Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Alta,man tą patį mama sako,pašalai. ax.gif Nebe jaunystė.

Ate,man pasiūlė žolines tabletes.Gal pabandyk-CANEPHRON.Rašo,kad ir smėlio nuosėdų pamažina,prieš metus echoskopuojant pas mane jau rado. ax.gif
Atsakyti

Labos,

nusimato vesi savaite,lietus,vejas iki penktadienio.Nesmagu jau man,noriu silumos :D .Ir kaulus koju ima sukinet,kai oras atvesta.Ligoniu palata :D .

Ate  :4u:  :4u: Ingrida  :4u:  :4u:  ir visom kitom :4u:​ .

Atsakyti

Atė apie tą ligą gal žino daugiau negu mes visos kartu sudėjus :P   Puikių patarimų davė kaip sirgau prieš metus :wub: ... Kažin ar pati laikosi :B ? 

Baimė susirgti likusi. Ne tik pas mane , bet ir pas brangiausią, nes jam mane iš kaimo Kaunan reikėjo parvežti  :blink:​ 

Atsakyti
Ate, Ingrida, Luety nesirkit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: [b!]Vakar[/b!], 15:01
QUOTE(Dusia37 @ 2024 11 13, 15:32)
<p>Atė apie tą ligą gal žino daugiau negu mes visos kartu sudėjus tongue.gif   Puikių patarimų davė kaip sirgau prieš metus wub.gif ... Kažin ar pati laikosi cool.gif ? 
</p><p>Baimė susirgti likusi. Ne tik pas mane , bet ir pas brangiausią, nes jam mane iš kaimo Kaunan reikėjo parvežti  blink.gif​ </p>

laikosi, laikėsi... mirksiukas.gif vakar dar ir slaugę turėjau.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

laikosi, laikėsi... mirksiukas.gifvakar dar ir slaugę turėjau.

:wub:  :wub:  :wub: 

Daktarytė šalia , ryt sveika būsi  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2024 11 13, 14:53)
laikosi, laikėsi... mirksiukas.gif  vakar dar ir slaugę turėjau.

šildytuvas čia )))
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 11 13, 15:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ate42" data-cid="73170198" data-time="1731502386"><div><p>laikosi, laikėsi... vartotojo įkelta nuotraukavakar dar ir slaugę turėjau.
</p></div></blockquote><p> wub.gif  wub.gif  wub.gif </p><p>Daktarytė šalia , ryt sveika būsi  4u.gif​ </p>

Jau darbe. vakar nuo pusdienio bėgtele išbėgau. kaip tyčia darbuotojų šiandienai prisikviečiau, negalėjau namie pasilikt, reikėjo eit darbukan.

QUOTE(saintlina @ 2024 11 13, 16:02)
šildytuvas čia )))

Ir nesakyk... biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas  :)

Ate ir Ingrida  :4u: na ir užpuolė zaraza. Ptfu tpfu ptfu neturėjusi pūslės uždegimo. 

Puola jau mane rudeninė sloga :( kol ryte išsivalau . Gal ryt prašysiu MB pirtį pakūrti mažu kokių česnakų užpilo padarys ar šalavijo hidrolato papils ant akmenų, mažu pramuš. Apie darbą lauke pagalvojus net silpna darosi, o reikia mirk plyšk. Kaži iki kike šalčio išbūna salierai, liko nenuimiti, bet jie mna labai blogai laikosi, tai mislinu kuo ilgiau paliksiu lauke.  :hmm:

O jau kiek pavasarį bus darbo  :oh: bože bože, kol iškasiu prieskonius, kol išsilyginsiu pakeltom lysvėm.... ai negalvosiu tai dar bus  :ax:

Gražios dienos  :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: [b!]Šiandien[/b!], 07:55
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsimenu ,kai atvaziavus pirmais metais kad dirbau ,pasidariau tas lysves.Vietinis diedukas klausia ,ko cia atbulai viska susodinai.Atsakiau ,kad lietuviskai cia. Ir tiesa sakant pirmais metais buvo potvynis ir ta nesamone pasiteisino. O paskui supratau ,kad rankom tu lysviu neapdirbt ,jei neuzarsiu ,tai bus tik parazitu spa tos mano lysves. Gerai kad kainavo tik mano darba. Naudojau betoninius blokelius ,rastus sklype.
Atsakyti

Labas rytas, 

Kažkada IK sakė iki -8 atlaiko salierai. Mano irgi lauke dar. Kad nežada tokių didelių šalčių dar? 

Pas mane irgi reikėtų prieskonių lysvę išdrąskyti. Atnaujinti. Nes jau labai sužėlė. Krūmai dideli vietos maža.

Po pirties šeštadienį prūdan šokau. MB žiemiškai karštai iškūreno, tai teko.

Noriu sėdėti namie ir megzti. Jei MB išvažiuos pas draugą aviuko , tai gal taip ir bus. Kokia aš naminė...

Atsakyti