Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2024 11 16, 14:28)
Ingrida esu kepusi ne kartą. Man jis skanus , todėl ir nekepu  biggrin.gif​  Na dar paklausiu , gal "bielij gaspadin" turi norą šiemet pyrago ?</p>

Visa giminė įpratųsi,kad jau šitas pyragas bus. ax.gif Jis toks sotus,kad pakanka po mažą gabaliuką. mirksiukas.gif Turiu tokią nemažą molinę formą,tik šitą pyragą ir kepiu,paskui toje formoje ir laikau.
Kūčios jau pas mane,marti panoro. ax.gif Kalėdos matysime kur kelsimės,ar vietoje toliau pas mane?Pernai pas didžiąją kalėdos buvo,šiemet matysime,mažosios jau nebus,tai tik du mano auksai bus su antromis pusėmis,aišku mama tikrai. ax.gif Jau planuojamos šventės? biggrin.gif Bet gi greitai atlėks. ax.gif

Anidanda,smagaus vakaro. wub.gif wub.gif
Kavute , man moliūgų pastilės sutrūkinėjo,atrodo ir obuolio,apelsino,citrinos,medaus dėjau. ax.gif Patirties trūkumas,susivalgys patiems,skanu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: [b!]Šiandien[/b!], 14:56
Ingrida, suvalgyk tas salotas.Tavo kunas padekos. Gali daryt cezario salotas ,su karsta zuvim arba vistiena. Tada bus kaip pagrindinis patiekalas. Ir velai tave cia gyvenimas pradejo versti daryti ,ka reikia, o ne ko nori.Tavo visi cukriniai dalykai,nesvarbu kad is vaisiu jie vistiek labai apkrauna kasa,kepenis ,inkstus.
Tai bent kiek protingiau ,nei visokie kalediniai pyragai.O beto ,tuose namuose kur meniu simta metu taspats , na galima gi kazka naujo pagaminti. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: [b!]Šiandien[/b!], 15:54
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 11 16, 15:52)
Ingrida, suvalgyk tas salotas.Tavo kunas padekos. Gali daryt cezario salotas ,su karsta zuvim arba vistiena. Tada bus kaip pagrindinis patiekalas. Ir velai tave cia gyvenimas pradejo versti daryti ,ka reikia, o ne ko nori.Tavo visi cukriniai dalykai,nesvarbu kad is vaisiu jie vistiek labai apkrauna kasa,kepenis ,inkstus.
Tai bent kiek protingiau ,nei visokie kalediniai pyragai.O beto ,tuose namuose kur meniu simta metu taspats , na galima gi kazka naujo pagaminti. biggrin.gif

Ačiū Alta,prisiversiu.Pyragų nebe kepu,net keista,na kalėdinis čia šventinis.

Gal žinote,kur ieškoti baudas?Ne fizinis asmuo,įmonė?MB atvežė man briketus su mano autobusu,užsigalvojęs,be kelių mokeščio autostrada,ne aplinkiniu keliu.Suprato tik po kelių valandų.Bauda prasideda nuo 700iki 2.5 tūkstančio.Sūnus žiūrėjo e policija,vmi,nerado dar. blink.gif blink.gif Autobusas tai mano įmonės.Eina sau,čia kai aš nesikišu. ax.gif Vaikų darželis...........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: [b!]Šiandien[/b!], 16:18
Gerai dar pas jus,gali rinktis moket ar nemoket ta keliu mokesti.Bulgarijoje prie tech apziuros tas mokestis pridetas,nemokesi ,tech apziuros nepraeisi.
Ingrida, tavo vyras yra daug svarbiau nei visa kita. Daug svarbiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: [b!]Šiandien[/b!], 16:22

Ingrida, gal nepapuolėt, gal nėra ant to kelio įrengta stebėjimo kamerų. Jei bauda , tai greitai gauni pranešimą. Pasitikrink  Mano VMI. Įmonės.

Atsakyti