Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ačiū Alta,puikiai jaučiamės,vakar šiek tiek galvą sopėjo,kas būna labai retai.Jaučiu nuo to skyščio suleisto,atliekant mrt.Gal mažai vandens vartojau?Aš kaip ir Luety,labai mažai vandens geriu.Dukra liepia gerti,gerti vandens.Per prievartą,kai prisimenu. biggrin.gif
Bandžiau vakar be tabletės pamiegoti.Iš vakaro taip gerai užmigau,pusę trejų prasidėjo budimas,kėliausi Ashwgandą išgėriau,dar paryčiui pamiegota.

Jau iš miesto grįžau.Nebūtina buvo,bet negalėjau tylėti.Lidlas sugalvojo uždirbti iš pernykščių svogūnėlių gėlių.Pirkau dvi dėžutes,jau įtarimas vakar kilo ,viena kažkaip lengvai sveria.Apžiūrėjau ,na nepraplėšta.Parvažiuoju namo ,sunki dėžutė viskas gerai švieži svogūnėliai,kita sudžiūvę visi svogūnėliai.Akivazdžiai pernykščiai.Parašiau į lidlo puslapį,spėkite ar išspausdino,kad išimtų iš prekybos.Nuvažiavau į parduotuvę,gražino pinigus,kasininkė atsiprašė,ji tikri ne kalta,ar išims tik iš prekybos? ax.gif Gal perspėti gėlininkes,jų puslapyje? ax.gif
Luety,neužpylė Jūsų?
Atsakyti

Labas rytas,

grazu sauleta,lauke koks 20 silumos.

Daug vaiksciojam,tiesiog toks oras neleidzia sedet viduje .Pastebejau,kad koja pasiunta sukt pries lietu.

Susitvarkem banko reikalus,atsidarem cia saskaita(reiks,nereiks).

Dusia,savo Westo saliui primezgiau bangeles,daug geriau atrodo su jom.

Vakar isbandziau Ispanu moteru kirpykla,truputi bijojau,nezinoma man kirpeja,bet isejau laiminga ir isvaizdos ir kainos santykis perfecto.Siandien vakare spresis,ar isnuomos mums norima buta.Vilciu maza,pirmenybe ,manau ,ispanams.Matysim.

Apie pakeltas lysves,kai darziukas nedidelis,man kaifas .Pradzioj sliuzu buna,bet mes rinkdavom,po to jie nebeilipdavo ten.Nebent mulciuoji kiemo zole,tada taip,vel ju uzsinesi.Zinoma,jei nera laistymo,beda,isdziusta labai greit,jei smelis ar durpe,prazutis be pastovaus laistymo.Purenimas rudeni rankiniu trisakiu tokiu,uzdengi ziemai,kad nedygtu zoles,pasiteisino puikiai.Sonuose prigreziojom vinuku,ant ju kabinam plona tinkleli nuo pauksciu-pasiteisino puikiai.Dedi lankus,atsiremia i lysves medini borta,gera pritvirtint,po to tinkleli prikabini,pasitvirtino puikiai,estetika,na pas mus jos ne kazin kiek,bet tarpvagius gali issiravet,uzsiklot plevele ar kuo nori,kad zoles nezeltu Gali zeldint zolyneli,bet nepatogu nei su trimeriu,nei su kuo ten skust,nebent zirklem :D .Man geriausia ispilt pjuvenom buvo,bet vel,siuzams gerai,bet va tu vedareliu uzsivezi daug.Zeme gali pirktine pilt,gali ir savo darzo,pamaisai su meslu ir gana.Pas mus neaukstos lysves,patogu set,ravet.Ravet daug maziau reikia,jei is rudens apsidengi.Savas kompostas,supiltas i tas lysves,man uzsejo daug piktzoliu,as ji tik pyliai perpuvusi,nekaitinau,nemoku,nera kur.

O siaip vis dar kaifuoju situ siltu oru.Lapkrity braidyt juroj,vaiksciot-geris.Nors ispanai sako,kad lietus,vejai cia nenormalu,niekada nebudavo tiek Ir dangu purskia cia kasdien,gausiai,ko anais metais nebuvo .Is to ir klimato kaita.

Taupau interneta,ateisiu reciau Ko gero kt sav.kelsim sparnus i uk,yra susikaupe reikalu,bet greit grysim,jei ne i isnuomota,tai i draugu buta,iki pavasario jis laisvas .

Mylekit save,nesirkit.Buckiai visoms :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Saitlina, kaip Tavo karšimas - verpimas ? Žiema kieme , o kur tavo šilti Lesiaus vilnos kailiniai ?

Žiemos laukia vilna )) nėr kada dar.

Atsakyti
Ingrida, urogenitaliju uzdegimai daznai pereina i letinius.Kuriu velniu tau dar po susalusia zeme knaisiotis?
As jau taip megstu lauke maista gamint ,tai dabar kai vanduo is krano jau nemaloniai saltas uzsidedu puoda ir pasisildau. Butent sita veikla, kai gali dziaugtis saule ir grynu oru dirbdamas kasdieninius darbus ,yra pats maloniausias siltesniu krastu dalykas. biggrin.gif
Atsakyti
Alta,dar nesušąlųsi labai ta žemė.
https://www.part.lt/...5e69e24f808.jpg
Va rudeniop .susikasiau,dabar reikia apsodinti.Dar trečią juostą norėčiau susikasti,atidėjau geresniems orams.Gal žiemos nebus? biggrin.gif biggrin.gif Panaši juosta yra netoli gyvenamo namo,norisi atkartoti,labai gerai patagoninė verbena užpildo.
https://www.part.lt/...fc413931975.jpg
Va šilagėlės antrą kartą jau žiedus krauna.Rožės pavienės dar žydi,rudbekijos iš viso nuo lietaus atsigavę,po sausros.Medetkų dar vis pasiskinu.
Dabar pas mus +10,tik vėjas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Jo , Ingridos dvasines organizacijos nepareguliuosi biggrin.gif
Jei netureciau motobloko fig as kasciau viska kastuvu.Irdar gelynuose as herbicida ordago naudoju ,Darzui jis per toxiskas, o gelynams pats tas.
Atsakyti

Nusipirkau keturias rožes. Reik ait sodint.

Atsakyti
https://www.part.lt/...8d8a85d0156.jpg
Šiandien dar pusė šiltnamio žaliuoja.Šalnas rodo kitą savaitgalį.Žaliuoja,nemėgstu salotų,žaliuos kol sušals?Dar dar pavasarį,kai būna pirmi ridikėliai. ax.gif

Alta,mane vaikai nori nusiūsti pas psichologą,dėl darboholiko simptomų. ax.gif
Neįsivazduoju ką reikės veikti žiemą? ax.gif

Saintlina iš kur pirkai?Pavasario paluksiu su rožėmis,nemėgstu dangstyti. ax.gif

Ar kepate kas brandintą kalėdinį pyragą?Susizgribau,kad jau laikas.Šį vakarą reikia užpilti brendžiu vaisius,riešutus,rytoj iškepti,pats laikas jau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: [b!]Šiandien[/b!], 14:09

Oho, kokios salotos  :wub: 

Pas mane jau seniai viskas nušalo. 

Brandinto pyrago nekepu. Jis man nelabai skanus.

O rožės iš rožiųpasaulis.lt  Užtat, kad jie už kokių 5 km nuo mano kaimo :) 

Dengsiu šiemet visas rožes. Bent jau planuoju ))

Atsakyti

Aš tai mokausi nieko neveikti.  Nusprendžiu ir nedarau kokį pusdienį nieko rimto ... Na pietų gamyba ir skalbimas taigi ne darbas  :D . Nes jei pats to nepadarai išjungia prievartiniu būdu - susargdina ir paguldo į lovą. 

Tokia mintis , ką reiks veikti man neateina. Pas mane norų ir planų visada daugiau negu turiu laiko :D Fantazijos stoka nesiskundžiu.

Luety , kai turėsi interneto parodysi šaliką ? Taupyk , dar kelionei reikės  :4u: 

Saintlina, taigi Lesius pasodins tas rožes  :P . Ir žemę pakas, ir šaknis pašildys  :D  

Kaune bjauriai lyja - dulkia. Bet nešalta nes beveik be vėjo.

Atsakyti

Ar kepate kas brandintą kalėdinį pyragą?Susizgribau,kad jau laikas.Šį vakarą reikia užpilti brendžiu vaisius,riešutus,rytoj iškepti,pats laikas jau.

Ingrida esu kepusi ne kartą. Man jis skanus , todėl ir nekepu  :D​  Na dar paklausiu , gal "bielij gaspadin" turi norą šiemet pyrago ?

Atsakyti

Pas mus vėjas baisus, tamsu. Eisim vakare į koncertą queen in orchestra 

Atsakyti