Pou, aš kalbėjau apie geruosius žarnyno gyventojus, kuriems pomidoras ir kopūstas skiriasi. Geriausi yra tie kurie lapines daržoves valgo. Imunitetui... čia taip primityviai kalbant.
Ne taip supratau, galvojau, tu apie naudą. Jei apie naudą - pomidoras yra išties labai vertingas.
Jei apie maistą žarnyno florai - jiems yra tinkamesnių žalėsių, tas tiesa
pomidoro sultys? .. ar tu čia apie anksčiau aprašytas apelsinų?
Geriau jau su visa lasteliena, daugiau naudos.O jei tonom nevalgant tai ir zalos nera.
Idomiausia ,kad tikras priesuzdegiminis maistas yra labai estetiskai nepatrauklus.Daznai sezoninis.Gyvuliu kaulu buljonas yra pats geriausias maistas.Svogunu sriuba, jus (prancuziskai ir gravy(angliskai)kaulu buljono patiekalai.
O paskui vedarai,fliakai ,zurekai((lenkiskai)
Ir dar - krekenys.
Ir kaip pjove ta pakuotes adoracija man per kepenis,luety.As matai turiu daug vejo malunu, tai siuksliu rinkimas paskui cigonus vienas is ju.Tai zinok ,nesulaukiu ,kada pakuotojus nusaus.
pomidoro sultys? .. ar tu čia apie anksčiau aprašytas apelsinų?
Pati žinai , kad geriausios sultys yra vynuogių fermentuotos
O jei rimtai , tai kiek aš išsistudijavus (savo supratimu) apie sveikesnę mitybą , tai sultis rekomenduoja naudoti tik maisto gamybai.
Kiek kur to cukraus yra nežinau .
Apie pakuotą mėsą ... Perku tik nepakuotą. Geresnio skonio, ten tų dujų gal neprileista? Yra tekę pirkti pakuotėje tai prastesnė.
Bet kaip gražu žiūrėti kaip vieni kitus valgo . Toks tokį ... Kuo ilgiau nesusitars tuo geriau gyvensim
Bulgarijoje teisetos vyriausybes ir tikro , o ne einancio pareigas premjero nera jau daugiau kaip 4 metus. O dabar net is amerikos nariadai baigesi.Lietuviai dar bande kokia nors roda is amerikos air anglijos gaut ,rase visiems, nepanasu ,kad kas atsake.
Zinot ko nera bulgarijoje- tos neapykantos vienas kitam iki kaulu smegenu.Cia lietuviams labai budinga.
Laba,
Dusia, gal apie tą priešuždegiminę mitybą žiniom pasidalintum.
Laba,
Dusia, gal apie tą priešuždegiminę mitybą žiniom pasidalintum.
Ate42 nesu medikė. Bijau pakenkti. Rimtai kalbu... Nes visokių bėdų su tokia mityba , kuria aš taikau gali būti . Ypač jei organizmas "važiuoja" angliavandenių rogėse.
Mėsa, žuvis, kiaušinai , daržovių daug . Vaisiai uogos iki pietų . Jokių pieno produktų , jokių grūdų , kruopų , ankštinių, cukraus ir tt. Riešutų galima kelis. Tik ne žemės. Taip reikėtų maitintis apie 1 mėn. Aliejus tik alyvuogių. Ghi sviestas, nes jis be pieno baltymo. Visokie avokadai gerai valgosi.
Truputis to ko negalima skaitosi kaip priešuždegiminės mitybos pabaiga . Jei esi alergiška katėms, tai jokio skirtumo kokio dydžio katiną glostysi.
Sako ir rašo - skaičiau ir klausiau uždegiminiai procesai nurimsta per mėnesį.
Kiek tiesos nežinau. Aš tokią mitybą praktikuoju du kartus per metus po mėnesį. Dažnai kartu geriu juodojo riešuto kapsules. Nes jos ne tik gyventojus naikina bet ir padeda virškinimui.