Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Saitlina, kaip Tavo karšimas - verpimas ? Žiema kieme , o kur tavo šilti Lesiaus vilnos kailiniai ?

Pou , kada Tau rankytę tvarkys ? Ar jau po ?

Atsakyti

Dusia, kitą savaitę į Giją eisiu išgirsti antrą nuomonę, tikėtina, kad ten ir operuos - ten eilės mažesnės. Bet kai Gijoj, kaip ir Klinikose, tik vienas tokio pobūdžio operacijas daro, gali būti, kad ir pas jį eilės bus didesnės. Gija, kiek suprantu, visus geriausius pas save pasikvietus. Operuoja su siuntimu, reikia susimokėti "komforto mokestį", sako, kad jis apie 1000 siekia. Na tiek galiu savo sveikatai išleisti. Po to reabilitacija - mėnuo absol jokio judesio, vėliau apie du mėnesius rimta reabilitacija. Jaučiu, kad ten ją ir darysiu, jei operuos ten.

Kartais visai nieko ta ranka, kartais labai ne nieko, - skauda užknisančiai.

Atsakyti

Mano pažįstamai koją tvarkė po traumos. Gijos klinikoje. Mokėjo 900  savų. Bes pakliuvo kitą dieną ,  o kitur reikėjo laukti apie 2 sav. Reabilitacija ten pat buvo nemokamai .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 14 lapkričio 2024 - 16:20

Pas šitą chirurgą laukiu mėnesį, bet jau turiu visus tyrimus ir išvadą, kad reikia operacijos. Ten daug chirurgų, bet Kaune apskritai tik du daro tokias operacijas, kokios man reikia, Lietuvoj tokių 5. Natūralu, kad eilės pas juos didesnės, nes siunčia iš visos Lietuvos. Klinikose liepos pabaigoje operuotų, kai trauma buvo birželį - daugiau nei metai. Gijoj registratūroj sakė, kad gal gruodį pavyktų, bet nežinau kaip bus.

Tas mokestis komforto, nes jie pasirašę sutartį su TLK. O kiek to komforto reikia, aš nežinau :) Iškart paskiria reabilitaciją, reabilitacija ten stipri. Bandysiu :)

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas,

Atėjo tikras ruduo.  Lietuviškas lapkritis visada pats tamsiausias ir niūriausias. Man...

Pou sėkmės :4u: 

Mukut nesušalkit sode :wub: . Aš gal keliom valandom sekmadienį nevažiuosiu. Noro tai jokio, bet gerai būtų baigti gėrybes susirinkti.

Luety kaip judu? 

Atsakyti
Labos smile.gif
Viską pamatysiu su lysvem, niekad neturėjau negaliu komentuoti. Ir siaip jos dėl estetikos.
Nakvojime jau sode salta, tas kondicionierius nekazka šildo arba nemokame dar elgtis.
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: [b!]Vakar[/b!], 09:28

Mukut manau Tavo sode bus gražu tos lysvės  :wub: 

Ir puiki proga sumažinti daržą  :B​ 

Atsakyti

Reikia tiesiog trimeriuko apie pakeltas lysves apeiti lengvo, nes žoliapjovė nepadarys savo darbo. Dėl gražumo - tikrai gražu.  Dėl žemės, tai būt gerai po apačia tinklelis ir geras sumuštinis. Kas gerai - pavasarį labai lengva apdengti.

Muka, ką rekomenduoju, kadangi yr pas tave šliužų, užsisakyk klijuojamas varines juosteles. Jie nemėgsta, o ir gražiai visai atrodo. Arba nusiteik aplink perimetrą pabarstyt, nes šliužai pakeltas lysves žiauriai mėgsta, šalia bortelio būdrauja, kai karšta, prilipusios, o kai tamsa ar lietus - žiuožia į švedišką stalą lysvėje.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas, suraitytas 🌞

Atsakyti
Labas rytas , kaip ligones laikosi?
Vakar einam su saturneliu per lietu , sutinkam drauge ir ji teigia ,kad 4 km turbut per mazai.Reikia eit 6 km.Bet mes tai turbut tiek padarom ,nes tiesia linija tai gi neinam.
Mukute, sakei esi sveika, gali nueit 6 km? Gal reikia toki tiksla uzsibrezt ,ant kaledu ,vietoje visu nusibodusiu diskusiju apie majoneza kucioms biggrin.gif
Beje vakar bizantijos religijos adventas prasidejo. Ta proga dusios terino prisikepiau.Dar grybu dejau ,nes vistiek gi reikia suvartot. Tai toks baisiai intensyvaus skonio gavosi.
Atsakyti