Taip rašo .

Kad ten privažiavę visokio plauko emigrantų iš ne išsivysčiusių šalių, kur higienos supratimas visai kitoks, tai vat ir vaikus augina kaip Afrikoje 😁

Atsakyti