Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Atvažiavom į darbą, o čia gatvę remontuoja ir parkavimo vietos užtvertos. Teko važiuot ir palikt mašiną už gerų trijų km. Pasivaikščiojom su Lesium papildomai smile.gif svarbiausia, kad nelytų po darbo.

Labas dienas.
Papildyta:
QUOTE(Anidanda @ 2024 11 17, 21:42)
<p>Pas mus kokia baisi kruša, ledukais 1-2cm varo</p>

nepridarė žalos?
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2024 11 18, 09:52)
Rožių niekad nedauginus

man nesigauna.. atrodo, išleidžia lapukus, o paskui vistiek pajuoduoja tie kotukai.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 11 18, 09:35)
Labas rytas.
As vakar irgi kasiau ,kasiau.Smidrus  isskirsciau.Duobes kaip nuo sviediniu sprogimu.O smidrai netokie ir seni.
Ingrida, kaip ex (temos nare )sakydavo - niekam neidomios tos mano tiesos biggrin.gif

Pas mane irgi senas smidras yra,jau vieną kartą persodintas,gal reiktų irgi išskirstyti?
EX,durnystės praėjo,vėl dirbama.Jam kaip vyrui ne onoras,kad aš samdau meistrus,apsieinu ir be jo.

QUOTE(saintlina @ 2024 11 18, 09:53)
Atvažiavom į darbą, o čia gatvę remontuoja ir parkavimo vietos užtvertos.  Teko važiuot ir palikt mašiną už gerų trijų km. Pasivaikščiojom su Lesium papildomai smile.gif svarbiausia, kad nelytų po darbo.

Dukra atvažiavo į naują ofisą,už parkavimą sumokėjo per dieną 16 eurų,daugau sakė į ofisą nevažiuos dirbti.Viršūnė.
Atsakyti
Ingrida, koks ne onoras. Siaubas , tau butinai reikia permastyt savo vertybes.
Bulgarijoje rozes auga kai ju sodintojai ir savininkai seniai kapiniu parke be tvoru ilsisi.
Taip cia nera tvoros ,kai gerieji katalikai smerkia nekrikstytus ar gyvenimo kryziaus svorio nepakelusius.Ir kapines parku vadinamos.Dar vienas strichas i tolerancijos ir artimo ne(meiles)naratyva.
O tie parkai tai stipriu nervu pilieciams, vistik tektonine zona, liutys,nestabilumas.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2024 11 18, 10:00)

Dukra atvažiavo į naują ofisą,už parkavimą sumokėjo per dieną 16 eurų,daugau sakė į ofisą nevažiuos dirbti.Viršūnė.

Vilniuj visaip kaip stengiamasi visus išsodinti į viešąjį transportą.. Šiaip įmonė kaip ir turėtų darbuotojus parkavimu aprūpinti, bet kiek tokių yra? Mano irgi neaprūpina smile.gif bet pas mus iki šiol buvo nemokamas parkavimas, tik anksti atvažiuot reik, kad vietą rast. Bet va kai perasfaltuos, tai ką žinai, gal ir padarys mokamą zoną.
Atsakyti

Labos, 

Kaune parkavimas irgi  brangus. 

Darbas iš namų turi privalumų.

Stresinė diena , prastai miegojau. Man stresas visad per miegą. 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 11 18, 11:52)
Vilniuj visaip kaip stengiamasi visus išsodinti į viešąjį transportą..  Šiaip įmonė kaip ir turėtų darbuotojus parkavimu aprūpinti, bet kiek tokių yra? Mano irgi neaprūpina smile.gif bet pas mus iki šiol buvo nemokamas parkavimas, tik anksti atvažiuot reik, kad vietą rast. Bet va kai perasfaltuos, tai ką žinai, gal ir padarys mokamą zoną.

Jo velokai pas jus kapitalizmas atejo :DAtrodo ir keliaujat ,bet negi metropolijos sostiniu centruose dviraciu tonu nematet? Va tokiu parkingu aprupina.
Atsakyti

Jo velokai pas jus kapitalizmas atejo :DAtrodo ir keliaujat ,bet negi metropolijos sostiniu centruose dviraciu tonu nematet? Va tokiu parkingu aprupina.

Mūsų klimato sąlygom tie dviračiai ne kažką pasirinkimas 😁

Atsakyti
Mes jau seniausiai i burgo centra su auto nebelendam,nebent greit kazka stotyje isleisti ,ant avarinio .Baudu sistemu net patys bulgarai nesupranta, o miesto autobusas daug pigiau nei parkingas centre.Paliekam prie autobusu depo, ten lauku laukai parkingo nemokamo.
Atsakyti

Gal kam pavyko bute išlaikyti per žiemą sandovilė?

Man numiršta. Kabo dabar balkone, bet lapai gelsta. Kambary anais metais dar greičiau numirė, šilta pas mane.

Atsakyti
Dusiuk neauginu aš jų, užtenka palergonijų ir svyrančių begonijų :) 
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 11 18, 12:03)

matom jau ir vietoj, ne tik kažkuriose kitose sostinėse. Pilna čia tų dviračių. O bet.. Na, tarkim, važinėju aš darban dviračiu. Kur jį padėt atvažiavus? Kur jį padėt namie? Kasdien į penktą aukštą temptis ir buto koridorių užstatyt? Darbe į trečią aukštą nešiotis? Nėr ir tokių parkingų, toli gražu.
Rudenį, žiemą per sniegą/ledą irgi dviračiu?
Dėl parkavimo vietų trūkumų tai čia žaliasis briedas labai įtakoja. Elektromobiliams parkavimas kol kas nemokamas. Jų pilna centre prikišta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: [b!]Šiandien[/b!], 13:53

Važiuoti dviračiu karves perkelti  visai gerai ... O nuvažiavus 10-12 km visą dieną ofise sėdėti ne kažką kvapas bus . Reikia darbe dušo .  Ir persirengti .

Antras dalykas nesaugu , ne visur dviračių takai įrengti .

Atsakyti